Home Κοινονικός αναβρασμός στη Γαλλία για τη εργασιακή μεταρρύθμιση και..ΜΟΥΓΚΑ απο πλευράς του Γαλλικού τύπου!

Κοινονικός αναβρασμός στη Γαλλία για τη εργασιακή μεταρρύθμιση και..ΜΟΥΓΚΑ απο πλευράς του Γαλλικού τύπου!

by John Kountouris
0 comment 122 views

Κοινονικός αναβρασμός στη Γαλλία για τη εργασιακή μεταρρύθμιση και..ΜΟΥΓΚΑ απο πλευράς του Γαλλικού τύπου!

Μας ακούει λίγο…ΟΙΚΕΙΟ αυτό το πράγμα Έλληνες;;;

Screen Shot 2016-04-28 at 5.59.27 PM.png

–της Maria Denaxa

Screen Shot 2016-04-28 at 6.02.58 PM.png

Που λέτε, γίνεται ο “κακός χαμός” στη Γαλλία για την μνημονιακών διαστάσεων εργασιακή μεταρρύθμιση “made in Germany”, που πρέπει να περάσει ο Ολαντ για τον οποίο “ολα βαίνουν καλώς” στη χώρα και “όλα γίνονται για το καλό των Γάλλων” ..

Επειδή λοιπόν όλα γίνονται για το “καλό των Γάλλων”, οι βίαιες συγκρούσεις αναμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία έγιναν ξανά σύντομη “γαργάρα” στα δελτία ειδήσεων της γαλλικής τηλεόρασης.

Κι επειδή δεν πρέπει να ξεσηκώνουμε τον κόσμο στην Ευρώπη, η οποία “ξαναβρίσκει τους ρυθμούς ανάπτυξης” μόνο όμως στα “παχιά τα λόγια τα μεγάλα” των πολιτικών της νάνων, μέχρι αργά το απόγευμα διεθνή ΜΜΕ όπως το ΒBC για παράδειγμα, δεν είχε βγάλει “άχνα” για τον αναβρασμό της γαλλικής κοινωνίας που αντιδρά στον “κόφτη” των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων. Το θέμα πέρασε και πάλι στα “πολύ” ψιλά της ευρωπαϊκής ειδησεογραφίας ….

Screen Shot 2016-04-28 at 5.59.55 PM.png
Πάντως όπως το βλέπω, η εργασιακή μεταρρύθμιση θα περάσει κι εδώ και θα πουν κι “ένα τραγούδι” οι γάλλοι.

Οσο για την επόμενη ημέρα, οι image makers των lobby των Βρυξελλών, ετοιμάζουν τον άνθρωπο τους.

Ο εκλεκτός, είναι ο τεχνοκράτης Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ανατράφηκε στον κόρφο των Ροτσιλντ και σπονσοράρουν οι τραπεζίτες του City και η Goldman Sachs που προθερμένονται για να κάνουν χειροπιαστό κουμάντο ΚΑΙ στη Γαλλία.

Screen Shot 2016-04-28 at 5.59.17 PM.png

Helloooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Πάρτε μια γεύση τώρα απο το “Ολα Βαίνουν Καλώς στη Γαλλία” του κυρίου Ολαντ. Σημερινές εικόνες απο Παρίσι, Ρεν, Νάντη, Μασσαλία, Λιλ κ.αλλου…
Cheers!

Α, ξέχασα! Στα λιγοστά ρεπορτάζ που μεταδίδονται καθώς και απο τα πρακτορειακά τηλεγραφήματα, μαθαίνουμε αναλυτικά πόσες συλλήψεις έγιναν, πόσοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, πόσες καταστροφές προκλήθηκαν, πόσοι “ταραξίες” πήραν μέρος κτλ… αλλά “κιχ” για την εργασιακή μεταρρύθμιση, τις τρομερές αλλαγές που επιφέρει, γιατι αντιδρούν οι Γάλλοι.

Μετά, τα ρεπορτάζ και τα πρακτορειακά τηλεγραφήματα αντιγράφουν διάφοροι συντάκτες απο ξένες χώρες κι έτσι η “ενημέρωση” εκτός απο “σωστή” και “αντικειμενική” είναι και “πλήρης”!

Αυτά τα ωραία που έχουν και συνέχεια….

Screen Shot 2016-04-28 at 5.59.45 PM.png

Πως γίνεται σε μια χώρα όπως είναι η Γαλλία, που έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που αστυνομικοί και στρατιώτες κυκλοφορούν οπλισμένοι σαν αστακοί, με ελικόπτερα και drones με κάμερες στους ουρανούς, με αυστηρούς ελέγχους παντού, και ξαφνικά στην σημαντική διαδήλωση να κάνουν “ντου” 300 κουκουλοφόροι-ταραξίες, άρτια εξοπλισμένοι και να τα κάνουν όλα γυαλιά καρφια, όπως άλλωστε συμβαίνει σε μεγάλες διαδηλώσεις στην Ελλάδα?
Και την ίδια ώρα, οι ίδιες αρχές που εξαρθρώνουν όποτε το θέλουν στο “πι και φι” τρομοκράτες, να μην μπορούν να ταυτοποιήσουν ή αν θέλετε να “ξεκουκουλώσουν” κανέναν ταραξία;

Δεν ξέρω αλλά κολάζομαι, κολάζομαι πολύ, όλο και πιο πολύ!

Screen Shot 2016-04-28 at 5.59.36 PM.png

~

Επίσης…

Μιας και μιλάμε για τους Ρότσιλντ και την Γαλλία…ελπίδα…ΥΠΑΡΧΕΙ αφού….

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

https://greeknewsondemand.com/2016/03/12/κατηγορηθηκαν-τελικα-οιροτσιλντ/

Screen Shot 2016-04-28 at 6.21.29 PM.png

 

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr