Home Greek News Άντε να σας δω όλους τώρα, ειδικά εσάς με τα Τσιφτετέλια και τα Γιαννάκια της ΕΥΠ –ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άντε να σας δω όλους τώρα, ειδικά εσάς με τα Τσιφτετέλια και τα Γιαννάκια της ΕΥΠ –ΠΡΟΔΟΤΕΣ

by _
0 comment 121 views

Άντε να σας δω όλους τώρα, ειδικά εσάς με τα Τσιφτετέλια και τα Γιαννάκια της ΕΥΠ –ΠΡΟΔΟΤΕΣ

-του Μανώλη Χατζησάββα

https://www.scribd.com/document/346298482

Το πρόγραμμα του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ έχει από όλα…. σεισμικές ερευνητικές εργασίες απόκτησης δεδομένων σε υποθαλάσσια περιοχή της Κύπρο από το R/V BARBAROS HAYREDDİN PAŞA και της συνοδείας του M/V BRAVO SUPPORTER έως 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 – ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ του Τουρκικού στόλου στα «Οικοπεδάκια» της ΚΥΠΡΟΥ  στις 27 και 28 Απριλίου και Ειδική Άσκηση του πολεμικού Στόλου με υποβρύχια υποστήριξη και προσομοιώσεις ΣΟΝΑΡ στις 17 Απριλίου 2017.

Άντε να σας δω τώρα το «We are the world” σε τσεφτεντελέ ρυθμούς και ποιος θα πρωτοπεί το «ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ» … στον ΣΟΥΛΤΑΝΟ.

Και κάτι από τα δικά μας τώρα…

Γιαννάκη, πρώτα συγνώμη, μετά αυτά που μου χρωστάς, και μετά να τολμήσεις να μου ξαναζητήσεις να σου βρω  το πλήρωμα και την Επιστημονική Ομάδα που θα επεμβαίνει στα Ωκεανογραφικό Τουρκικό πλοίο «Μπαρμπάρος» και άλλα στοιχεία σχετικά. Αλλιώς να βάλεις τον Φιλιππάκη να σου τα βρει, αλλιώς τους συνεργάτες του, ξέρεις εσύ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ.

Γιαννάκη, εάν δεν τα γράφω σωστά, δεν έχεις παρά να με διαψεύσεις…ή όποια άλλη κότα λίράτη από εσάς μπορείς ας τολμήσει…!!!

«Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…»

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr