Home Πρώην σύζυγος Πούτιν: «ο Πούτιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια»!!!

Πρώην σύζυγος Πούτιν: «ο Πούτιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια»!!!

by John Kountouris
0 comment 280 views

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες

ΔΕΊΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΎ STAR…

Πρώην σύζυγος Πούτιν: «ο Πούτιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια»!!! (πατήστε εδώ)

Screen Shot 2016-03-14 at 7.27.30 PM.png

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

Lyudmila Putin: “My Husband Is Long Been Dead” Former First Lady Of Russia WOW REALLY ? (πατήστε εδώ)

Screen Shot 2016-03-14 at 7.31.21 PM.png

 

ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΞΗΣ!!! ΠΑΤΗΣΤΣ ΕΔΩ.

ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΈΩ ΕΓΏ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΑΙΡΌ!!! ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΈΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΝΟΎΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΎΣ. Π.Χ., ΔΕΊΤΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΤΗ ΦΏΤΟ. ΤΟΥ (ΤΩΝ ΜΆΛΛΟΝ) ΠΟΎΤΙΝ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΊΩΝ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΆΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΥΠΟΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΠΟΎΤΙΝ, ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΟ ΈΝΑ ΑΥΤΊ ΤΟΥ, ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΑΜΈΣΩΣ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΆ ΦΏΤΟ. ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΟ «ΊΔΙΟ» ΑΥΤΊ ΤΟΥ «ΊΔΙΟΥ» ΠΟΎΤΙΝ. ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΈΣ, ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΗΚΌΤΑΤΕΣ!!!

ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ, Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΌΜΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΙΏΝ ΤΟΥ, ΑΠ’ ΌΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΉΨΗ ΔΑΚΤΎΛΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ.

ΩΣΤΌΣΟ, ΜΠΟΡΕΊ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΊΔΙΑ ΜΈΘΟΔΟΣ ΌΤΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΏΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΆΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ, ΌΝΤΩΣ, ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΊΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΩ, Η ΧΡΉΣΙΣ ΤΗΣ ΜΕΘΌΔΟΥ ΑΥΤΉΣ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΦΑΡΜΌΣΙΜΗ!!!

 

Screen Shot 2016-03-14 at 7.18.23 PM.png

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΦΏΤΟ ΤΟΥ (ή ΤΩΝ) ΠΟΎΤΙΝ ΠΡΟΣ ΣΎΓΚΡΙΣΗ, ΔΕΊΤΣ ΑΥΤΈΣ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΛΊΝΚ:

http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2015/03/proof-putin-is-dead-double-was-used-on-march-16th-real-putin-whacked-via-coup-detat-2468748.html

ΈΝΑΣ ΚΑΛΌΣ ΕΙΔΙΚΌΣ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ Ο κ. ED CHIARINI. ΑΥΤΌΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΊΝΑΙ Dallasgoldbug ΚΑΙ RichardBDawson.  ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΆ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ. Ο κ. CHIARINI ΕΞΕΙΔΗΚΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉ ΑΝΆΛΥΣΗ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΠΆΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΎΚΤΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΈΡΕΥΝΈΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ «ΠΟΥΤΙΝ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΞΗΣ!!! ΠΑΤΗΣΤΣ ΕΔΩ

(Πολλοί λένε σήμερα ότι ο Πούτον που βλέπουμε στις τηλεοράσεις είναι κάποιου είδους κλώνος του αληθινού Πούτιν. Δεν ξέρω. Αυτό είναι δύσκολο να εξακριβωστεί.)

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΛ’ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΊΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΎ ΤΟΥ ΠΟΎΤΙΝ, ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΦΟΒΕΡΌΣ «ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΌΣ» Κ.ΤΛ. ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ, ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌΣ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΊΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΏΣ, ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΠΟΎΤΙΝ, ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΔΕΊΞΕΙ ΑΝΑΡΊΘΜΗΤΈΣ ΦΟΡΈΣ ΌΤΙ, ΌΝΤΩΣ, ΤΣΙΡΆΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΊΝΑΙ. ΌΛΑ ΌΣΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΟΎΤΙΝ» ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΉΝΑΙ, ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ Ο ΣΩΣΊΑΣ ΤΟΥ [ΝΕΚΡΟΎ] ΠΟΎΤΙΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΆΙΖΕΙ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΟΥ ΕΚ ΜΈΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ.

 

Screen Shot 2016-03-14 at 7.24.47 PM.png

 

Διαβάστε επίσης:

Υπέρ της διευθέτησης του πολέμου στη Συρία και ο Ομπάμα

https://greeknewsondemand.com/2016/03/15/υπέρ-της-διευθέτησης-του-πολέμου-στη-σ/

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr