Home Ο Διεθνής Σιωνισμός αγωνιά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και ζητά από τους διεθνείς τοκογλύφους να αναλάβουν δράση!

Ο Διεθνής Σιωνισμός αγωνιά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και ζητά από τους διεθνείς τοκογλύφους να αναλάβουν δράση!

by John Kountouris
0 comment 270 views

– 22 Νοεμ. 2015

Screen Shot 2015-11-23 at 5.16.17 PM.png

Δεν προλαβαίνει να έρθει ραβίνος στην Ελλάδα και εμφανίζεται κάποιος δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» να του πάρει συνέντευξη, για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ήταν ο αρχιραβίνος της Μόσχας, Πίνχας Γκόλντσμιτ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ραβίνων της Ευρώπης, που διεξήχθη στην Αθήνα.

Ο ραβίνος μίλησε, φυσικά, για τη Χρυσή Αυγή, και κάλεσε τους ευρωπαίους ηγέτες σε ανάληψη δράσεως εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Συγκεκριμένα, είπε:

«Όταν πληροφορήθηκα την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, το πρώτο μου συναίσθημα ήταν η απογοήτευση. Η Ευρώπη ήλπιζε ότι η τελευταία φορά που θα βίωνε την ακροδεξιά δράση θα ήταν πριν 70 χρόνια και γι’ αυτό καλούμε τους Ευρωπαίους ηγέτες να δουν με πολλή προσοχή αυτό το φαινόμενο και να αναλάβουν δράση όπου είναι δυνατόν»

Το πρώτο που αξίζει σχολιασμού από τα λεγόμενα του εν λόγω ραβίνου είναι ότι μιλάει σε μία φυλλάδα που χειροκροτά τους τρομοκράτες της αριστεράς, αλλά δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα σε αυτό. Εκεί προειδοποιεί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που ο απλός κόσμος βλέπει ότι αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή και τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη για την ισλαμική απειλή γίνονται ζοφερή πραγματικότητα. Αυτόν, όμως, δεν τον απασχολεί το ζήτημα, αφού το Ισλαμικό Κράτος, ως γνήσιο δημιούργημα του αμερικανοσιωνισμού, δεν πρόκειται ποτέ να πλήξει στόχους που τον ενδιαφέρουν.

Είναι τουλάχιστον αστείο πως ένας θρησκευτικός ηγέτης, την ίδια ώρα που στο Παρίσι θρηνούν εκατοντάδες θύματα του φονταμενταλιστικού Ισλάμ και της πολιτικής των «ευρωπαίων ηγετών», αυτός καλεί τους «ευρωπαίους ηγέτες» να πολεμήσουν τον Εθνικισμό, προφανώς για να έχουν ακόμα πιο ελεύθερο έδαφος για δράση οι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Επιπλέον, είναι τουλάχιστον άδικος να μέμφεται τους «ευρωπαίους ηγέτες» ότι δεν έχουν αναλάβει δράση. Ο Σαμαράς και η παράγκα του έστησαν μία ολόκληρη σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, κατ’ εντολή του Δαυίδ Χάρις της AJC, τον οποίο σίγουρα γνωρίζει ο αρχιραβίνος. Η δε Μέρκελ δίνει τρομερά πολλά χρήματα για να εκδίδει και να διαδίδει τις βλακείες του Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος γράφει στη φυλλάδα που έδωσε συνέντευξη ο αρχιραβίνος.

«Σύντροφε» Ψαρρά, θα πρέπει να μαλώσεις τον δημοσιογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών» που πήρε την συνέντευξη αν δεν ενημέρωσε τον αρχιραβίνο για τις τόσο καλές σχέσεις που έχεις με τη Μέρκελ. Από κάτι τέτοια γίνονται οι παρεξηγήσεις και ίσως το επόμενο «αντιχρυσαυγίτικο» πόνημά σου να μην λάβει τόσο μεγάλη χρηματοδότηση.
http://www.xryshaygh.com

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr