Home Greek News Στη Νουδου ο Μητσοτάκης είναι σημαντικότερος από το Σταυρό στη σημαία….

Στη Νουδου ο Μητσοτάκης είναι σημαντικότερος από το Σταυρό στη σημαία….

by _
0 comment 266 views

Με έκπληξη είδαμε την φώτο του προέδρου της Νουδούλας Κυριάκου (Κούλη για τους φίλους) να βρίσκεται πάνω στην ελληνική σημαία και μάλιστα πάνω στο σταυρό. Ο Άδωνις, περιχαρής, από μπροστά ομιλεί, αδιαφορώντας προφανώς για αυτή την προσβολή του εθνικού μας συμβόλου.

Βλέπετε ο πρόεδρος του κόμματος είναι σημαντικότερος από τη σημαία. Επειδή εμείς δεν είμαστε αρνητικοί απέναντι στη νουδου, καταλήξαμε σε τρία ενδεχόμενα και σας τα παρουσιάζουμε: Πρώτον, ο Άδωνις ζήλεψε τις παλαιότερες δηλώσεις του συμβουλευτή του Βαρβιτσιώτη ότι η σημαία είναι ένα πανί και μας το αποδεικνύει. Δεύτερη εκδοχή είναι πως η νέα Νουδούλα ζήλεψε τον ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να τον αντιγράψει όσον αφορά την “ελαστική “συμπεριφορά του απέναντι στη σημαία. Τρίτη εκδοχή είναι πως επειδή το Κόμμα και η βουλευτική ιδιότητα είναι πάνω από όλους και από όλα η σημαία είναι απλώς μια “λεπτομέρεια” μπροστά στην εξουσία. Άλλωστε ο Άδωνις έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι προσωπικές επιδιώξεις και καιροσκοπισμοί είναι πάνω από τις ιδέες… Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε στο twitter ο κομματικός “παρακοιμώμενος” του αντιπροεδρου της ΝΔ Στέφανος Σταμούλης….

Πηγή:

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/sti-noudou-o-mitsotakis-ine-simantikoteros-apo-to-stavro-sti-simea/ © www.elkosmos.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr