Home Για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ τιμωρούν την κα Α. Δημητρίου οι ΒΔΕΛΥΡΟΙ του ΣΕΕ!…

Για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ τιμωρούν την κα Α. Δημητρίου οι ΒΔΕΛΥΡΟΙ του ΣΕΕ!…

by John Kountouris
0 comment 129 views

Screen Shot 2016-04-20 at 12.11.25 PM.png

και τούτο μάλιστα…ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!…

Σας διοικούν…ΑΝΩΜΑΛΟΙ Έλληνες…και ελπίζω να το έχετε καταλάβει αυτό μέχρι τώρα. Αλλά αυτό που μόλις απεφάσισαν, εις την περίπτωσιν της διαφημίσεως της διαφημισόμενης εταιρείας σχετικά με την προβολήν του διαφημιστικού σποτ κας Άντζελας Δημητρίου, οι του Συμβούλιου Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ), είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να προκαλέσει την οργήν ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με αποτέλεσμα να πάνε όλοι να…ΟΡΜΗΞΟΥΝ τα γραφεία εκείνων των…Π**ΣΤ*Δ*Ν να τα ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ…και θα σας πω γιατί…

Διαβάζουμε παρακάτω απόσπασμα του σημερινού άρθρου [1] του protothema.gr για αυτό το θέμα:

«Μάλιστα η αφαίρεση της συγκεκριμένης «ατάκας» πρέπει να γίνει μέχρι τις 21 Απριλίου, την ώρα που όπως αναφέρεται στην απόφαση η τυχόν έφεση που θα υποβάλλει η διαφημισόμενη εταιρεία δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει πως το «χτύπα σαν άνδρας» θα σταματήσει να προβάλλειται στο συγκεκριμένο σποτ από αύριο Πέμπτη.»

Και σαν να μην φτάνει αυτή η εξωφρενική απόφασις μιας εντελώς ΓΕΛΟΙΑΣ «κρατικής υπηρεσίας», την έκαναν κιόλας…ΑΝΑΜΕΡΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ για λόγους…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ.

Αυτά που λένε περι «ισότητος» των φύλων είναι…ΒΛΑΚΕΙΕΣ και αυτά τα πράγματα ΔΕΝ τα επίστευαν οι πρόγονοί μας γιατί δι᾽αυτούς ήσαν και αμαρτία αλλά και…ΠΑΡA᾽ΦΥΣΙΝ!

Εδώ στις ΗΠΑ οι διεστραμμένοι πολιτικοί μας περνάνε «νόμους» σε κάθε πολιτεία ότι, απο᾽δω και εξής, θα γίνεται κοινή χρήσις όλων του τουαλέτων μεταξύ ανδρών και γυναικών καθώς και….ΤΡΑΒΕΣΤΙ !!!  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!

 

Screen Shot 2016-04-20 at 3.00.10 PM.png 

Αλλά για να καταλάβετε το βάθος της ηλιθιότητος ορισμέων Ελλήων την σήμερον ημέραν, πληκτρολογήστε στη Google Translate την λέξη «φύλων» και θα δείτε πως η στην άλλη πλευρά της οθόνης θα είχε προβληθεί αμέσως η λέξις «equality» (ισότης)!  Δείτε παρακάτω το παράδειγμα που σας επεσύναψα εδώ…

Screen Shot 2016-04-20 at 12.42.58 PM.png

Αυτό το είχαν κάνει οι προγραμματιστές της Γκοογκελ εν συνεργασία με Έλληνες μεταφραστές.  Αντι να λέει «of the sexes» (φὐλων), όπως θα έπρεπε, λέει «equality».  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Το έφτιαξαν έτσι ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι ΒΡΩΜΙΚΟΙ γιατί έχει γίνει κατάχρησις του όρου «φύλο» απο παρα πολλούς επισκέπτες της Γκοογκελ εν σχέσει με την έννοια της «ισότητος» και το άφησαν έτσι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.  ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί θέλουν να βάλουν στο μυαλό σου ΕΛΛΗΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ ότι υπάρχει, αυτή η λεγομένη «ισότης» που υπάρχει, ΔΗΘΕΝ, μεταξύ ανδρός και γυναικός…ΓΙ᾽ΑΥΤΟ! 

(τα παραπάνω τα ξέρω γιατί ήμουν υπεύθυνος για την τελικήν έκδοσιν όλων των καινούριων εφαρμογών της Apple το 2012)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΙΣΟΤΗΤΑ» ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΈΦΤΙΑΞΕ ΈΤΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!  ΚΑΙ ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ…ΚΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ…!!!…

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΟΥΤΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ «ΙΣΟΤΗΤΟΣ» ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΜΕΝΟΥΕΣ ΠΑΡΑ ΘΕΟΥ.  ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Όμως το έθεσε καλύτερα ο κ James Brown…AΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ…

https://www.youtube.com/watch?v=wd1-HM234DE

Screen Shot 2016-04-20 at 6.56.36 PM.png

ΉΤΑΝ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1776 ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟ-ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ «ΙΣΟΤΗΤΟΣ»!  ΝΑΙ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ -ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ- ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΗΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΑΣ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει η ίδια η Αγία Γραφή!  Διαβάστε τι λέει επ᾽αυτού ο Ελληνιστής, ο Απόστολος Παύλος:

«θέλω δὲ ὑμᾶς εἰδέναι ὅτι παντὸς ἀνδρὸς ἡ κεφαλὴ ὁ Χριστός ἐστι, κεφαλὴ δὲ γυναικὸς ὁ ἀνήρ, κεφαλὴ δὲ Χριστοῦ ὁ Θεός.»

Στην γήινη διάταξιν του Θεού, όπως την ευρίσκουμε επι της γής, υπάρχει…ΤΑΞΙΣΙΕΡΑΡΧΙΑ (εκ του «ιερός» και «αρχή») και όσοι πάνε να καταστέψετε αυτήν την του Χριστού τάξιν δια τον άνδρα και την γυναίκα…ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.  Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ αυτό.  Την ΥΠΕΡΟΧΗ του ανδρός έναντι της γυναικός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΤΕ, όπως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ!   ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…

ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΦΤΑΝΕΙ…

 

Θυμάστε αυτά που μάθαμε σχετικά με αυτό το θέμα όταν είμασταν σχολείο;;;…δηλαδή, το «ανδρίς» εκ του…«ΑΝΗΡ»;;; Εεεε;;;  Και τώρα θα μας πείτε ότι υπάρχει…«ΙΣΟΤΗΤΑ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ!  ΕΣΕΙΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ, ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ…ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!  

Διαβάστε επίσης τι λέει ο Απόστολος Παύλος σε ένα άλλο μέρος:

28 Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα,
29 πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας, πονηρίας, πλεονεξίας, κακίας, γέμοντες φθόνου, φόνου, έριδος, δόλου, κακοηθείας·
30 ψιθυρισταί, κατάλαλοι, μισόθεοι, υβρισταί, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρεταί κακών, απειθείς εις τους γονείς,
31 ασύνετοι, παραβάται συνθηκών, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, ανελεήμονες·
32 οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ!  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΝ «ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ» ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!  ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ «ΧΤΥΠΑ-ΧΤΥΠΑ» ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΗΘΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!  ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΡΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…ξέρω πολύ καλά τι προσπαθείτε να κάνετε εδώ…θέλετε να εξαλείψετε την κάθε έννοια της ανδρείας (εκ του «ανήρ») από τους Έλληνες άνδρες και εάν άνδρες αληθινοί δεν υπάρχουν, τότε κανείς άνδρας δεν θα μπορέσει να ηγηθεί καμίας…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!  

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

——

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/571967/apagoreutike-to-htupa-san-andras/

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr