Home Greek News Η Επίθεσις της Ευρώπης κατά της Ελληνικής δημοκρατίας • του Γιόζεφ Στίγκλιτς

Η Επίθεσις της Ευρώπης κατά της Ελληνικής δημοκρατίας • του Γιόζεφ Στίγκλιτς

by John Kountouris
0 comment 211 views

Ειρήσθω εν παρόδω ότι υπήρξε στο παρελθόν σύβουλος τοθ ΓΑΠ ο κ. Γιόζεφ Στίγκλιτς. Πάντως, αυτά που λέω εδώ είναι αλήθεια!

Η Επίθεσις της Ευρώπης κατά της Ελληνικής δημοκρατίας • του Γιόζεφ Στίγκλιτς

Screen Shot 2015-08-25 at 8.20.11 PM

Ακούστε τι είπε στις 29 Ιουνίου του 2015 ο κ. Joseph E. Stiglitz (Ιωσήφ E. Στίγκλιτς) για την Ελλάδα σε σχέση με τους δανειστές της! Άκουσον-άκουσον! Μιλάμε για έναν κορυφαίο οικονομολόγο που έχει δουλέψει ο ίδιος για τη Παγκόσμια Τράπεζα και για τη κυβέρνση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον.


Ο βραβευμένος με Νόμπελ στα οικονομικά και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, κ. Joseph E. Stiglitz, ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, και υπηρέτησε ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Δείτε παρακάτω ένα άρθρο* του έγραψε ο κ. Στίγκλιτς για το project-syndicate.org αποκαλύπτωντας την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Ελλάδα και τους εταίρους της! Επίσης, δείτε πώς συμβούλε τους Έλληνες να ψηφίσουν για το δημοψήφισμα!…

Διαβάστε περισσότερα εδω…

http://300sploggers.blogspot.com/2015/08/blog-post_25.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr