Home Greek News Έφτιαξαν φτηνό iPhone οι Κινένοι !!!

Έφτιαξαν φτηνό iPhone οι Κινένοι !!!

by John Kountouris
0 comment 586 views

Έφτιαξαν φτηνό iPhone οι Κινένοι !!!

Screen Shot 2015-10-30 at 8.51.14 PM

Σύμφωνα με το μεγάλο κανάλι RT, κατάφεραν τελικά να κατασκευάσουν ένα πολύ φτηνό (20 φορές φτηνότερο) iPhone οι Κινέζοι.  Θα λειτουργεί, όμως, όχι με το σύστημα iOS αλλά με το Android.  Ωστόσο, το κινητό τηλέφωνο αυτό θα έχει τη δυνατότητα με λειτουργεί με ΔΎΟ (2) κάρτες SIM! Ο κλώνος iPhone αυτός αποτελεί κλάσμα της τιμής ενός βασικού μοντέλου iPhone στις ΗΠΑ που συνήθως κοστίζει $649 ανά μονάδα.  Αυτό όμως θα κοστίζει…άκουσον-άκουσον!…μόνο $37!

Αναφερόμενο στα χαρακτηριστικά του «κινέζικου» iPhone  αυτού, το RT λέει πως «οι συσκευές είναι πολύ παρόμοιες σε εμφάνιση. Για παράδειγμα, το πλαστό έχει μια κοινή οθόνη 5 ιντσών και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα – ασημί, χρυσαφί και ροζ χρυσαφί.»   Επίσης, «Έχει μόνο 4GB για αποθήκευση και 512 MB RAM. Το IPhone 6s, το γνήσιο, έχει μια ελάχιστη ικανότητα αποθήκευσης 16 GB (έως και 128 GB) και φέρεται να έχει 2GB μνήμης RAM (η Apple δεν αποκαλύπτει τις πληροφορίες).»

Το μοντέλο των $37 είναι επίσης εξοπλισμένο με μια μονάδα 3G.

Λίνκ:

https://www.rt.com/business/320146-china-iphone-fake-replica/
 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr