Home Greek News Εισαγγελική έρευνα για τα αδέλφια της 12χρονης – Οι εξηγήσεις της μητέρας που δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα

Εισαγγελική έρευνα για τα αδέλφια της 12χρονης – Οι εξηγήσεις της μητέρας που δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα

by _
0 comment 227 views

Εισαγγελική έρευνα για τα αδέλφια της 12χρονης….

Μετά και την προφυλάκιση της μητέρας ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της 12χρονης να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης. Ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν λεπτομερή έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι εξηγήσεις της μητέρας που δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα

Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τη βαριά κατηγορία περί διακεκριμένης μαστροπείας που της αποδίδουν οι δικαστικές αρχές. Πρόκειται για την ίδια κατηγορία (πλην του βιασμού) που αντιμετωπίζει και ο προσωρινά κρατούμενος πρώην εργοδότης της, Ηλίας Μίχος.

Η κατηγορουμένη φέρεται να τόνισε πως όταν πληροφορήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο όσα γίνονταν με τον Ηλία Μίχο, έγινε έξαλλη και επικαλείται τα μηνύματα που φαίνεται να του είχε στείλει, στα οποία εμφανίζεται οργισμένη να τον απειλεί. Μάλιστα φέρεται να μετέβη στο ΑΤ Κολωνού το ίδιο βράδυ που πληροφορήθηκε τα αίσχη απ’ την κουνιάδα της.



Έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγησή της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της. Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Ερωτήσεις δέχθηκε, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του. Η θέση της μητέρας, είναι ότι σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον Μίχο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με τον 53χρονο για να μην καταλάβει κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μήνυμα από την 12χρονη κόρη της φαίνεται πως έπαιξε κομβικό ρόλο για να κριθεί προφυλακιστέα η 37χρονη. Ειδικότερα, ένα sms της 12χρονης στη μητέρα της στα τέλη του Αυγούστου που έλεγε: «μου έδωσε 50 ευρώ». Η 37χρονη υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα στο κινητό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας αλλά με οικογενειακά θέματα. Η 37χρονη φέρεται να είπε ακόμα πως «ο Ηλίας Μίχος εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος καλοσυνάτος απέναντι στα παιδιά τα οποία συχνά τα κερνούσε παγωτό και πορτοκαλάδες. Η κόρη μου όσο εργαζόμουν στο κατάστημα του αλλά και όταν είχα σταματήσει πήγαινε περιστασιακά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου όπου καμία τον βοηθούσε σε κάποια ελαφριά δουλειά κι εκείνος της έδινε χαρτζιλίκι. Όλα αυτά νομίζαμε ότι τα έπραττε από καλοσύνη. Με αυτό τον τρόπο, είχε την εμπιστοσύνη της οικογένειας μας».



Στο άκουσμα της είδησης της προφυλάκισης της 37χρονης μητέρας ο γιος ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «όχι μαμά σε παρακαλώ». Σε κλάματα ξέσπασαν τα δυο απο τα μεγαλύτερα παιδιά της που βρίσκονταν στα δικαστήρια.

Η 37χρονη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας έκλαιγε.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr