Home ΗΠΑ Επι ποδός πολέμου ο Τραμπ!!! – Ο τέως Πρόεδρος κατηγορεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ και το Fox News ότι προωθούν τον Ρον ΝτεΣάντις!!!

Επι ποδός πολέμου ο Τραμπ!!! – Ο τέως Πρόεδρος κατηγορεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ και το Fox News ότι προωθούν τον Ρον ΝτεΣάντις!!!

by _
0 comment 198 views

Επι ποδός πολέμου ο Τραμπ!!! – Ο τέως Πρόεδρος κατηγορεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ και το Fox News ότι προωθούν τον Ρον ΝτεΣάντις!!!

από Breitbart
11 Νοεμβρίου 2022, 4:48 π.μ


Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την οργή του για το Fox News και τον ιδιοκτήτη Ρούπερτ Μέρντοκ για την προώθηση του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις μετά τις ενδιάμεσες εκλογές σε μια σκόπιμη προσπάθεια να προωθηθεί ως το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Η NewsCorp, η οποία είναι η Fox, η Wall Street Journal και η New York Post που δεν είναι πλέον σπουδαία, είναι όλα για τον κυβερνήτη Ron DeSanctimonious», δήλωσε ο πρόεδρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις ενδιάμεσες εκλογές, η αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης του Μέρντοκ άρχισε να ξεφορτώνεται τον Τραμπ.

Η Wall Street Journal δημοσίευσε έξι άρθρα κατά του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου ενός που τον αποκάλεσε «τον μεγαλύτερο χαμένο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος».

«Έχει πλέον αποτύχει το 2018, το 2020, το 2021 και το 2022», έγραφε το άρθρο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Η New York Post δημοσίευσε ένα εξώφυλλο με τον DeSantis ως το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το πρωί της Τετάρτης.

=

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr