Home Greek News Εκτέλεσαν ενα ολόκληρο Γηροκομείο…Η Κυβέρνηση εδωσε οδηγίες για μπόλιασμα & πέθαναν 18 απο τους 22 ηλικιωμένους..

Εκτέλεσαν ενα ολόκληρο Γηροκομείο…Η Κυβέρνηση εδωσε οδηγίες για μπόλιασμα & πέθαναν 18 απο τους 22 ηλικιωμένους..

by _
0 comment 264 views

______________

Εκτέλεσαν ενα ολόκληρο Γηροκομείο…Η Κυβέρνηση εδωσε οδηγίες για μπόλιασμα & πέθαναν 18 απο τους 22 ηλικιωμένους..

Οι οδηγίες που δόθηκαν απο το Υπουργείο Υγείας ηταν να εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι..Το Γηροκομείο αυτο στην Κηφισιά ακολούθησε τις Εντολές των Γενοκτόνων Πολιτικών Μητσοτάκη -Πλεύρη και ολόκληρης της Πολιτικο-Ιατρικής Συμμορίας..

Οι Ιδιοκτήτες του Γηροκομείου Πανσιόν στην Γορτυνίας 8 ενημέρωσαν τους συγγενείς των ηλικιωμένων γνωρίζοντας τους τις εντολές της Κυβέρνησης…και πήραν θετική απάντηση για τον εμβολιασμό τους…

Μετα τον εμβολιασμό τους ΠΕΘΑΝΑΝ οι 18 ηλικιωμένοι απο τους 22 και το Γηροκομείο-Πανσιόν έμεινε με τρια τέσσερα άτομα..Ακομη και εργαζόμενοι που εκβιάστηκαν απο την Κυβέρνηση να εμβολιαστούν ωστε να μπορούν να εργάζονται στο Γηροκομείο εχουν σοβαρά προβλήματα παρενεργειών…

Έφυγαν ολοι απο καρδιά εγκεφαλικά ανακοπές…Οι άνθρωποι αυτοι δεν ειχαν προβλήματα…Οι Ιδιοκτήτες του Γηροκομείου καταγγέλουν αυτό που συνεβη..και οτι τους απαγόρευσαν να εκδώσουν Κίτρινες Κάρτες απο το Υπουργείο Υγείας!!!Τους απαγόρευσαν και τις ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ!!!

Ολα αυτά τα κατήγγειλαν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ στον Δημοσιογράφο Νικο Κυριακάκη…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ



ΕΣΦΑΞΑΝ ενα ολόκληρο Γηροκομείο!!! Γενοκτόνοι ΣΦΑΓΕΙΣ Πολιτικοί και μελη των Ψευδοεπιστημονικών επιτροπών ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι !!

*Το ηχητικό μας εστάλη απο Ιωάννης Κομνηνός..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ…



 

ΠΗΓΗ >> amazonios.net

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr