Home Greek News ΠΟΙΟ Spyware;;; To ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ έρχεται να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙ και να ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ συναινέσει του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! H περιβόητη Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα!!!

ΠΟΙΟ Spyware;;; To ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ έρχεται να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙ και να ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ συναινέσει του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! H περιβόητη Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα!!!

by _
0 comment 214 views
H Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα – Δύο Κέντρα Αριστείας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Συνδέεται με την ΑΠΑΤΗ της…«κλιματικής αλλαγής»!!!
H Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα – Δύο Κέντρα Αριστείας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Συνδέεται με την ΑΠΑΤΗ της…«κλιματικής αλλαγής»!!!
 

ΠΟΙΟ Spyware;;; To ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ έρχεται να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙ και να ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ συναινέσει του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! H περιβόητη Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα!!!

To ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ έρχεται στην…ΕΛΛΑΔΑ: H Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα – Δύο Κέντρα Αριστείας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Συνδέεται με την ΑΠΑΤΗ της…«κλιματικής αλλαγής»!!!

«ΤΡΙΧΕΣ» σε σύγκριση με αυτό θα είναι το Spyware!!!

Σχόλια GreekNewsOnDemand.com: Ο Μητσοτάκης έχει φέρει στην Ελλάδα τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της περιβήτης Google που αποτελεί αναπόσταστο μέρος του αμερικανικού…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! Η Google, που ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ τους Αμερικανούς πολίτες, θα είναι, οπωσδήποτε, εις θέσιν να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ και τους…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Άρα, με αυτόν τον τρόπον, ο Μητσοτάκης συνεχίζει ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ τις ύπουλες και παράνομες ενέργειες…ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΟΥ εις βάρος του ελληνικού λαού!!!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ…ΚΥΒΕΡΝΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

TheBest.gr: H Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα – Δύο Κέντρα Αριστείας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη


– H επένδυση που θα προσθέσει 2,2 δισ. στο ΑΕΠ

Την πρόθεση της να «χτίσει» μία ισχυρή βάση στην Ελλάδα μέσα από ένα πολυεπίπεδο και διευρυμένο επενδυτικό σχέδιο με «αιχμή» την κατασκευή Data Centers και τη δημιουργία του πρώτου «Cloud Region» στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε σήμερα ο τεχνολογικός κολοσσός Google σε εκδήλωση παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα σχέδιο το οποίο όπως τόνισε η Πρόεδρος της Google Cloud International κυρία Adaire Fox Martin επικαλούμενη σχετική μελέτη της AlphaBeta Economics, θα συνεισφέρει ως το 2030 συνολικά 2,2 δισ δολάρια στο ελληνικό ΑΕΠ και θα υποστηρίξει τη δημιουργία πάνω από 19.400 νέων θέσεων εργασίας.

Το επενδυτικό σχέδιο και τα προγράμματα που παρουσίασαν η κυρία Fox Martin και η επικεφαλής της Google ΝΑ Ευρώπης κυρία Πέγκυ Αντωνάκου «πατάνε» συνολικά σε πέντε πυλώνες. Σε αυτούς είναι:

– η δημιουργία του Cloud Region, που θα ενισχύσει τις προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελλάδας προσδίδοντας της παράλληλα και περιφερειακό ρόλο στον ψηφιακό χάρτη,

– η δημιουργία δύο Κέντρων Αριστείας σε συνεργασία με την Deloitte σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα αφιερωμένα στη Βιωσιμότητα και την Τεχνητή Νοημοσύνη όπου θα αναπτύσσονται λύσεις που βασίζονται στο cloud και τη μηχανική εκμάθηση για την επίτευξη στόχων βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας στην κλιματική αλλαγή

– η υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος που θα βοηθήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις να επιταχύνουν τον βιώσιμο μετασχηματισμό τους και να επικοινωνήσουν τις περιβαλλοντικές τους δράσεις, σε συνεργασία και με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC)

– η υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων υποεκπροσωπούμενων κοινοτήτων που επικεντρώνονται σε βιώσιμες λύσεις και στον οικοτουρισμό στην Ελλάδα. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα ανακοινώθηκε πως ο φιλανθρωπικός βραχίονας του πολυεθνικού Ομίλου, Google.org, θα προσφέρει στον οργανισμό INCO και στο Impact Hub χρηματοδότηση ύψους 1 εκατ. ευρώ



– η προώθηση του ελληνικού πολιτισμού στο παγκόσμιο κοινό μέσα απ’ την ψηφιακή πλατφόρμα Google Arts & Culture σε συνεργασία με το υπ. Πολιτισμού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

ΠΗΓΗ >> https://www.thebest.gr/article/683578-h-google-anoigei-cloud-region-stin-ellada-duo-kentra-aristeias-se-patra-kai-thessaloniki

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr