Home Greek News ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

by _
0 comment 252 views

ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Το Σύνταγμά μας στο άρθρο 16 παρ. 2 ορίζει:

«Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες»!

Επί ημερών κυβέρνησης της ΝΔ, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι η Νίκη Κεραμέως! Αλήθεια, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, τηρούν επί των ημερών τους το Σύνταγμα των Ελλήνων!

Όχι μόνο δεν τηρούν το Σύνταγμα των Ελλήνων αλλά συνεχώς το παραβιάζουν, βιάζοντας βασικές του αρχές!

Σε αυτό το άρθρο, σε αυτήν την παράγραφο το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο! Μιλάει για την “ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης” των Ελλήνων! Βιώνουν σήμερα οι Έλληνες αυτήν την “εθνική και θρησκευτική συνείδηση”;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b6%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr