Home ΗΠΑ Ενδιάμεσες εκλογές: Εκτεταμένες αναφορές για νοθεία στις κάλπες στη μεγαλύτερη κομητεία της Αριζόνα, που, παραδοσιακώς, ανήκει στους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!!….

Ενδιάμεσες εκλογές: Εκτεταμένες αναφορές για νοθεία στις κάλπες στη μεγαλύτερη κομητεία της Αριζόνα, που, παραδοσιακώς, ανήκει στους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!!….

by _
0 comment 232 views

Ενδιάμεσες εκλογές: Εκτεταμένες αναφορές για νοθεία στις κάλπες στη μεγαλύτερη κομητεία της Αριζόνα, που, παραδοσιακώς, ανήκει στους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!!….

…την οποίαν κομητεία πάνε τώρα να κερδίσουν οι….ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ…!!!….

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: Ξαναρχίζουμε να ζούμε αυτά που είχαμε ζήσει και το…2020 με την ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ…ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ πάλιν από τους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!! Αλλά είναι…ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ γιατί το «Κόκκινο Κύμα» το…ΜΕΓΑΛΟ έρχεται τώρα να «ΣΑΡΩΣΕΙ» όλη τη χώρα…!!!…

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρουν οι ίδιοι οι…NEW YORK TIMES πάνω σε αυτό!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 ΝΟΕΜ. 2022 | 16:00 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με τα ακόλουθα τουίτ σχετικά με την όλη κατάσταση νοθεύσεως στις κάλπες σε όλες τις ΗΠΑ….

Όλο και περισσότερες αναφορές για αποτυχίες εκλογικών μηχανών αναφέρονται τις τελευταίες ώρες στην Αριζόνα, μια πολιτεία-κλειδί για τις Ενδιάμεσες Εκλογές των ΗΠΑ του 2022! Επιπλέον, οι εκλογικοί υπάλληλοι φαίνεται να έχουν μεγάλο πρόβλημα με κάποιον να τρέχει κάμερα μέσα στα εκλογικά κέντρα! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Δείτε το!…

ΕΠΙΣΗΣ!…

Μέχρι τώρα αναφέρεται ότι παραπάνω από 230 εκλογικά κέντρα στην Αριζόνα έχουν εμφανίσει κατάρρευση των μηχανών ψηφοφορίας τους. Έχουμε καταγγελίες και αναφορές ότι γίνεται αυτό σε ολόκληρη την Αριζόνα .

Ηγέτες του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων ενθαρρύνουν τους ψηφοφόρους τους να βγούνε και να ψηφίσουν λέγοντάς τους δηλαδή «Βγείτε λοιπόν και ψηφίστε και περιμένετε στην ουρά. Μην αποθαρρύνεστε με τις τακτικές τους. Γίνετε μέρος αυτού του ιστορικού “Κοκκίνου Κύματος”.»



Επίσης στέλνονται δικηγόροι σε όλα τα τμήματα που εμφάνισαν πρόβλημα με της μηχανές τους.

Αναφορές για δεκάδες δυσλειτουργικά εκλογικά μηχανήματα στην κομητεία Maricopa στην Αριζόνα προκάλεσαν ένα κύμα ισχυρισμών για νοθεία ψηφοφόρων σε ακροδεξιά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη το πρωί, ως πρώιμο σημάδι ότι οι αμφιβολίες για τις εκλογές και οι θεωρίες συνωμοσίας θα συνεχίσουν να βρίσκουν έλξη την ημέρα των εκλογών.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ…

Η ημέρα των εκλογών δεν έχει τελειώσει ούτε τα μισά του δρόμου, και ήδη κατακλύζουν αναφορές για «τεχνικά προβλήματα» με δεκάδες εκλογικά μηχανήματα στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα που είναι βαριά Δημοκρατική.

Όχι μόνο αυτό, η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να αναγκάσει την πολιτεία της Φλόριντα να δεχτεί 64 παρατηρητές ψηφοφορίας σε 3 μεγάλες κομητείες, κάτι που ο κυβερνήτης Ρον ΝτεΣάντης λέει ότι αποτελεί παραβίαση του νόμου της πολιτείας. Αν νομίζετε ότι οι Δημοκρατικοί, που παρακολουθούν αβοήθητοι το Κόκκινο Τσουνάμι να ανεβαίνει, θα παίξουν δίκαιοι, τότε πλανάσθε πλάνην οικτράν!



Τα προβλήματα με τα εκλογικά μηχανήματα στην κομητεία Maricopa στην Αριζόνα προκάλεσαν κραυγές για εκλογική νοθεία

Σύμφωνα με τους NEW YORK TIMES…

Αξιωματούχοι της Maricopa δήλωσαν ότι τα προβλήματα με τα μηχανήματα ταξινόμησης ψηφοδελτίων, συμπεριλαμβανομένης της απόρριψης έγκυρων ψηφοδελτίων ή της αδυναμίας τους να διαβάσουν επιτυχώς τα ψηφοδέλτια με την πρώτη προσπάθεια, επηρέαζαν περίπου 40 τα 223 εκλογικά κέντρα της κομητείας. Ο Bill Gates, πρόεδρος του συμβουλίου εποπτών της κομητείας Maricopa, και ο Stephen Richer, ο καταγραφέας της κομητείας, που είναι και οι δύο Ρεπουμπλικάνοι, είπαν ότι τα προβλήματα ήταν απογοητευτικά, αλλά ότι οι ψηφοφόροι μπορούσαν ακόμα να ψηφίσουν και ότι κανείς δεν στερήθηκε την ψήφο.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί για εκτεταμένη νοθεία στους ψηφοφόρους κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ακροδεξιά μέσα ενημέρωσης με αρκετούς δεξιούς παράγοντες επιρροής να υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα στους εκλογικούς χώρους θα επηρέαζαν δυσανάλογα τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι πρόσφατα προτίμησαν να ψηφίσουν αυτοπροσώπως λόγω δυσπιστίας στα ψηφοδέλτια που στέλνονται δι’αλληλογραφίας.



Περίπου οι έξι στους 10 ψηφοφόρους της Αριζόνα κατοικούν στην κομητεία Maricopa, η οποία έχει κλίνει όλο και περισσότερο προς τους Δημοκρατικούς από το 2016. Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι αρνητές των εκλογικών αποτελεσμάτων (ιδιίως μετά το αποτέλεσμα των Εκλογών του 2020_ συμμετέχουν σε ανταγωνιστικές κούρσες στις εκλογές της Τρίτης.

«Είναι πραγματικά λυπηρό που υπάρχουν αυτοί οι δύσπιστοι πάργοντες που διαδίδουν ψέματα ότι η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου δεν είναι ασφαλής», δήλωσε ο Taylor Moss, διευθυντής εκλογικής προστασίας για το Arizona Democracy Resource Center.

Ένα βίντεο που καταγράφηκε έξω από ένα εκλογικό τμήμα δείχνει έναν εργαζόμενο στην κάλπη να λέει στους ψηφοφόρους ότι ἐνα από τα μηχανήματα καταμετρήσεως ψήφων δεν λειτουργούσε και ένα άλλο διάβαζε λάθος περίπου το 25 τοις εκατό των ψηφοδελτίων. Ο εργαζόμενος φαίνεται να λέει στους ψηφοφόρους ότι εάν τα ψηφοδέλτιά τους απορριφθούν, μπορούν να διαβαστούν τα ψηφοδέλτιά τους είτε χειρονακτικά είτε από ένα άτομο ή ένα μηχάνημα που καταμετρά ψήφους.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον Tyler Bowyer, τον επικεφαλής επιχειρησιακό διευθυντή της Turning Point USA, μια συντηρητική οργάνωση νεολαίας, προβλήθηκε περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια φορές στο Twitter. Η εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene από τη Τζόρτζια, μια Ρεπουμπλικανή, μοιράστηκε το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της και ζήτησε να γίνουν εκλογές για να χρησιμοποιηθούν «μόνο χάρτινα ψηφοδέλτια». Η Κάρι Λέικ, η υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για κυβερνήτη που έσπειρε αμφιβολίες για την εκλογική ακεραιότητα, δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter και πρόσθεσε: «ΓΙ’ αυτό πρέπει να μεταρρυθμίσουμε τις εκλογές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr