Home Greek News ΙΔΟΥ ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» της Σελήνης το ’09 από «δορυφόρο»!

ΙΔΟΥ ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» της Σελήνης το ’09 από «δορυφόρο»!

by _
0 comment 130 views

ΙΔΟΥ ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» της Σελήνης το ’09 από…«δορυφόρο»!!!

Αυτός ο «βομβαρδισμός» ήταν «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΟΛ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕΡΟΣ 20». Για το 1ο Μέρος, διαβάστε «Όταν οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ απο την…NASA αντιλήφθηκαν πως…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!» να καταλάβετε…

Μιλάμε εδώ για…FAKE NEWS από πλευράς των ΜΜΕ εν έτει 2009!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 23.13, 22 Μαίου 2017

Οι επιστήμονες…ναι…«επιστήμονες» της σαταNASA χρησιμοποιούν τον μεγάλο…ΘΟΛΟ…το …ΣΤΕΡΕΩΜΑ…αυτό το μεγάλο ΣΚΕΠΑΣΜΑ μπολ-ειδές που έβαλε ο ΘΕΟΣ πάνω από την γήν από καταβολής του κόσμου…για να διεξάγουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ επι τη ελπίδι ότι κάποια μέρα θα μπορέσουν να το…ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ.  ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΑΤΑΝasaΔΕΣ!!!

Δηλαδή, στέλνουν σήματα μέχρι τον θόλο, και από εκεί…ΚΑΙ ΠΕΡΑ -με ό,τι σημαίνει αυτό– τα σήματα αυτά τα κάνουν τα δορυφορηκά πιάτα των επιστημόνων της ΝΑΣΑ να αναπηδούν από τον θόλο στην κατεύθυνση…ΆΛΛΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΗΚΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ. Και έτσι δημιουργούν το «φαινόμενο» της δορυφορικής μετάδοσης από το «διάστημα».

Η επιχείρηση Fishbowl (Μπολ του Ψαριού) ήταν μια σειρά πυρηνικών δοκιμών μεγάλης υψομέτρου το 1962 που διεξήχθησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τμήμα του μεγαλύτερου προγράμματος πυρηνικών δοκιμών της Επιχείρησης Dominic (Δομήνικης).

Η λέξη-κλειδί εδώ είναι…ΜΠΟΛ, δηλ.,…ΘΟΛΟΣ!!!

ΔΕΙΤΕ τις εξής εντελώς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΕΣ σκηνές στο παρακάτω βίντεο από την ΝΑΣΑ από το 2009 οπότε προσπάθησαν για τη δεύτερη φορά να κάνουν ένα μεγάλο πείραμα ώστε να επιχειρήσουν να στείλουν κάτι πέραν απο τον…ΘΟΛΟ. Ένα πείραμα που ΔΕΝ εξηγήθηκε έτσι στο κοινό, αλλά με το πρόσχημα ότι θα έστελναν «δοροφόρο» –“δορυφόροι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (πατήστε εδώ)— στη Σελήνη με σκοπό να συγκρουστεί με την επιφάνεια της Σελήνης. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Η ακόλουθη εικόνα είναι μια περιγραφή του τι ενοοώ ακριβώς…

ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΙΑΤ ΤΗΣ, Η ΝΑΣΑ ΈΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΌΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ….ΘΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Η NASA θέλει να πιστεύετε ότι κάποτε ήσασταν σαύρες και πίθηκοι στην οικογενειακή γενεαλογία των οικογένειών σας!!! ΕΙΣΑΣΤΕ??? ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ. ΕΙΣΑΣΤΕ??? Είμαστε όλοι απλά ένα “σύμπτωση” που συνέβη κατά τύχη???

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑΝ…ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ???!!! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ «ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ…ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΝΑΙ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ…ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Δ.Π.Π.!!! ΒΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???!!!

Μιλάμε εδώ και εικόνες…ΚΟΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ στο ακόλουθο βίντεο ενος…«δορυφόρου» και κανείς δεν αμφησβητεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Κάνανε πως έκαναν πείραμε «στη Σελήνη», ενώ στην πραγματικότητα αυτό ήταν…ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ γιατί έκαμναν πάλι πειράματα…ΣΤΟΝ ΘΟΛΟ!!!…

Γιά ΌΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για τη ΝΑΣΑ διαβάστε και «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία».

-από το κανάλι Feed Your Mind

https://www.youtube.com/watch?v=9Sxxz9Vf_jU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr