Home Αποκαλυπτικότατος ο Γιάννης Ρουμπάτης της ΕΥΠ, για Καραμανλή… και όχι μόνο (βιντεο) | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αποκαλυπτικότατος ο Γιάννης Ρουμπάτης της ΕΥΠ, για Καραμανλή… και όχι μόνο (βιντεο) | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

by John Kountouris
0 comment 234 views

ΑΚΟΥΣΤΕ τι είχε πει πριν 2 χρόνια ο κ. Γιάννης Ρουμπάτης για το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε εις βάρος της κυβέρνσης Καραμανλής απο πλευράς του εγκληματία και δολοφόνου του έθνους μας Γιώργου Παπανδρέου (ΓΑΠ), εν συνεργασία με την Αμερική και Ισραήλ, που προεκάλεσε την εν τέλει πτώση της.  

Ο Γ. ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΕΚ. ΤΟΥ 2013 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:

“… Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η περίπτωση του Κώστα Καραμανλή και για τη χώρα μας και για το τι συμβαίνει σε ανθρώπους που ακολουθούν διαφορετική πολιτική από εκείνη που θέλουν οι Η.Π.Α. και η Ευρώπη”!!!

Απ᾽ό,τι φαίνεται, έχει κάνει μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ο…ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΟΙΚΙΤΗΣ της ΕΥΠ, κ. Ρουμπάτης, διότι…ΣΗΜΕΡΑ….ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΥΘΙΑ-1 ΚΑΙ Vodafone!!!  ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΓΕ;;;  Ίσως…Ο ΙΔΙΟΣ μπορεί να μας πει…

Screen Shot 2016-02-24 at 10.48.47 AM

Αλλά, για να μάθετε περισσότερα επ᾽αυτού, καλό θα ήταν να ξεκικήσετε απο την υπόθεση του κ. Κώστα Αγγελάκη, του υψηλό-βαθμού πράκτορος της ΕΥΠ που ήταν Ο ΠΡΩΤΟΣ να αρχήσει να εκθέσει αυτά τα βρώμικα κόλπα που σχεδίασε ο ΓΑΠ εναντίον του Κώστα Καραμανλή για ευνόητους λόγους (συνεργασία με τους Ρώσους, ισχυρή φύλαξη των συνόρων της Ελλάδος και όχι μόνο).

(Μάθεστε περισσότερ για την υπόθεση του Κώστα Αγγελάκη πατώντας εδώ)

Για το συγκεκριμένο κλιπ όπου τα είπε αυτά ο Ρουμπάτης, δείτε το παρακάτω λίνκ:

https://www.youtube.com/watch?v=M8iSfB2PKhE

Πηγή για το άρθρο: http://attikanea.blogspot.com/2016/02/blog-post_530.html

Screen Shot 2016-02-23 at 5.36.05 PM

Source: Αποκαλυπτικότατος ο Γιάννης Ρουμπάτης της ΕΥΠ, για Καραμανλή… και όχι μόνο (βιντεο) | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr