Home Αναβολή της υποθέσεως του πράκτορος ΕΥΠ, Κώστα Αγγελάκη!…

Αναβολή της υποθέσεως του πράκτορος ΕΥΠ, Κώστα Αγγελάκη!…

by John Kountouris
0 comment 232 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΈΑ ΤΏΡΑ!

-του κ. Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με τις έμπιστες πηγές μας επι του θέματος που δεν θα τις βρείτε ΠΟΥΘΕΝΆ ΑΛΛΟΎ…

Screen Shot 2016-01-17 at 12.52.26 PM.png

Προχτές, Παρασκευή, 15/1/2016, σε μια ακόμη φάση του δράματος του Έλληνα πράκτορα στον Άρειο Πάγο αυτή τη φορά, όπου το Ε΄ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα συζητούσε το αίτημα αναίρεσης της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων για τον κύριο Αγγελάκη το Δικαστήριο ανέβαλε τη συζήτηση της υπόθεσης για τις 20/5/2016 λόγω της απεργίας – αποχής των Ελλήνων δικηγόρων για το θέμα του Ασφαλιστικού που κατέθεσε στην Βουλή η Ελληνική κυβέρνηση παρατείνοντας την αγωνία για την τελική δικαίωση του Έλληνα πράκτορα. Σε ότι αφορά την απόφαση του υπηρεσιακού – πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΥΠ ο δικηγόρος του κυρίου Αγγελάκη, κύριος Γιώργος Παπατσώρης μας δήλωσε ότι θα περιμένει πρώτα την κοινοποίηση της απόφασης και μετά θα κάνει τις κατά το νόμο απαραίτητες νομικές ενέργειες όπως προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Κύκλοι πάντως του κυρίου Αγγελάκη μιλούν και για μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου…

Αρχές Ιανουαρίου του 1895 (5/1/1895) καθαιρέθηκε ο Γάλλος αξιωματικός Drayfous κατηγορούμενος για δήθεν κατασκοπία (δικαιώθηκε μετά από 10 χρόνια, αφού πρώτα φυλακίστηκε ακόμα και στο περιβόητο Νησί του Διαβόλου), αρχές του Ιανουαρίου του 2016 (4/1/2016) το υπηρεσιακό – πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΥΠ έλαβε με ψήφους 3 – 2 την περίεργη απόφαση και με αδιαφανείς διαδικασίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, να προτείνει την απόλυση του πρώην προισταμένου της Ελληνικής κατασκοπίας κυρίου Κώστα Αγγελάκη ο οποίος έχει δικαιωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για όλες τις κατηγορίες που του απέδωσε το καθεστώς Παπανδρέου την περίοδο 2009 – 2012.  ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

Screen Shot 2016-01-17 at 1.10.10 PM.png

Το greekamericannewsagency.com δημοσίευσε άρθρο για το θέμα αυτό με τίτλο Η περιπέτεια του ανώτατου στελέχους της ΕΥΠ, Κώστα Αγγελάκη εξελίσσεται σε υπόθεση Ντρέιφους (πατήστε εδώ) δηλώνοντας τα εξής:

»Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη και πολύ περίεργη υπόθεση του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη και την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της υπηρεσίας να προχωρήσει στην απόλυσή του με ψήφους 3 – 2, παρόλο που έχει αθωωθεί σε όλες τις δίκες που τον υπέβαλε το καθεστώς Χρυσοχοίδη – Μπίκα – Παπαγεωργίου και οι παρατρεχάμενοί τους για τις ίδιες κατηγορίες που ελεγχόταν και πειθαρχικά, μιλώντας με πρώην πλέον στελέχη της υπηρεσίας που βρίσκονται πολύ κοντά του και στο πολύ στενό του περιβάλλον, καταλάβαμε γιατί η πλειοψηφία του πειθαρχικού συμβουλίου έλαβε αυτή την πολύ βεβιασμένη, εξοντωτική και περίεργη απόφαση…

»Το θέμα είναι όλα αυτά είναι σε γνώση του διοικητή της υπηρεσίας Γιάννη Ρουμπάτη και γενικώτερα της πολιτικής ηγεσίας;

»Μας είπαν λοιπόν τα στελέχη αυτά ότι οι λόγοι που οδήγησαν τα προερχόμενα από το παλαιό ΠΑΣΟΚ μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου που πλειοψήφησαν το έκαναν καθαρά για λόγους ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του παλαιού συστήματος ΠΑΣΟΚ, που δυστυχώς έχει ακόμη απλωμένα βαθειά τα πλοκάμια του σε όλη τη δημόσια διοίκηση και ιδίως στην ΕΥΠ, εναντίον του πρώην διευθυντή κατασκοπίας Κώστα Αγγελάκη που παρότι και αυτός ΠΑΣΟΚ αντιτάχθηκε σ΄ αυτό το σύστημα και στις επιλογές του τόσο όσο ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση την περίοδο 2004-2009 όσο και όταν ανέλαβε κυβέρνηση το 2009.
«Σημαντικός δε παράγοντας εκείνης της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή μας είπε χαρακτηριστικά «ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κ. Αγγελάκης είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην πολύκροτη υπόθεση «Πυθία» – σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και υψηλόβαθμα στελέχη του τότε ΠΑΣΟΚ όπως ο Μιχ. Καρχιμάκης αλλά και συνδικαλιστές και υπάλληλοι της ΕΥΠ όπως ο Θ. Σπατιώτης και η Αγγ. Πατελάκη που τότε ανήκαν στο στενό πυρήνα του πασοκικού παρακράτους.»

Όπως δήλωσε επι του θέματους αυτού η κα. Πόπη Σουφλή:

«Όπως δείχνει η ΥΠΟΘΕΣΗ του σύγχρονου ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ, πράκτορα ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι αποφασισμένη να εξοντώσει έναν ΑΘΩΟ.

«Στα χνάρια της πολιτικής Μαφίας των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ – Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ) και του καθεστώτος ΜΠΙΚΑ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην ΕΥΠ, και ο νυν διοικητής ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, , αλλά και ένας μικρός αριθμός των συνεργατών τους, έχουν στήσει στο απόσπασμα έναν ΑΘΩΟ.»

Σύνδεσμος: http://attikanea.blogspot.gr/2016/01/blog-post_363.html?m=1

 

ΜΕΊΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΘΈΜΑΤΟΣ!!!….

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr