Home Greek News ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΠΑΡΑ: Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΠΑΡΑ: Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!..

by _
0 comment 236 views

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΠΑΡΑ: Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!..

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η γεννημένη την 21η Απριλίου 1967 ανήμερα, παρουσιάστρια του «Star» Πόπη Τσαπανίδου, κατά την σημερινή (Δευτέρα 23.1.2017) εκπομπή της στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων προστάτευσε τους πεμπτοφαλαγγίτες Αλβανούς που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον Αλβανικό Αετό, ενώ υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!..

Όπως θα δείτε στο βίντεο που αναρτήσαμε και είναι από την σημερινή εκπομπή της Ποπάρας Τσαπανίδου στο «Star», η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια δείχνει το θέμα με τους Αλβανούς νεοσύλλεκτους του κέντρου Μεσολογγίου, που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό του Αλβανικού Εθνικισμού.

Η Ποπάρα αρχικά απέκρυψε από τους τηλεθεατές ότι οι φαντάροι αυτοί είναι Αλβανοί που έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα, ενώ απέκρυψε και τα πρόσωπά τους για να τους προστατέψει από τυχόν αγανακτισμένους Έλληνες πατριώτες!..

Στο τέλος του βίντεο, όταν της «σφυρίξανε» από το κοντρόλ ότι πρόκειται για Αλβαναριά, η Ποπάρα ζήτησε να χρησιμοποιούμε χαμηλούς τόνους γιατί τα θέματα αυτά είναι… επικίνδυνα!..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr