Home Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΑ

by John Kountouris
0 comment 207 views

Screen Shot 2016-04-17 at 1.32.43 PM.png

Ακούστε τι είπε αυτός ο «κύριος» Λαζάρ το Δεκ. του 2014 για την Ελλάδα μπροστά στον Πούτιν:

«Λαζάρ: Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σας συναντάμε την περίοδο που εορτάζουμε τη Χανουκά. Η γιορτή αυτή συμβολίζει τη νίκη της πίστης επί του αθεϊσμού, του φωτός επί του σκότους. Το Ελληνιστικό βασίλειο ήθελε να καταστρέψει ό, τι είναι σημαντικό για εμάς: όχι μόνο τη θρησκεία, αλλά τις αξίες και το ήθος. Και τότε υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Ο Θεός αποκάλυψε ένα θαύμα, που αποδεικνύει ότι η πίστη και το πνεύμα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε στρατό: Σήμερα, ανάψαμε το καντήλι με λάδι το οποίο θα καίει για 8 ημέρες εις ανάμνησιν του θαύματος.»

Και η απάντηση του Πούτιν….ΜΟΎΓΚΑ!  Γι᾽αυτό, «ευχαριστούμε» τον Βλαντίμιρ για την μεγάλη «αγάπη» που τρέφει για την Ελλάδα…

Διαβάστε περισσότερα: http://antipliroforisi.blogspot.com/2014/12/blog-post_22.html

Επίσης, στο άρθρο μου «ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;», γράφω τα εξής για τις σχέσεις Πούτιν και της περιβόητης οργάνωσης Ραβίνων CHABAD LUBAVITCH:

Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί άμα ψάξουμε στα Αγγλικά στη Google με τον εξής τίτλο «Putin_Chabad Lubavitch (δηλ., Πούτιν, Χαμπάντ Λουμπαβίτς)», θα δούμε πάρα πολλά άρθρα που εγράφησαν απο τις πιο γνωστές ιστοσελίδες ειδήσεων απο την Αμερική, και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε, όπου μιλάνε σαφέστατα για τις άριστες σχέσεις του κ. Πούτιν με την πιο…ΠΕΡΙΒΌΗΤΗ ΡΑΒΙΝΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ: CHABAD LUBAVITCH! Σε ένα άρθρο [7] του «Putin’s Chosen People (δηλ., ο Εκλεκτός Λαός του Πούτιν)», το slate.com γράφει τα εξης «Τι κρύβεται πίσω από στενή σχέση του Ρώσου Προέδρου με ένα ορθόδοξο εβραϊκό σέκτο;»

Λινκ: https://greeknewsondemand.com/2016/02/14/έφτασε-η-συντελεια-του-κοσμου-για-τη/

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr