Home Greek News Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!

Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!

by _
0 comment 325 views

Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τα Εμβόλια ΠΡΙΝ την έναρξη της ψευτο-πανδημίας του ψευδο-κορωνοϊού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ» ΟΥΤΕ ΓΙΑ «COVID-19»…ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΆ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟ!!!…

Αυτό καθιστά ακόμη πιο ύποπτες τις μετέπειτα ενέργειες που διεξήγαγε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula Von der Leyen για την αγορά εμβολίων Pfizer…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 OKT. 2022 | 19:52 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με άρθρο του «The Gateway Pundit» με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer συναντήθηκε με την Πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτού επιτευχθεί συμφωνία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για τα εμβόλια – Και τώρα δεν θα καταθέσει στην επιτροπή της ΕΕ μαθαίνουμε τα εξής για όλα όσα είχαν συμφωνθηθεί στα…ΚΥΡΦΑ μεταξύ του Δ.Σ της Pfizer, Εβραίου Άλμπερτ Μπουρλά, και της «κας» Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σχετικά με το θανατηφόρο ψευτο-μπόλι της εταιρείας….

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δεν θα καταθέσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον COVID-19 αργότερα αυτόν τον μήνα. Η επιτροπή αναμενόταν να αμφισβητήσει τον Μπουρλά σχετικά με τις μυστικές συμφωνίες εμβολίων της εταιρείας που έκλεισε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η συμφωνία προηγήθηκε της διανομής του εμβολίου Pfizer στην Ευρώπη.

Άλλες εταιρείες-Big Pharma (των μεγάλων φαρμακευτικών) έχουν ήδη καταθέσει στην επιτροπή.

Η Von der Leyen συμμετείχε άμεσα στις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις για το μεγαλύτερο συμβόλαιο εμβολίων στην ΕΕ.

Το Politico αναφέρει:



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, αποσύρθηκε από το ραντεβού για να καταθέσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον COVID-19, στην οποία αναμενόταν να αντιμετωπίσει δύσκολα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθησαν μυστικές συμφωνίες εμβολίων.

Η απόφαση ακολουθεί έκθεση ελέγχου στη στρατηγική προμήθειας εμβολίων της ΕΕ που δημοσιεύθηκε νωρίτερα τον μήνα, η οποία εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με την επαφή μεταξύ του Μπούρλα και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που προηγήθηκε σύμβασης εμβολίου πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού των ΗΠΑ, του μεγαλύτερου προμηθευτή εμβολίων για την COVID-19 στην ΕΕ, είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής στις 10 Οκτωβρίου. Η επιτροπή συναντά βασικούς αξιωματούχους που εμπλέκονται στη διαδικασία προμήθειας εμβολίων στην ΕΕ για να αντλήσει διδάγματα για το πώς για να ανταποκριθούμε σε μελλοντικές πανδημίες. Άλλα στελέχη φαρμακευτικών προϊόντων έχουν απευθυνθεί στην επιτροπή, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Moderna και ανώτερων στελεχών από την AstraZeneca και τη Sanofi.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί οι συναντήσεις Μπουρλά και φον ντερ Λάιεν προηγούνται ακόμη και της έναρξης της…ψεύτικης πανδημίας!!!…

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Fabio Giuseppe Carlo Carisio…



Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, τρεις μήνες πριν από την ανακάλυψη των πρώτων κρουσμάτων Covid-19 στη Γουχάν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργάνωσε μια σύνοδο κορυφής για το παγκόσμιο σχέδιο ανοσοποίησης στις Βρυξέλλες, η οποία επέλεξε ως εικόνα ένα μόριο κορωνοϊού.

Οι ΜΚΟ του Bill Gates, BMGF, Cepi και Gavi, συμμετείχαν σε αυτήν την “προφητική” καθώς και… ΥΠΟΠΤΗ εκδήλωση.

Δείτε τη σχετική εικόνα…

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τα Εμβόλια ΠΡΙΝ την έναρξη της ψευτο-πανδημίας του ψευδο-κορωνοϊού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ» ΟΥΤΕ ΓΙΑ «COVID-19»…ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟ!!!



Όπως αποκάλυψε έρευνα του Gospa News, σε μια άλλη περίεργη σύμπτωση μεταξύ των ομιλητών, συμμετείχε μόνο μία εταιρεία Big Pharma: η Pfizer. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την “προφητική” και επαίσχυντα ύποπτη σύνοδο κορυφής για τον «Παγκόσμιο Εμβολιασμό» διοργάνωσε το ίδιο ίδρυμα στις Βρυξέλλες στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στην οποία συμμετείχαν οι ηγέτες διαφόρων ΜΚΟ (CEPI, GAVI, EDCTP) που δημιουργήθηκαν ή/και υποστηρίχθηκαν από τον Bill Gates, εκπροσωπούμενο από τον Joe Cerrell, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ιδρύματός του.

Ποιές ήσαν οι οργανώσις που συμμετείχαν: Το CEPI είναι ο Συνασπισμός Καινοτομιών Ετοιμότητας Επιδημίας (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) και είναι μια συμμαχία για τη χρηματοδότηση και τον συντονισμό της ανάπτυξης νέων εμβολίων που παρουσιάστηκαν από τον Gates στο Davos Forum 2017, ο GAVI είναι ένας διεθνής οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1999 από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates με αρχικό κεφάλαιο 750 εκατομμυρίων δολαρίων για βελτίωση πρόσβαση σε νέα και ανεπαρκώς χρησιμοποιημένα εμβόλια για παιδιά που ζουν στις φτωχότερες χώρες του κόσμου.

Αλλά πολύ πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Εταιρική Σύμπραξη Κλινικών Δοκιμών Ευρωπαϊκών και Αναπτυσσόμενων Χωρών (EDCTP, European and Developing Countries Clinical Trials Partnership ) δημιουργήθηκε για να μειώσει το κοινωνικό και οικονομικό βάρος της φτώχειας στην υγεία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παράσχει έως και 683 εκατ. ευρώ για το τρέχον 10ετές πρόγραμμα (2014-2024), υπό τον όρο ότι αυτό συνδυάζεται με συνεισφορές από τις ευρωπαϊκές χώρες μέλη του EDCTP.



Συμμετέχουν 14 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο) και 16 αφρικανικές χώρες (Μπουρκίνα Φάσο, Καμερούν, Κονγκό, Αιθιοπία, Γκαμπόν , Γκάμπια, Γκάνα, Μάλι, Μοζαμβίκη, Νίγηρας, Νιγηρία, Σενεγάλη, Νότια Αφρική, Τανζανία, Ουγκάντα ​​και Ζάμπια).

Αυτός είναι ένας από τους στόχους του: «Στο πλαίσιο των προσπαθειών οικοδόμησης ικανοτήτων του EDCTP, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (EFPIA, European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations) και η EDCTP υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας τον Ιανουάριο του 2013 για την εφαρμογή ενός προγράμματος υποτροφιών που προσφέρει τοποθετήσεις σε ευρωπαϊκές εταιρείες σε μεμονωμένους ερευνητές και κλινικό προσωπικό από την υποσαχάρια Αφρική που εργάζεται για την υλοποίηση κλινικών δοκιμών. Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας τον Ιούνιο του 2013 για να συνεργαστούν στην καταπολέμηση των PRD (ασθένειες που σχετίζονται με τη φτώχεια)» αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο EDCPT.

«Το πρόγραμμα WHO/TDR Career Development Fellowships (CDF), το οποίο έχει υποστηριχθεί από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και τη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Κατασκευαστών & Ενώσεων (IFPMA), προσφέρει στοχευμένη εκπαίδευση στην έρευνα και ανάπτυξη σε φαρμακευτικές εταιρείες και ανάπτυξη προϊόντων συνεργασίες (PDPs) για την ανάπτυξη τοπικού προσωπικού υψηλής ειδίκευσης για ενδημικά νοσήματα LMIC (χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος) για την ενίσχυση των ικανοτήτων σε κλινικές δοκιμές για φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά σε ένα ευρύ φάσμα μολυσματικών ασθενειών της φτώχειας».

Αυτός είναι ο λόγος που διευθυντές κατασκευαστών φαρμάκων συμμετείχαν στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών (όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων βρίσκονται στον φάκελο κάτω από την εικόνα) όπως η Nanette Cocero της Pfizer Biopharmaceuticals Group. Η GSK δεν χρειάστηκε να είναι παρούσα, επειδή είναι πολυεθνική που ελέγχεται απευθείας από τον Bill Gates.

Αυτό καθιστά ακόμη πιο ύποπτες τις μετέπειτα ενέργειες που διεξήγαγε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula Von der Leyen για την αγορά εμβολίων Pfizer το 2021.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr