Home Τα παρανοϊκά σχέδια του παρακράτους: Ξαναφέρνουν υπό τις ευλογίες των Γερμανών Βασιλική Δυναστεία για να κυβερνήσει την Ελλάδα

Τα παρανοϊκά σχέδια του παρακράτους: Ξαναφέρνουν υπό τις ευλογίες των Γερμανών Βασιλική Δυναστεία για να κυβερνήσει την Ελλάδα

by John Kountouris
0 comment 131 views

 

ΠΟΙΟΝ ΒΑΣΙΛΙΆ θα μας φέρουνε πίσω ρε;;;  ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ πως όλοι οι «Έλληνες» βασιλείς προήλθαν αρχικά…ΑΠΟ ΠΟΎ;;;…απο τη ΒΑΥΑΡΊΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΡΕ, ΔΗΛΑΔΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ–ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΒΓΉΚΕ Ο ΌΘΩΝΑΣ, Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ!!!  ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!

Screen Shot 2015-11-23 at 6.27.06 AM

Και δεν σταματάμε εδώ, γιατί ΕΑΝ συζητάνε τώρα τον Κωσταντίνο να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα για να «βασιλέψει» και πάλι, εμείς θα τους πούμε «ΌΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!»  Και ΓΙΑΤΊ αυτό;;;  Γιατί εκείνος ο ΠΑΝΊΒΛΑΚΑΣ  είχει την ευκαιρία να βοηθήσει τον Παπαδόπουλο και την Χούντα να κάνουν πάλι την Ελλάδα πανίσχυρη χώρα αλλά απεφάσισε τον Φθινώπερο του 1967 να δραπετεύσει απο την Ελλάδα με προορισμό…ΠΟΎ;;;…μα…την ΑΓΓΑΛΙΆ του Αμερικανού προέδρου Λίντον Τζόνσον και των Αμερικανών και τούτο μάλιστα σύμφωνα με τα…ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΛΕΓΌΜΕΝΟ επι του θέματους.  

Και παρόλο που εγκατέλειψε την Ελλάδα τότε σαν χέστης, του ζητούσαν ακόμη συνεργασία ο Παττακός και η υπόλοιπη Χούντα αλλά ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ!  Απεφάσισε να πάει να ζητήσει «καταφύγιο» απο τον ΕΧΘΡΟ της Ελλάδος, τον Τζόνσον οποίος μισούσε την Χούντα και τον Παπαδόπουλο και ήταν εναντίον τους!

Ειρήσθω εν παρόδω ότι είχαν θυμώσει με τον Γιώργο Παπαδόπουλο οι Αμερικανοί οπότε, το 1973, όταν κατήρχοντο οι Εβραίοι εις πόλεμον με τους Άραβες, αρνήθηκε να παραδόσει την βάσιν Σούδα της Κρήτης στους Ισραηλινούς κάτι το οποίο θα τους βόλευε παρα πολύ στην διεξαγωγή του ΠΑΡΆΝΟΜΟΥ και ΎΠΟΥΛΟΥ πολέμου κατα των αραβικών κρατών.  Ο Τζόνσον ήταν ένας απίστευτος ΕΒΡΑΙΌΔΟΥΛΟΣ και πήγε ο Κωσταντίνος να του ζητήσει βοήθεια το ᾽67 αφού έφυγε άρον-άρον απο την πατρίδα του, την ΕΛΛΑΔΑ, την οποία θα μπορούσε ΚΆΛΛΙΣΤΑ τότε να βελιτώσει εν συεργασία με τους Συντάγματάρχες της 21ης Απριλίου!

ΉΤΑΝ ΈΝΑΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΔΕΙΛΌΣ ΠΡΟΔΌΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΣ και ΔΕΝ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΆΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΙΛΟΥΜΙΝΆΤΟΥΣ!!!  ΑΥΤΌΣ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ, Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΒΡΑΊΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚOΓΕΝΕΙΑΚΉ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΥΑΡΊΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΣΕΙΡΏΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΎΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ.  ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΊ ΉΣΑΝ ΌΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΊΟΙ!  ΑΡΧΙΚΆ ΟΜΟΜΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΓΚΟΥΈΛΦ».

Διαβάστε εδώ αυτό το άρθρο απο το epanastasi-hellas.blogspot.com

http://epanastasi-hellas.blogspot.com/2015/11/blog-post_751.html?spref=fb

Screen Shot 2015-11-23 at 6.19.36 AM.png

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr