Home Μ. Δουκάκης: Υποστηρίζουμε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Μ. Δουκάκης: Υποστηρίζουμε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

by John Kountouris
0 comment 128 views
10649886_505433092996084_3287963584894404035_n.jpg

Ο κ. Μ. Δουκάκης μιλώντας σήμερα στην Αγία Σοφία του Λος Άντζελες

Ναι, ναι, ναι κ Ντουκάκη….τους…«ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» που έχουν ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Σ(φ)ΥΡΙΖΑΝΕΛ…!!! ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ??!!  ΟΧΙ…ΞΕΧΑΣΑ…γιατί ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ” ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΣΟΥ Kitty…ΝΙΆΟΥ!..φτφτφτ!!…

  • του Ιωάν. Κουντούρη  |  JohnKountouris.com | 21 Μαρ. 2016
  • Λος Άντζελες | 14:00

Σύμφωνα με τις πηγές των “Ελληνικών Νέων Τώρα”…

Αυτή τη στιγή μιλάει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ του Λός Άντζελες της Καλιφόρνιας ο κ. Michael Dukakis (Μάικλ Δουκάκης), ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ απο τη δεκαετία ᾽80. Ο πάρα πολυ φιλελεύθερος Δημοκράτης Ελληνο-αμερικανός, ο οποίος πήρε την…ΕΒΡΑΙΑ Kitty (Kitty στα Αγγλικά θα πεί «γατάκι», νιάου!) για σύζυγο με την ευλογία του τότε Αρχιεπισκόπου…ΙΆΚΩΒΟΥ, μιλάει σήμερα στους εκκλησιαζέμενους της Αγίας Σοφίας για τους….ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και πώς πρέπει όλοι εμείς να τους «βοηθάμε»!

Αυτή τη στιγμή μιλάει όλο για την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα.  Γιά να δούμε ΑΝ μιλάει ΚΑΙ για τους Συνέλληνές του που ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ…ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!  Αυτό που εμάς μας ανησχυχεί για αυτόν είναι ότι στην ομιλία του  έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι υπήρξαν κάποτε πρόσφυγες κι οι γονείς του.  Τώρα, αυτό ΓΙΑΤΙ να μας το αναφέρει, εκτός αν αποσκοπεί στην…ΔΙΚΑΊΩΣΗ όλων όσων συμβαίνουν εκεί στην Ελλάδα—ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Κ. Ντουκάκη, αναφέρατε καθόλου πως οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ «πρόσφυγες» είναι και…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???  Αναφέρατε πως τους έχουν φέρει στην Ελλάδα μια εντελώς ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παραβιάζοντας έτσι όχι μόνο το Σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά και τα δικαιώματα του ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας??!!  Το ξέρατε ότι ολόκληρες περιοχές της Ελλάδος έχουν μετατραπεί σε…ΓΚΕΤΟ για προφανείς λόγους??!!

ΕΑΝ ήσαστε ενημερωμένος επι του εν λόγω θέματος, θα ηξεύρατε πως όλοι αυτοί οι παράτυποι (ΛΑΘΡΟ. δηλ.) «μετανάτες» εισρέουν εις τα παράλια της πατρίδος μας ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ πάνω τους, όπερ σημαίνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ…ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! Θα ηξεύρατε επίσης πως οι πλείστοι εξ αυτών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ αλλά από…ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο, αφρικανικές χώρες και άλλες χώρες που δεν επηρεάζονται από KANENA πόλεμο).

Επίσης, ο κ. Δουκάκης δεν έχασε την ευκαιρία να «εκτοξεύσει» μερικές «ρουκέτες» στην κατεύθυση του κ. Ντόναλτ Τράμπ (Donald Trump), του υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ λέγοντας πως ιδέα του Τράμπ να χτιστεί ένα μεγάλο τείχος στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού είναι κακή ιδέα και ότι τους Μεξικάνους λαθρομετανάστες τους…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!

Αναμένετε για τυχον ενημερώσεις επ᾽αυτού απο εμας…

Αναφέρω όλα αυτά για η Αγία Σοφία είναι πολυ μεγάλη Ορθόδοξη εκκλησία και εκεί πάνω πολλές προσωπικότητες.

Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το ειδικό ρεπορτάζ που έκανα για αυτήν την μεγάλη ενορία του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ με τίτκλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ του ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ», δείτε το πιο κάτω:

Λίνκ:  https://greeknewsondemand.com/2016/02/18/η-μεγαλη-προδοσια-της-αγιασ-σοφιασ-του/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr