Home Greek News ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει ο… Παναμάς.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει ο… Παναμάς.

by _
0 comment 265 views

-του Μανώλη Χατζησάββα

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει ο… Παναμάς.

Πατήτε το παρακάτω λίνκ να δείτε και όλα τα έγγραφα:

https://www.scribd.com/document/339510544

Ρε μπαγάσα Πάνο, πρέπει να παραδεχθώ ότι στην Γεωγραφία είσαι πολύ καλός… ΝΑΙ, όντως, βορειότερα από την Βενεζουέλα υπάρχει ο ΠΑΝΑΜΑΣ και τον έχετε φεσώσει Οικογενειακώς.

Όταν ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων μας έλεγε το εξής παλαβό: «Λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει ο… Παναμάς» προφανώς θα εννοούσε και την φαμίλια του… πέρα από τα ;alla πολιτικά λαμόγια και κλέφτες που κατονόμασε με «μαύρες» και βρώμικες «επιχειρηματικές» δραστηριότητες με εταιρείες Οφσόρ στον Παναμά.

ΕΔΩ το Video https://youtu.be/gEUYP-WlNHg?t=761 στο 12:39 ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ μιλάει για ΠΑΝΑΜΑ…σαρκάζοντας άλλους κλέφτες πολιτικούς της χώρας.

Όμως, σαν «μεγάλος» καπετάνιος σε Γιοτ Πανούλη έπρεπε να γνωρίζεις ότι, κόντρα στο άνεμο δεν κατουράς ποτέ…διότι τα κάτουρα θα σ ’έρθουν κατάμουτρα…!

Εδώ τα αποδεικτικά στοιχεία – ΕΓΓΡΑΦΑ για την Φαμίλια του KAMMENOY με τις Παναμέζικες ΟΦΣΟΡ εταιρείες τους, καθώς και τα φέσια τους στον ΠΑΝΑΜΑ που έκλεβαν την Ελλάδα από το 1966.

ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ Pakel Compania Naviera S.A.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr