Home ΕΚΤΑΚΤΟ! Ρωσικά μαχητικά άνοιξαν πυρ σε Ισραηλινά…

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ρωσικά μαχητικά άνοιξαν πυρ σε Ισραηλινά…

by John Kountouris
0 comment 120 views

Screen Shot 2016-04-22 at 9.03.46 PM.png

Τώρα, πριν αρχίσουμε να πηδάμε απο τη χαρά μας νομίζωντας ότι μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών αυτών, οφείλω να σας πω ή/και υπενθυμίσω μερικά πράγματα:

  1. Είναι και αυτός ΕΒΡΑΙΟΣ ο κ. Πούτιν (αποδείξεις εδώ)
  2. ΠΑΝΤΟΤΕ υπήρχαν καλές σχέσεις μεταξύ Ισραήλ-Ρωσία, Νετανιάχου-Πούτιν
  3. Ο Πούτιν και ο Νετανιάχου συμφώνησαν τελευταίως ότι ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ θα πολεμήσουν την ISIS (πατήστε εδώ), κάτι το οποίο θα έπρεπε να φαίνεται πάρα πολύ ΥΠΟΠΤΟ, ιδιαίτερα απο πλευράς του Πούτιν, λόγῳ του ότι αυτοί που τραβάνε παρασκηνιακά τα νήματα της ISIS δεν είναι άλλοι εκτός απο τους ίδιους του…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!  ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ!  
  4. Ο Πούτιν, μαζί με τη ρωσική κυβέρνση, έχουν αναγνωρίσει σε ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΡΔΟ το δήθεν «Ολοκαύτωμα» των Εβραίων!  Αυτό έγινε ΝΟΜΟΣ του κράτους το 2014 με την υπογραφή του…ΠΟΥΤΙΝ επάνω!  ΔΗΛ., ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΗΤΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΘΝΗ ΟΙ ΠεριΟΥΣΤιοι! (πατήστε εδώ)

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και ελπίζω ότι θα καταλάβετε εδώ όλοι εσεις ένα πράγμα: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΙ  ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΑΦΕΝΤΗ ΕΧΟΥΝ:  ΤΟΝ Κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΚ ΤΗΣ ΚΩΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

~

Μια ιδιαίτερη είδηση αναφέρουν σήμερα, τα ισραηλινά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα Yedioth Ahronoth, η οποία υποστηρίζει ότι ρωσικά μαχητικά, επιτέθηκαν σε ισραηλινά.

Παρότι η εφημερίδα δεν αναφέρει ακριβής λεπτομέρειες για το μέρος ή τον τύπο των μαχητικών, η είδηση είναι επιβεβαιωμένη από τις αρμόδιες αρχές.

Το μόνο στοιχείο που δίνεται, είναι ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στη Συρία.

Μάλιστα, το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι αυτός είναι και ο λόγος που συναντήθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατά την επίσκεψη του λοιπόν, στην Μόσχα, ο Ισραηλινός πρόεδρος δήλωσε: «ήρθα εδώ με μόνο σκοπό να ισχυροποιήσω τον συντονισμό ασφαλείας μεταξύ μας ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, δυστυχήματα και αχρείαστες αντιπαραθέσεις».

«Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκε ότι ο αρχηγός της ισραηλινή Αερπορίας Amir Eshel και ο στρατιωτικός Γραμματέας μου στρατηγός Eliezer Toledano, θα έχουν μια ειδικής σημασίας συνάντηση με τον Ρώσο ΥΠΑΜ και αρκετούς από τους επιτελείς του. Θα συζητήσουν λεπτομερώς και αποτελεσματικά τον συντονισμό μεταξύ των ΕΔ των δύο χωρών και άλλα ζητήματα που προσφάτως δημιουργήθηκαν» συμπλήρωσε ο Νετανάχιου.

«Είναι σημαντικό αυτό γιατί πρέπει να διατηρηθεί η ελευθερία δράσης της IDF και της Αεροπορίας σε μέρη που είναι πολύ σημαντικά για την δική μας ασφάλεια και νομίζω ότι αυτό επετεύχθη» κατέληξε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, αλλά και για τις σχέσεις των δυο κρατών…

Φαίνεται πως οι δυο ηγέτες, συναντήθηκαν στο «πάρα πέντε» μιας σύγκρουσης, καθώς η επίθεση των δυο ρωσικών μαχητικών μπορούσε να προκαλέσει ανεπανόρθωτες «ζημιές».

Ωστόσο οι ειδικοί θεωρούν, ότι τα μαχητικά ήταν η απάντηση του Πούτιν στην συνεργασία που άνοιξε το Ισραήλ με την Τουρκία…

voicenews.gr

 

 

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr