Home Greek News Μπογδάνος-Πορτοσάλτε: Μακρόν ο άνθρωπος των Ρόθτσιλντ και των ελίτ(24/4/17)

Μπογδάνος-Πορτοσάλτε: Μακρόν ο άνθρωπος των Ρόθτσιλντ και των ελίτ(24/4/17)

by _
0 comment 224 views

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΑΚΑΤΩ ΚΛΙΠ!!!….

-απο το κανάλι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Ο Εμανουήλ Μακρόν κέρδισε τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών με 2,7 μονάδες διαφορά από τη δεύτερη Μαρί Λεπέν. Ο Μακρόν στο παρελθόν ουδέποτε ασχολήθηκε με την πολιτική. Μόλις τελείωσε το φιλοσοφικό στο πανεπιστήμιο του Παρισιού διορίστηκε ως σύμβουλος στην Επενδυτική Τράπεζα Ρόθτσιλντ. Υπόψιν για να μπει κάποιος εκεί μέσα πρέπει να έχει ένα ή δύο πτυχία οικονομικών (το κανονικό τακτικό πτυχίο οικονομικού πανεπιστημίου συν ένα μάστερ στην τραπεζική ή τα χρηματοοικονομικά). Ο φιλόλογος όμως μια χαρά τα κατάφερε. Μας θυμίζει τον Γερούν Ντάιζεμπλουμ που από πτυχιούχος γεωπόνος έγινε αρχηγός του Eurogroup. Έτσι τους φυτεύουν τους μαϊντανούς . Ο Μακρόν ξαφνικά το 2014 βρίσκεται διορισμένος ως υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση Ολάντ.Μέχρι τότε ουδείς φυσικά τον γνώριζε. Η μοναδική πολιτική κίνηση που έκανε ήταν μόλις το 2016 όταν δημιούργησε ένα κίνημα, και όχι πολιτικό κόμμα, το «Εμπρός» ( En March!), προφανώς για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα της διαδοχής του Ολάντ που πραγματικά τα σκάτωσε τόσο στο οικονομικό όσο και στις διεκδικήσεις έναντι της Γερμανίας (έγινε ουρά της Μέρκελ) όσο φυσικά και στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ο Εθνοπροδότης Φρανσουά Ολάντ θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αιματηρός πρόεδρος της Γαλλίας.Ο άνθρωπος που βομβάρδισε τη Συρία κατά του Άσαντ και ο άνθρωπος του Μπατακλάν και του μακελειού της Νίκαιας. Ο «σοφός γαλλικός λαός», κάτι σαν τον δικό μας ένα πράμα, εξέλεξε τον άνθρωπο των τραπεζών και των ελίτ της ΕΕ, τον Μακρόν, χωρίς να τον γνωρίζει καν. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι ο ευρωσκεπτικισμός στη Γαλλία έχει φουντώσει για τα καλά. Αν προσθέσουμε τα ποσοστά της Λεπέν με αυτά του Μελανσόν καθώς και των υπολοίπων αριστερών υποψηφίων που πήραν κάτω από 5%, η Γαλλία είναι διχασμένη στα δύο .Το 50% του εκλογικού σώματος για πρώτη φορά στηρίζει αντιευρωπαϊκή ατζέντα.Ο Μελανσόν ήταν ο μεγάλος νικητής μιας και στηρίχτηκε από τους κομμουνιστές και σάρωσε με 19,5% περνώντας και τον Φιγιόν.Ο Μελανσόν θα μπορούσε να στηρίξει τη Λεπέν ανοικτά μιας και έχουν την ίδια ατζέντα κατά της ΕΕ αντί να πει στο ποίμνιο του «ψηφίστε όποιον θέλετε κατά συνείδηση». Δηλαδή να ψηφίσουν ακόμα και τον πρώην τραπεζίτη του ομίλου Ρόθτσιλντ; Η διεθνιστική μαρξιστική τσίμπλα δεν τον άφησε να πάρει ξεκάθαρη στάση υπέρ του Εθνικού Μετώπου.

Ο Μακρόν τάσσεται ψυχή τε και σώματι υπέρ του Ισραήλ, κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ και θέλει την Ευρώπη των ανοικτών συνόρων. Αυτόν εξέλεξαν οι Γάλλοι. Δεν θα προβεί σε απελάσεις, οι λαθρέποικοι θα συνεχίσουν να δολοφονούν τους Γάλλους όποτε θέλουν, όπου θέλουν, όπως θέλουν και όσους μπορούν επί 5 χρόνια και ο Μακρόν και το σινάφι του της ΕΕ κάθε φορά θα προβαίνουν σε δίλεπτες τηλεοπτικές προφορικές καταδίκες του συμβάντος και έπειτα θα τους θάβουν με συνοπτικές διαδικασίες και αυτό θα επαναλαμβάνεται στο διηνεκές. Οι Γάλλοι με τον Μακρόν θα συνηθίσουν να ζουν με το στρατό στους δρόμους και στα μαγαζιά τους και την εθνική πολιτική τους θα την καθορίζει η Γερμανία. Όλη η σαπίλα της Ευρώπης τάσσεται στο πλευρό του Μακρόν: Μητσοτάκης Τσίπρας και εγχώριοι αρουραίοι, ΔΝΤ και Λαγκάρντ, κεφαλαιαγορές, Μέρκελ,Σόιμπλε, Σουλτς, Ντάιζεμπλουμ.Στις ΗΠΑ η επιλογή Μακρόν υποστηρίχτηκε από Ομπάμα και Χίλαρι.

Όταν ο Μπογδάνος ανέφερε το παρελθόν του Μακρόν και πόσο ύποπτο είναι, έσπευσε ο ξεπουλημένος Πορτοσάλτε να τον αποκαλέσει «ψεκασμένο». Αν κάνεις εύλογες συνειρμικές σκέψεις είσαι ψεκασμένος και λαϊκιστής. Άλλωστε ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος κατά τον βρομιάρη μισέλληνα Πορτοσάλτε…

https://www.youtube.com/watch?v=g8f04DC80tg

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr