Home ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΟΥΜ!!! – Ὀταν ο Τζο Μπάιντεν ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ την καταστροφή του αγωγού…NORDSTREAM

ΜΠΟΥΜ!!! – Ὀταν ο Τζο Μπάιντεν ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ την καταστροφή του αγωγού…NORDSTREAM

by _
0 comment 329 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Ὀταν ο Τζο Μπάιντεν ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ την καταστροφή του αγωγού…NORDSTREAM


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 ΣΕΠΤ. 2022| 10:42 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθα βίντεο ΔΕΝ επιδέχεται ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΩΣ γιατί είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ τι έχει συμβεί στην περίπτωση της ζημιάς που μόλις υπέστη ο αγωγός Nordstream!!!

Στις 07 Φεβ. φέτος, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος-μαϊμού των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που όταν ερωτώμενος για τον αγωγό Nordstream σε σχέση με πιθανή πολεμική σύραξη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, είχε απαντήσει με τα εξής απίστευτα….

«Εάν η Γερμανία…ή μάλλον η ΡΩΣΙΑ εισβάλει στην [Ουκρανία]…αυτό σημαίνει τάνκς και στρατεύματα που να διασχίζουν τα σύνορα της Ουκρανίας…επαναλαμβάνω…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο NORMSTREAM 2. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.»

Και μετά τον ρωτάει κάποια δημοσιογράφος εκεί….

Και πως θα το κάνατε εσείς αυτό ακριβώς, αφού το έργο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Γερμανίας;;;

Και απαντάει ο Μπάιντεν και λέει

Σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό…

ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ NORDSTREAM;;;

Στείλτε αυτό το βίντεο σε όλα τα ΑΝΘελληνικά ΜΜΕ που σας πουλάνε ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ σχετικά με αυτό λέγοντάς σας ότι αυτό ήταν δουλειά δολιοφθοράς των ίδιων των Ρώσων!!!

Διαβάστε επίσης Οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους Nord Stream 1,2 όπως το 1983 σαμποτέρ της CIA για ν’ ανατρέψουν την κυβέρνηση Σαντινίστα στη Νικαράγουα ανατίναξαν υποθαλάσσιο αγωγό στο λιμάνι του Πουέρτο Σαντίνο;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

Δείτε τώρα το βίντεο στην ολότητά του…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr