Home Είχαν προετοιμάσει για το χρύπημα στο ΒΕΛΓΙΟ οι…ΠεριΟΥΣΤιοι!!!

Είχαν προετοιμάσει για το χρύπημα στο ΒΕΛΓΙΟ οι…ΠεριΟΥΣΤιοι!!!

by John Kountouris
0 comment 128 views

Screen Shot 2016-03-24 at 7.34.38 PM.png

– του Ιωάν. Κουντούρη

Μετά την επίθεση στο Παρίσι του περασμένου Νοεμ. του 2015 οδηγεί ασκήσεις έκτακτης ανάγκης για τους Εβραίους στο…ΒΕΛΓΙΟ η Εβαική οργάνωση Ζaka!!!  Και τι έγινε στις 22 του μηνός;;;….ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!

Πριν το χτύπημα στο Παρισι, η οργάνωση για την απάντηση έκτακτης ανάγκης της εθελοντικής κοινότητας, Ζaka, είχε προγραμματίσει μια διήμερη άσκηση έκτακτης ανάγκης μαζί με την Ζaka του Βελγίου σε συνεργασία με την Εβραϊκή κοινότητα της Αμβέρσας. Η άσκηση αυτή έλαβε χώρα μετα το χρύπηα στο Παρίσι. Το έκαναν αυτό λόγω της αυξανόμενες απειλής της ISIS σε όλο τον κόσμο. Όμως, αυτό που παρέλειψαν να μας πούν είναι το γεγονός ότι παίζει τεράστιο ρόλο στον ISIS οι ίδιοι…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ και έχουμε δημοσιεύσει αρκετά για αυτό το θέμα.

Το ίδιο το έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις τέτοιες οι Εβραίοι, προκειμένου να μην γίνει θύμα καμιάς τρομοκρατικής επίθησης κανένας τους, όπως την προετοιμασία που έκαναν όλοι μαζι πριν το μεγάλο χτύπημα της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001!  Και γι᾽αυτό δεν πήγαν στις δουλειές τους εκείνη την ημέρα, την μοιραία, σχεδόν ΟΛΟΙ οι Εβραίοι που δούλευαν στους Λευκούς Πύργους στο κέντρο της Νέας Γιόρκης! Μιλάμε για πάρα πάνω απο 4.000 Εβραίους!!!

Για του λόγου του αληθές, δείτε το ντοκυμαντέρ Missing Links που είναι ένα απο τα κορυφαία ντοκυμαντέρ αυτό το θέμα. Πατήστε ΕΔΩ για αυτό.

Προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος απόκρισης για διεθνή περιστατικά μαζικών ατυχημάτων, η αναγνωρισμένη απο την ΟΗΕ Διεθνής Μονάδα Διάσωσης της Ζaka εκπαιδεύει ομάδες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε τοπικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.  Άρα, ο ΟΗΕ, που βρίσκεται στις…ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, εκεί που έγινε το πρόσφατο χτύπημα, έχει κάνει συνεργασία πλέον με την Zaka για την «πρόληψη» ενδεχόμενων «τρομοκρατικών επιθέσεω.» Χμμμμμ……….

Άρα, τυχαία όλ᾽αυτά;;;……..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!

Πηγή: After Paris Attack: ZAKA Leads Emergency Drill for Belgian Jews, λινκ: http://www.breakingisraelnews.com/54144/after-paris-attack-zaka-leads-emergency-drill-belgian-jews-jewish-world/#fxPXFRxkPgBqlpsu.99

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr