Home Eίναι προ των πυλών άλλη μία παγκόσμια τραπεζική κρίση;;;

Eίναι προ των πυλών άλλη μία παγκόσμια τραπεζική κρίση;;;

by John Kountouris
0 comment 141 views

Eίναι προ των πυλών άλλη μία παγκόσμια τραπεζική κρίση;;;

και

Το προηγούμενον…ΕΤΈΘΗ!… Έγινε μεγάλο “bail-in” μιας μεγάλης τράπεζας στην Αυστρία! Μήπως έχει την επόμενη σειρά….Η ΕΛΛΆΔΑ;;;

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

  • 14 Απριλ. του 2016

  • ενημέρωσις του παρόντος άρθρου απο τις 12 Ιουλ. του 2016

Screen Shot 2016-04-13 at 1.28.59 PM.png

Το περιεχόμενο του ακόλουθου άρθρου το εξήγησα τελευταίως στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ…Δείτε το!…

Ιωάν Κουντούρης στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 14 04 2016

https://www.youtube.com/watch?v=AQvcayE90WE

Ενθυμείσθε ότι ήταν η κυβέρνησις του Κώστα Καραμανλή, εν συνεργασίᾳ με τον τότε υπ. Οικονομικών του, κ . Γιώργιο Αλογοσκούφη, που προέβη εις την αναγνώρισην των ιδιωτικών χρεών των τραπεζών ως…ΚΡΑΤΙΚΏΝ παραβαίνουσα τας διεθνείς και ευρωπαικάς νομοθεσίας. Ήταν η πρώτη κυβέρνησις εις την Ευρώπην που εδέχθη να βάλει εις τον προϋπολογισμόν της χρέη ιδιωτικών τραπεζών και ήταν και η πρώτη χώρα εντός της Ευρώπης που έδωκε ενισχύσεις εις ιδιωτικάς τραπέζας.

ΑΥΤΌΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ, ήνοιξε τον δρόμον για όλ᾽αυτἀ που ζούμε σήμερον εμείς οι απλοί πολίται ουχί μόνον εις Ελλάδα, αλλά και εις όλην την Ευρώπην! Με αυτό που έκανε τότε ο Καραμανλής, ετέθη ένα πάρα πολύ κακό προηγούμενον που έχει πάρει φόραν τα τελευταία έτη εξαπλομένη ανά την Ευρώπην. ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΣ πάλι ήταν η ίδια η…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ που εξεκίνησε όλ᾽αυτἀ, κάτι το οποίον ωδήγησεν εις την καταστρατήγησιν, ουσιαστικώς, όλων των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του κάθε εν Ευρώπῃ πολίτου!

Screen Shot 2015-12-06 at 12.46.23 PM.png

Ερώτησις προς τον κ. Καραμανλή: Κ. Καραμανλή, ίσως επήρατε μιαν ατάκαν απο τον συντηρηστικόν σας ομόλογόν, κ. George Bush (Τζόρτζ Μπούς), ο οποίος, το 2008, απεφάσισε να κάμει διάσωσιν εις όλας τας μεγάλας και πληγωθείσας -απο την διεθνήν χρηματοοικονομικήν κρίσιν- εν Αμερική τράπεζας??? Και αυτό που τους έκαμε ουσιαστικώς ήταν να τους γράψει μιαν επιταγήν…ΕΝ ΛΕΥΚΩ, δια να να χορταίνω τας επιθυμίας τους, τας τραπεζικάς και χρηματοοικονομικάς εις βάρος…ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, κάτι το οποίον ομοιάζει 100 τοις 100 με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα…ΣΗΜΕΡΟΝ!!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΆΥΤΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ??? ΕΕΕ???!!!

Και ήταν κι ο Γιώργος ο Πανδρέου ο οποίος έδωσε συνέχειαν εις αυτό το έγκλημα με την εσκεμμένην έναρξιν μιας εντελώς ΣΤΗΜΈΝΗΝΣ και ΥΠΟΥΛΏΤΑΤΗΣ Ελληνικής οικονομικής «κρίσεως» και βλέπουμε σήμερα όλοι εμείς τας συνέπειας εξ αυτής. Ως τώρα, ο κ. Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να αγνοεί ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΌΣ, όπως ο κάθε προηγούμενος μνημονιακός Έλληνας πρωθυπουργός, τα αληθινά και αποδεδειγμένα στοιχεία του δήθεν «Ελληνικού χρέους» όπως τα έχουμε μάθει τόσο τους δημοσιογράφους Γεράσιμο Βραχιωλίδη και Ιωάννη Παπαζήση (πατήστε εδώ) όσο και απο την επίσημη Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που…ΚΑΤΉΡΓΗΣΕ Ο Κ. ΤΣΊΠΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΆ!!!

Screen Shot 2016-04-13 at 10.18.41 PM.png

Αλλά αν δεν έχετε διαβάσει το άρθρον μου με τίτλον «ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ!», νομίζω ότι καλόν θα ήταν προτού να συνεχίσετε με το παρόν άρθρον δια να πάρητε μιαν ιδέαν για το…ΠΟΎ υπήγε ακριβώς ένα μεγάλο ποσοστόν των κεφαλαίον που ελάβαμεν απο τα μνημόνια!

Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμον για το άρθρον μου!

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ!…

Λοιπόν, συνεχίζουμε…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν η εφημερίδα Bild που εδημοσίευσε ένα άρθρον [1] το περασμένο Οκτ. του 2015 λέγοντας πως κούρεμα του Ελληνικού χρέους θα πρέπει να γίνει ως το τέλος του χρόνου (του 2015) και τούτο μάλιστα σύμφωνα με αναλυτές της μεγάλης…ΓΕΡΜΑΝΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑ Deutsche Bank που είχε διερρεύσει τότε εις τον τύπον εσωτερικόν απόρρητον έγγραφον. Το εν λόγῳ έγγραφον είπε σαφώς πώς το κούρεμα του χρέους πρέπει να είναι της τάξεως των 200 δισεκατομμυρίων Ευρώ! Αυτή η είδηση θάφτηκε βέβαια τόσο απο την Ελληνική κυβέρνησιν και τον Ελληνικόν τύπον όσο και απο την κυβέρνησιν της ΜΈΡΚΕΛ που, στο άκουσμα των διαρροών του WikiLeaks για το ύπουλον σχέδιον που έχει επινοήσει το ΔΝΤ για την Ελλάδα, μας είπε όλους να ξεχάσουμε το οποιοδήποτε κούρεμα του χρέους της Ελλάδος.

Αν δεν έχετε διαβάσει το άρθρον μου «imerisia.gr: “Βόμβα” από ΔΝΤ: “Χρεοκοπία στην Ελλάδα ήδη από τον Μάρτιο;”» για την…ΑΛΗΘΕΙΑ πίσω απο τις περίφημες διαρροές αυτές, δείτε το διατί νομίζω ότι θα το βρείτε και αυτό λίγο…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

imerisia.gr: “Βόμβα” από ΔΝΤ: “Χρεοκοπία στην Ελλάδα ήδη από τον Μάρτιο;”

Αυτό είναι εντελώς ΠΑΡΆΛΟΓΟ όχι μόνο εν όψει του πορίσματος της Deutsche Bank αλλά και των αποκαλύψεων του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Στρώς Κάν, που πρότεινε ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ εντός του 2010 στον Γιώργο Παπανδρέου, τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργόν της Ελλάδος, να δεχθεί κούρεμα χρέους κατα το 50 τοις 100 γιατί…ΤΟ ΜΠΟΡΟΎΣΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΛΛΆ ΤΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ Ο Γ.Α.Π. Γιατί άραγε;;; [2]

Έτσι, αυτά που είπε η Μέρκελ για κούρεμα χρέους ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ! Οι απόψεις της έχουν θεμελιωθεί εις ανοησίας και συγκρούονται μάλιστα με το ίδιον το ΔΝΤ και την μεγαλυτέραν τράπεζαν της Γερμανκίας! Αν είναι δυνατόν!

Λοιπόν, εν όψει των ανωτέρω εν τῃ περιπτώσει της Ελλάδος στοιχείων, που νομίζω ρίχνει ΆΠΛΕΤΟΝ το φώς εις την σημερινήν χρηματοοικονομικήν κατάστασιν της Ελλάδος καθώς και της καταστάσεως της σχεδόν κάθε άλλης δυστικής κυβερνήσεως εκεί έξω, σας παρουσιάζω το ακόλουθον σενάριον που, απ᾽ὀ,τι φαίνεται, διαδραματίζεται ΉΔΗ έμπροθεν των οφθαλμών…ΌΛΩΝ. Άρα, άς δώσωμεν εδώ λίγην προσοχήν διότι αι εξής τρέχουσαι εξελίξεις, που παίζονται επι του παγκοσμίου χρηματοοικονομικού προσκηνίου, δύνανται να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει και με την Ελλάδας μας…

~

Υπάρχουν μεγάλες φήμες λέγοντας ότι «οι συζητήσεις σχετικά με την ενδεχόμενη εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου στην Αμερική σε μια αποτυχία του τραπεζικού συστήματος» είναι οι λόγοι που ο πρόεδρος Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν πήγαν σήμερα (στις 13 Απριλ.) να συναντηθούν με την διοικήτρια της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ (Federal Reserve), κα. Janet Yellen, μετά την έκτακτη συνεδρίαση (Emergency Meeting) της Federal Reserve σήμερα το πρωί. Σε όλη την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν έχει λάβει χώρα ποτέ πριν μια τέτοια συνάντηση που τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Αντιπρόεδρος συνταντιούνται «απροσδόκητα» με τον διοικητή της τραπέζης του Federal Reserve των ΗΠΑ!  Έχει ήδη αναπτυχθεί ένας προβληματισμός σε όλη την Ουάσιγκτον ότι μπορεί να έχει κάτι να κάνει με «την επιβίωση της ίδιας της Αμερικανικής κυβέρνησης».

Screen Shot 2016-04-13 at 9.21.00 PM.png
Λέγεται ότι τα μέλη της Βουλής και της Γερουσίας των ΗΠΑ «ξενυχτούσαν» την νύχτα της 12ης του μηνός σε συζητήσεις και συναντήσεις με «πλημμύρες» τηλεφωνημάτων να ανταλλάσονται μπρός και πίσω μεταξύ των μελών της γερουσίας.  
 
Ήδη συναντήθηκαν τη Τρίτη την Τετάρτη οι υπουργοί Οικονομικών και οι διοικητών των κεντρικών τραπεζών της ομάδος G20 στο DC και την Πέμπτη (τις 14 του μηνός) θα συναντηθούν στην Ουάσιγκτον το ΔΝΤ καθώς και η Παγκόσμια Τράπεζα.
 
Όλοι οι κορυφαίοι τραπεζίτες του κόσμου θα είναι στο DC αυτή την εβδομάδα. 
 
Μας λέει η διαίσθησή μας ότι κάτι πολύ ύπουλο έρχεται πολύ σύντομα απ᾽,ό,τι φαίνεται· μπορεί και μέσα σε λίγες μέρες.
 
Για την ερχόμενη Τρίτη, οι Κινέζοι έχουν προγραμματίσει να ανακοινώσουν την αντικατάσταση του δολαρίου από το γουάν την Τρίτη 19 Απριλίου, γεγονός που θα στείλει πίσω στις ΗΠΑ δύο τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και θα εκτινάξει τον πληθωρισμό στα ύψη εν μία νυκτί.
 
Ενώ επισπεύστηκε η σημερινή συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας κάτι που αποφασίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκπληκτικές τραπεζικές εξελίξεις έλαβαν χώρα στην Ευρώπη.
 
Η Αυστρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που κάνει χρήση των κανόνων του νέου «Βail in», κάνοντας κατάσχεση του 54% της αξίας του αποθέματος των Ανώτερων Ομολογιούχων, προκειμένου να πληρώσει τις επισφάλειες της Hypo Alpe Adria bank / η Heta Asset Resolution AG («κακή» τράπεζα). Ενώ οι ανώτεροι ομολογιούχοι θεωρήθηκαν «προτιμώμενοι» πιστωτές και πήραν το 46% των καλυμμένων επενδύσεών τους, οι καταθέτες θεωρήθηκαν μειωμένης εξασφάλισης πιστωτές και δεν πήραν ΤΙΠΟΤΑ. Οι πολίτες διελύθησαν οικονομικώς.
   
Σε κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση των ευρωπαϊκών τραπεζών, η Αυστρία εκανε «bail-in» σε μια μεγάλη αυστριακή τράπεζα κατάσχοντας χρήματα των καταθετών για να πληρώσει τα χρέη των τραπεζών, αφήνοντας τους πολίτες χρηματοοικονομικώνς διαλυμένους.  Αυτό θα μπορούσε να είναι η πραγματική αρχή μιας πλήρους συστημικής τραπεζικής κατάρρευσης στην Ευρώπη καθώς οι πανικοβαλόμενοι Αυστριανοί πολίτες, έχοντας δει τους συγκαταθέτες τους να αφανίζονται, μονομιάς, χρηματοοικονομικά, ξεκίνησαν αμέσως να τραβήξουν τα χρήματά τους από το τραπεζικό σύστημα εκείνης της χώρας.  Το ότι αυτό το ζήτημα εγκυμονεί μια τεράστια εν δυνάμει… “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ”, για όλο τον κοσμο, είναι ΗΛΊΟΥ ΦΑΕΙΝΌΤΕΡΟΝ! Ομιλούμε εδώ για τις…ΙΔΙΕΣ ΔΥΜΆΣΕΙΣ που εσχεδίασαν το προηγούμενο οικονομικό ΚΡΑΚ του 2008!  
 
Αυτή η ίδια η τράπεζα πήγε από το καλό στο κακό, με τους πιστωτές της να αναγκάζονται σε ένα ακούσιο «bail-in» μετά την «ανακάλυψη» μιας κεφαλαιακής τρύπας της τάξης 8,5 δις στον ισολογισμό της που σχετίζεται κυρίως με τη συνεχιζόμενη επιδείνωση των οικονομιών των κεντρικών και ανατολικών χωρών της Ευρώπης.
 
Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο προτεινόμενο «bail-in» για τους πιστωτές, που έλαβε χώρα πριν από την οποιαδήποτε παρόμοια αναδιάρθρωση ισολογισμού ad hoc (δηλ. για συγκεκριμένο σκοπό) που λέγεται απο αναλυτές ότι μπορεί να λάβει χώρα και στην Ελλάδα και την Πορτογαλία κατά τους προσεχείς μήνες. Ή μάλλον, δεν ήταν ένα πλήρως εκτελεσθέν «bail-in» για τον απλούστατο λόγο ότι το αντιπάλεψαν με νύχια και δόντια οι πιστωτές.

Και έπειτα και σήμερα, μετά από απόφαση της αυστριακής τραπεζικής ρυθμιστικής αρχής, η Finanzmarktaufsicht ή η Αρχή των Χρηματοπιστωτικών Αγορών, η Αυστρία έγινε επίσημα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα να χρησιμοποιήσει ένα νέο νόμο στο πλαίσιο που επιβάλλει το Ευρωπαϊκό Ψήφισμα Ανάκαμψης και Εξυγίανσης των Τραπεζών (the EU Bank Recovery and Resolution Directive) για να συμμετέχει στις απώλειες της οποιασδήποτε αποτυχημένης τράπεζας σε συνεργασία με τους ανώτερους πιστωτές, καθώς μείωσε κατα πολύτην την αξία του χρέους που όφειλε η τράπεζα Heta Asset Resolution AG.

Screen Shot 2016-04-13 at 2.08.47 PM.png

Πέντε ώρες αργότερα, ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση των ιταλών τραπεζιτών στη Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό που ονομάζεται «έσχατη λύση» ώστε να ταχτοποιήσουν 360 δισεκατομμύρια των επισφαλών τραπεζικών δανείων έχοντας μόνο 50 δισεκατομμύρια σε κεφάλαιο.
 
Διαφαίνεται πως μία παγκόσμια τραπεζική κρίση είναι κυριολεκτικά προ των πυλών και αυτή την εβδομάδα όλα βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο. Ίσως γι’ αυτό οι υπουργοί οικονομικών των G20 συναντήθηκαν εχθές και σήμερα στην Ουάσιγκτον και ακολουθεί, και πάλι στην Ουάσιγκτον, συνάντηση του ΔΝΤ με την Παγκόσμια Τράπεζα την Πέμπτη.
 
Με δεδομένη τη συνάντηση όλων των μεγάλων τραπεζιτών στην Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα, είναι προφανές πως κάτι μεγάλο συμβαίνει και πολλοί αρχίζουν να σκέφτονται πως ετοιμάζουν στο μεγάλο κοινό μεγάλο…ΧΟΥΝΈΡΙ…!!! [3]

~

Το περασμένο Νοέμ. του 2015 έγραψα στην ιστοσελίδα ειδήσεών μου, GreekNewsOnDemand.com,[4] ότι το ενδεχόμενο ενος κουρέματος των καταθέσεων είναι επι τάπητος συνδέοντας αυτό το θέμα με το ΓΕΓΟΝΟΣ…προσέξτε τώρα…ότι η Ελληνική κυβέρνηση είχε ήδη στα σκαριά τότε ένα άλλο σχέδιο με το οποίο να κλείσουν ΚΑΙ ΠΆΛΙ οι τράπεζες! Τώρα μου πείτε «Σοβαρά ρε Γιάννη;;;!!!» και η απάντησή μου είναι «ΝΑΙ, γιατί ήμουν —και ακόμη είμαι- ο επίσημος μεταφραστής (Ελληνιστί – Αγγλιστί) της νομοθετικής πράξεως για την τραπεζική αργία και ΞΈΡΩ τι γίνεται γιατί μου είχαν στείλει ΆΛΛΗ ΤΈΤΟΙΑ ΑΊΤΗΣΗ για τη μετάφραση ΆΛΛΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΆΞΕΩΣ για ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΊΑ το περασμένο Οκτ. του 2015, αλλά τελικά δεν έγινε. Άρα αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση τοτε έχει ήδη κάτι στα σκαριά προς τούτο και μπορεί…ΚΑΙ ΤΏΡΑ!!!» Διαβάστε αυτό το άρθρο ψάχνοντάς το στο διαδύκτυο και γιατί έχει παράσχει ατράνταχτες αποδείξεις. Το επικαιροποίησα λίγο κιόλας πριν λίγες μέρες αναφερόμενος σε ένα άρθρο του Real News που δημοσιεύθηκε το Μάιο φέτος με τίτλο «ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΝΕΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!»

Διαβάστε επίσης το άρθρον μου «Μπορούν να μας πάρουν τα λεφτά ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!» για να καταλάβετε τα εξής:

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΝ ΑΡΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…

Τα πάντα ρεί και πότε δεν ξέρεις Έλληνα τι έχουν κατά νού για εμάς οι προδότες και οι εχθροί της Ελλάδος. Άρα, ΑΓΡΥΠΝΕΊΤΕ!!!

–––––––––––––

1 – «Deutsche Bank: Κούρεμα ύψους 200 δισ. ευρώ στο ελληνικό χρέος», 27 Οκτ. 2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/10/27/deutsche-bank-κούρεμα-ύψους-200-δισ-ευρώ-στο-ελληνικ/

2 — «Οταν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε το «κούρεμα» στον Ντομινίκ Στρος Καν» | Λίνκ: http://mignatiou.com/2014/01/otan-o-k-giorgos-papandreou-arnithike-to-kourema-ston-ntominik-stros-kan/

3 — Πηγή του δεύτερου κομματιού αυτού του άρθρου: «After Emergency Federal Reserve Meeting TODAY, Obama and Biden to Meet with Yellen! Rumor: Martial Law Discussions for Banking Failure» | Λίνκ: https://www.superstation95.com/index.php/world/1144

4 — «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;» | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/07/θα-γινει-άλλη-τραπεζική-αργία-στην-ελλ/

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr