Home ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

by John Kountouris
0 comment 177 views

Screen Shot 2015-12-01 at 11.36.07 AM.png

Screen Shot 2015-12-01 at 10.47.57 AM.png

  • Το ακόλουθο είναι απο το γνωστό αμερικανικό σάιτ ειδήσεων americannews.com
  • Μετάφρασις-επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη (JohnKountouris.com)
  • 1 Δεκ. 2015

Πώς…πείτε μου…ΠΏΣ είναι δυνατόν ο Πούτιν να κάνει «συνεργασία» με τον ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗ, τον ΝΕΤΑΝΙΆΟΥ, εναντίον του ΙΣΙΣ όταν ο ύπαρκτος δημιουργός της ΙΣΙΣ είναι ο ίδιος ο…ΙΣΡΑΗΛ;;;!!! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

ΓΙΑΤΊ μιλάει ο Πούτιν κατα ΜΌΝΟΝ του κ. Ερντογάν απο την Τουρκία για τον ρόλο που παίζει ο ίδιος στην ΙΣΙΣ και ΌΧΙ και εναντίον του κ. Νετανιάχου;;;!!!   Εεεε;;;  Μπορείτε να μου το πείτε σας παρακαλώ;;;  Δεν πειράζει γιατί…ΕΓΩ θα σας πω…

Αλλά ίσως οι ακόλουθες του κ. Πούτιν στο…ΙΣΡΑΗΛ θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε με…ΠΟΙΟΎΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουμε να κάμνουμε εδώ…δηλαδή με ΥΨΗΛΟΎΣ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΆΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΏΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΠΙΆΣΕΙ ΌΛΟΥΣ…ΚΟΡΌΙΔΙΑ!!!…

Screen Shot 2015-12-01 at 11.32.35 AM.png

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο που μετέφρασα Ελληνιστί και μετά δείτε τα σχόλιά μου πάνω σε αυτό. Ακούστε ΚΑΙ το σχετικό ηχητικό όπου ακούγεται ο κ. ΠΟΥΤΙΝ να…ΣΥΧΑΊΡΕΙ –παρακαλώ!– τον δαίνομα Νετανιάχου για το γεγονός ότι μπαίνουν πλέον οι Εβραίοι σε μια περίοδο εορτασμών για την…ΧΑΝΟΥΚΆ (δηλ. για την ΑΝΆΜΝΗΣΙΝ ΜΑΖΙΚΏΝ ΣΦΑΓΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ!!!)

~

Χθες, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου του Ισραήλ συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι.

Η συνάντηση ήταν συμβολική για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή οι δύο άνδρες έχουν ενωθεί και οι δύο για την καταπολέμηση της ISIS.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν κάποτε μια ισχυρή σχέση ισχυρή με το Ισραήλ, αλλά γρήγορα έχει φθίνει στα χέρια του προέδρου Ομπάμα. Τώρα, φαίνεται ότι αυτοί οι δύο ηγέτες κινούνται χωρίς Αμερικής.

Βίντεο…

[facebook url=”https://www.facebook.com/IsraeliPM/videos/1198490503499026/” /]

~

Τώρα τα δικά μου σχόλια επ᾽αυτού…

Όταν η Ρωσική Ομοσπονδία έχει το…ΊΔΙΟ -παρακαλώ!- έμβλημα όπως η ίδια η δυναστεία…ΡΌΤΣΙΛΤ, τότε νομίζω ότι η όλη άποψις περι ενος «δυνατού» και «Ορθόδουξου» και «Αντινεοταξικού» ηγέτου που λέγεται Πούτιν θα καταρεύσει σε χρόνο μηδέν–εφόσον επιτρέψουν ΕΜΕΙΣ στα μάτια μας να…ΑΝΟΙΞΟΥΝ…

Screen Shot 2015-11-20 at 9.34.26 PM.png

Αν δεν έχετε διαβάσει όλα τα άλλα άρθρα μου για τον Πούτιν, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ…

ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΌΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!

~

Πηγή: Putin And Bibi Make Huge Announcement About Their Fight Against ISIS… This Changes Everything [VIDEO]

http://americannews.com/putin-and-bibi-make-huge-announcement-about-their-fight-against-isis-this-changes-everything-video/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr