Home Greek News Εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα οι εκλογές στην Πενσιλβανία – Στηρίζει ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ για τη Γερουσία εκεί ο ΤΡΑΜΠ!!!

Εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα οι εκλογές στην Πενσιλβανία – Στηρίζει ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ για τη Γερουσία εκεί ο ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 318 views

_____________

Εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα οι εκλογές στην Πενσιλβανία – Στηρίζει ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ για τη Γερουσία εκεί ο ΤΡΑΜΠ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Οκτ. 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

_______________

Στην πολιτεία της Πενσιλβανία κρίνεται ακόμα και το μέλλον της πολιτικής των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία. Είναι από τις σπάνιες φορές που η εκλογική διαδικασία σε μία πολιτεία της Αμερικής έχει τόση σημασία για τα εθνικά μας θέματα.

Παρά την απέλπιδα προσπάθεια του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο προκειμένου να αποτρέψει την κάθοδο του τουρκικής καταγωγής απατεώνα Δρ. Mehmet Oz (“Dr.” Oz), η σκανδαλώδης στήριξη που του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, οδήγησε την όλη κατάσταση σε μία επικίνδυνη ατραπό.

Ο Οζ ο οποίος θεωρείται άνθρωπος των τούρκων, έχει υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό και προωθεί ανοιχτά τα συμφέροντα της Τουρκίας, θα αναμετρηθεί για μια θέση στη Γερουσία με τον υποψήφιο των δημοκρατικών, John Fetterman .

Δείτε το προεκλογικό βίντεο του Δρ. Οζ και…ΦΡΙΞΤΕ γιατί τον στηρίζει ΑΝΟΙΚΤΑ ο Τράμπ!!!…

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος έγινε γνωστός από εκπομπές της τηλεόρασης όπου πουλούσε ματζούνια υποσχόμενος θαυματουργές θεραπείες και αδυνάτισμα, γεγονός που τον οδήγησε αρκετές φορές ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως θα δείτε στο βίντεο. Δυστυχώς όμως η τουρκική επιρροή στα ΜΜΕ είναι τέτοια που αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να διεκδικεί τη θέση στη γερουσία. Εάν τα καταφέρει, θα είναι άκρως επιζήμιο για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

D8ED25B5 02D2 4083 A8D3 FA267A3F4C3B

Ξεκάθαρες θέσεις υπέρ της Ελλάδας έχει πάρει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών. Αντίθετα, ο Fetterman έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας και κατά της Τουρκίας, γεγονός που καθιστά την εκλογή του εθνικό θέμα για όλους τους Έλληνες ομογενείς που ψηφίζουν στην Πενσιλβανία.

Δείτε ποιος είναι ο Τούρκος υποψήφιος, η εκλογή του οποίου πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο:

Το μόνο πράγμα που έκανε ο Τράμπ για την Ελλάδα (την οποίαν ΔΕΝ επισκέφτηκε ΠΟΤΕ!) ήταν να ενθαρρύνει τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ο αποθρασύνεται όλο ένα και περισσότερα απέναντι στις Ελλάδα. Εξ ού και οι αυξημένη τουρκική προκλητικότητα κατά της Ελλάδος καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του Τράμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ. Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! ΜΟΝΟ ο Μάικ Πομπέο είχε πει κάτι για αυτό το θέμα, αλλ΄ουσιαστικά, η κυβέρνηση Τράμπ δεν έκανε τίποτε για αυτό! ΔΕΝ έκανε τίποτε όταν η συνήφθη η ΠΑΡΑΝΟΜΗ Τουρκο-λιβυκή συμφωνία για ΑΟΖ, κτλ!

Στην 1η Ιαν του 2021 η αμερικανική Γερουσία ψήφισε τον αμυντικό προϋπολογισμό που περιλαμβάνει και τις κυρώσεις για την Τουρκία που ήταν και βαριά ήττα για τον…Ντόναλντ Τραμπ καθώς ανατράπηκε το βέτο που είχε ασκήσει για αυτο! «Είναι αξιολύπητοι», είχε πει ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ!

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα για να καταλάβετε πόσο ΤΟΥΡΚΟ-ΦΙΛΟΣ είναι ο Τράμπ…

Ανατράπηκε το βέτο Τραμπ – Η Γερουσία «πέρασε» τις κυρώσεις στην Τουρκία

Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Παρέχουν στην Τουρκία βαρύ οπλισμό η CIA & το Πεντάγωνο συναινέσει της κυβερνήσεως…ΤΡΑΜΠ!!!

Ερντογάν & Τραμπ θέλουν να συντρίψουν τη Ροζάβα που είχε εκθέσει το ρόλο της Τουρκίας στον ISIS!!!

Μακρόν σε Τραμπ: «Μάζεψε τον Ερντογάν αλλιώς όλοι θα ψάχνουν να βρουν που πέφτει η Τουρκία»

Der Spiegel: Ερντογάν και Τραμπ πίσω από μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο στην Τουρκία

_____________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr