Home Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΤΑΡ υπερ του…ΔΝΤ!

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΤΑΡ υπερ του…ΔΝΤ!

by John Kountouris
0 comment 154 views

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Screen Shot 2016-04-26 at 8.25.32 AM.png

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com 

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του ΣΤΑΡ Δημήτρη Σουλτογιάννη, που έγινε στις 21 Απριλίου στο πρόγραμμα LIVE U με την Πόπη Τσαπανίδου, είπε πώς στις «διαπραγματεύσεις» Ελλάδος-ΔΝΤ, το ΔΝΤ δεν πρόκειται καθόλου να κάνει καμία εξαίρεση στην Ελλάδα που να οφελεί τη χώρα μας…ΚΑΜΙΑ!  «By the book» θα συνεχίσει να λειτουργεί σε σχέση με την Ελλάδα είπε χαρακτηριστικά, όπερ σημαίνει ότι «θα πάει σύμφωνα με το καταστατικό του» συμπλήρωσε.  

Στο ποιό σημαντικό μέρος του ρεπορτάζ του είπε τα εξής:

«Πηγή μου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) μου λέγει ότι το ΔΝΤ έχει περιορισμούς. Περιορίζεται απο τους κανόνους λειτουργίας του και είναι υπεύθυνο έναντι της διεθνούς κοινότητος. Δανείζουν Πόπη, κύριες και κύριοι, στην Ελλάδα με όλες τις συνθήκες που δανείζουν και στις άλλες χώρες. Οπότε εξαιρέσεις για την Ελλάδα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.  Αυτό πρέπει να κρατήσουμε.  Και αυτό βγαίνει απο » 

Τώρα, ΓΙΑΤΙ αυτά που είπε ο δημοσιογράφος αυτός είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ;;; Μπορεί να μου πει κανείς;;;

Σε άρθρο [1] για το ΔΝΤ του κ. Ιωάννη Παπαζήση που δημοσιεύθηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 24 Ιαν. 2016 διαβάζουμε τα εξής που καταδειχνύουν ότι, όντως, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΑΡΧΗΕΣ» ΤΟΥ –όπως τις βάφτισε ο ίδιος ο κ. Σουλτογιάννης– ΤΟ ΔΝΤ:

«Γράφει Η γνωστή εφημερίδα η Daily Telegraph:  Οι Έλληνες κατηγορούν το ΔΝΤ ότι συμφώνησε σε ένα καθεστώς επιβεβλημένης λιτότητας από την ΟΝΕ (πατήστε εδώ), το οποίο παραβιάζει τον ίδιο τον κανονισμό του ΔΝΤ και βρίσκεται σε απόλυτη αντίθεση με την πενταετή ανάλυση του εξαιρετικού ερευνητικού του τμήματος και του επικεφαλής οικονομολόγου του Ολιβέ Μπλανσάρ…Ο άνθρωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα, Πόουλ Τόμσεν, έχει πιέσει για την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας με ένα ύποπτο πάθος, το οποίο σοκάρει ακόμη και τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίοι -συγκριτικά- ηταν ηπιοι. Αυτό θα ήταν (κατά κάποιον τρόπο) δικαιολογημένο αν ήταν διαθέσιμη η άλλη πλευρά της συνηθισμένης διαπραγμάτευσης του ΔΝΤ: απομείωση του χρέους και υποτίμηση. Ετσι συνήθως λειτουργούν τα προγράμματα του ΔΝΤ: επιβάλλουν αυστηρές μεταρρυθμίσεις, αλλά ταυτόχρονα ξεχνούν το χρέος και αποκαθιστούν τις καταρρακωμένες χώρες στην εξωτερική βιωσιμότητα. Είναι μία πολύ επιτυχημένη συνταγή…,Το προπατορικό αμάρτημα του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ότι επέτρεψε στον αστό, Παριζιάνο Ντομινίκ Στρος-Καν να επιβληθεί στον οργανισμό για να στηρίξει την νομισματική ένωση της Ευρώπης και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα όταν ξέσπασε η κρίση το 2010

«”Η αποστολή του ΔΝΤ είναι να σώζει τις χώρες. ‘Οχι τα νομίσματα ή τις τράπεζες και στα σίγουρα δεν θα πρέπει να κάνει βρωμοδουλειές για μία πλούσια νομισματική ένωση, η οποία είναι απολύτως ικανή να τα βγάλει μόνη της πέρα με τις υποθέσεις της αλλά αρνείται να το πράξει για πολιτικούς λόγους. Ωστόσο, διαρροές από τις συναντήσεις του ΔΝΤ αποκάλυψαν ότι όλα τα μέλη των αναδυόμενων οικονομιών (και η Ελβετία) ήταν αντίθετα με τους όρους του πρώτου δανείου βοήθειας προς την Ελλάδα. Διαμαρτυρήθηκαν ότι σχεδιάστηκε (το πακέτο) για να σώσει το ευρώ και όχι την Ελλάδα.Το ΔΝΤ θα πρέπει να είναι προσεκτικό. Εχει γίνει η επιτομή της κακοδιοίκησης.”»

Έγραψε και άλλο ένα άρθρο για το ΔΝΤ ο κ. Παπαζήσης με τίτλο «Τελικά Πόσα Χρήματα Έχουμε στο ΔΝΤ;;;», που περιέχεται σε δικό μου άρθρο που τιτλοφορείται «ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΊΖΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!!» (για να καταλάβετε με ποιούς έχουμε να κάνουμε!), για την αρχικήν ίδρυσιν του ΔΝΤ λέγοντας τα εξής διαφωτιστικά:

«ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 10-3-2015 ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΧΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.15 ΑΠΑΞ ΕΙΤΕ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ 1945 ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ Η.Π.Α ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΗΤΑΝ 2.20 ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ 1945 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ 2.2Ο ΤΙΣ 100 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΦΘΑΝΕ ΣΤΑ 12.20 ΑΝΤΙ ΓΙΑ Ο.15 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;; ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΕΡΔΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕ ΕΚΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΕΡΔΗ.ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΟΙΜΠΛΕ.»

Άρα, τι αυτά που μας λέει ο κ. Σουλτογιάννης περι της μη δυνατότητος αποκλίσεως του ΔΝΤ απο τις δήθεν «αρχές» του;;;!!!  Αυτά που μας λέει…ΕΙΝΑΙ ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ και ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ και ΝΤΡΟΠΗ και στο ΣΤΑΡ που ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τις βλακώδεις και επικύνδινες για τη χώρα μας «ειδήσεις» του!  ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ –με τους οποίους συνεργάζεται– ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΚΥΡΙΟΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΕΧΕΙ ΤΗ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ…«ΑΡΧΕΣ» ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Αλλά δεν είναι μόνο το ΣΤΑΡ μου είναι ΥΠΕΡ των συμφερόντων των…ΕΧΘΡΩΝ της Ελλάδος.  Υπάρχουν και τα…ΑΛΛΑ τσοντοκάναλα που μιλάνε τόσο ευγενικά για το ΔΝΤ, όπως το ΣΚΑΪ.  Ήταν ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου που είπε πέρσυ «Ελπίζω το ΔΝΤ να αντέξει (κρατήσει) αρκετά γερά» αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις Ελλάδος-ΔΝΤ για τα εργασιακά!  Δείτε το ακόλουθο κλιπ και….φρρρρρρίξτε!:

Για να μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια, διαβάστε τα ακόλουθα άρθρα μου:

ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΆΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Η Daily Telegraph: «Το ΔΝΤ έσωσε τις τράπεζες καταστρέφοντας την Ελλάδα»

Η Επίθεσις της Ευρώπης κατά της Ελληνικής δημοκρατίας • του Γιόζεφ Στίγκλιτς

Στο τέλος του ρεπορτάζ είπε επίσης ότι είχε ενημέρωση απο εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (δηλ., ΥΠΕΞ των ΗΠΑ) για το προσφυγικό και για το αξιολόγηση.  Τώρα…πείτε μου σας παρακαλώ…ΤΙ ΠΑΙΕΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ»;;;  Δηλαδή, μας λένε ΑΥΤΟΙ απο την κυβέρνηση του Ομπάμα πώς θα εξελίσσονται τα πράγματα σχετικά με τα δύο κρίσιμα ζητήμτα αυτά που άπτωνται των εθνικών συμφερόντων της πατρίδος μας;;;  Μα….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Σε ένα άλλο άρθρο μου που έγραψα για τη μεγάλη και συγκεκαλυμένη -πάλι απο τα Ελληνικά ΜΜΕ!- σύγκλητο της μυστικής λέσχης Μπιλντερμπέργκ που έλαβε χώρα στην…ΕΛΛΑΔΑ το 2009, έγραψα τα εξής αναφορικά με το ΔΝΤ:

Εν ολίγοις…αυτός ο εμπιστότατος δημοσιογράφος (Jim Tucker) ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ τα εξής για το θα συζητηθεί εκεί στο Μπίλντερμπεργκ. Αυτἀ τα είχε πει ΠΡΙΝ την έναρξη της Μπίλντερμπέργκ του 2009:

1 – Θα γιορτάσουν….άκουσον-άκουσον…την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ήταν ήδη σε εξέλιξη τότε! ΤΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΆ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;!!! Και οπως γνωρίζουμε όλοι, η Ελληνική κρίση ΔΕΝ είχε ξεκινήσει ακόμα!

2 – Θα δοθεί περισσότερη…ΔΥΝΑΜΗ στο ΔΝΤ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ για την χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων των χωρών στις οποίες θα δόσουν χρηματοοικονονική «αρωγή»!!! ΑΡΑ, τι μας λένε αυτά τα πράγματα για την περίπτωση της κρίσεως στην Ελλάδα;;; ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!! Δηλαδή, μέχρι τότε το ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΌΡΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΌΤΕ (το 1947) Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΥΝΟΙΚΟΎΣ ΌΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΔΌΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ..!!! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΎΕΙ…!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…!!!

Δηλαδή, εν ολίγοις, αυτά τα πράγματα που συμφωνήθηκαν ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ στην επίσημη συνεδρίαση της ΜΠΙΛΝΠΕΡΜΠΕΡΓΚ ήσαν και εκτός της αρχικής συμφωνίας ΔΝΤ-χωρών της Ερώπης (όπως η ΕΛΛΑΔΑ!) και…ΠΑΡΑΝΟΜΑ!  Κι, «όλως τυχαίως», αυτά που συμφωνήθηκαν εκεί στη Βουλιαγμένη, εφαρμόστηκαν για τη πρώτη φορά εις βάρος μιας χώρας πειραματόζωου που λέγεται…ΕΛΛΑΣ!  Αυτἀ που σας έχω περιγράψει παραπάνω για το Ταμείο είναι απλά τα συμπτώματα όλων αυτών των δυσμενών όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για άλλες χώρες, όπως η Ουκρανία (πατήστε εδώ και εδώ), ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ! 

Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απ᾽ὀλα αυτἀ είναι το γεγονός πως αυτά τα ψέματα τα λένε…ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΣ όπου αποφασίζεται η μοίρα του Ελληνικού λαού!!!

 Δείτε τώρα την εκπομπή αυτή.  Ο κ Σουλτογιάννης μιλάει απο το 20:20 μέχρι το 21:43

Live U – 21.4.2016

Τελικά ίσως η ακόλουθη φωτογραφία τα εξηγεί όλα:


1 – Η Daily Telegraph: «Το ΔΝΤ έσωσε τις τράπεζες καταστρέφοντας την Ελλάδα» | λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/25/η-daily-telegraph-το-δντ-έσωσε-τις-τράπεζες-καταστ/

2 – ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΊΖΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!! | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/09/26/οι-κομμουνιστικεσ-ρίζεσ-του-δ-ν-τ

3 – Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/04/04/ο-jim-tucker-για-λέσχη-μπίλντερμπεργκ-και-ελλά/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr