Home Greek News ΆΛΛΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ» ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ !!!

ΆΛΛΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ» ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ !!!

by John Kountouris
0 comment 301 views

ΆΛΛΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ» ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ !!!

  • του Ιωάν. Κουντούρη  •  Λος Άντζελες  •  JohnKountouris.com  •  18:30  •  13 Noεμ. 2015

Είδατε πως αντέδρασα εγώ με τον τιτλοφόρηση αυτού του άρθρου;;; Είμαι πολύ…«προπετής»!  Μάλλον ναι και όχι είμαι.  ΌΧΙ γιατί έβαλα παρένθεση γύρω απο τη λέξη «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ» (που καταδείχνει και την  δυσπιστία μου απέναντι στα ΜΜΕ και το επίπεδο της…ΝΟΗΜΟΣΎΝΣΗΣ μου γιατί δείχνω έτσι πως είμαι απόλυτα αποφασισμένος να σχέφτομαι για τον ίδιον μην εξαρτώμενος απο ΚΑΝΈΝΑΝ να μου πει την «αλήθεια» για το οτιδήποτε ), ΝΑΙ γιατί είπα ξεκάθαρα πως σήμερα έγινε, όντως, τρομοκρατική επίθεσις στο Παρίσι.

ΝΑΙ, έγινε σήμερα μια κάποιας μορφής τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, αλλά το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι….ΑΠΟ ΠΟΙΟΎΣ;;;  Απο την ISIS μήπως;;;  Οκ, ας πούμε ότι την έκανε την επίθεση αυτή η ISIS, αλλά την ISIS ΠΟΙΟΙ την ελέγχουν;;;  (πατήστε εδώ για την αλήθεια περι ISIS)

Ήδη τα ΜΜΕ του κόσμου έχουν αναφέρει πως «σκοτώθηκε» παρα πολύς κόμος λόγῳ της επιθέσεως αυτής, κάτι το οποίο ούτε εγώ ούτε εσυ δεν θα μπορέσουμε να επαληθεύσουμε ιδίοις όμμασιν.

Τώρα θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο ακόλουθο βίντεο απο το Youtube.com που αφορά την…ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ» ΕΠΊΘΕΣΗ που έγινε, και πάλι, πού;;;…ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ πριν 10 μήνες!!!  Δείτε τώρα αυτό το βίντεο και μετά να αναρωτηθούμε όλοι για το εάν, ΕΑΝ, η φρέσκα επίθεση αυτή μου μόλις έγινε στο Παρίσι δεν πρόκειται, ΚΑΙ ΑΥΤΉ,…ΓΙΑ ΦΆΡΣΑ.

*** ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΠ ***

Screen Shot 2015-11-13 at 6.03.00 PM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr