Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ηλεκτρικό Ρεύμα: Επιδοτήσεις στους κερδοσκόπους και υπό τον φόβο Κοινωνικής Οργής.

Ηλεκτρικό Ρεύμα: Επιδοτήσεις στους κερδοσκόπους και υπό τον φόβο Κοινωνικής Οργής.

by _
0 comment 126 views

Ηλεκτρικό Ρεύμα: Επιδοτήσεις στους κερδοσκόπους και υπό τον φόβο Κοινωνικής Οργής.

γράφει ο Γιάγκος Ευαγ. Παλιγγίνης – Ναυπηγός Ηλ/γος Μηχ/γος Μηχανικός ΕΜΠ

Προσφάτως ανακοίνωσε  μεγάλες Επιδοτήσεις η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ευρισκόμενη σε σύγχυση , υπό την πίεση της κοινωνικής κατακραυγής λόγω των συνεχόμενων αυξήσεων στις τιμές της κιλοβατώρας. Δεν τολμά να καταργήσει τον νόμο που ενέταξε την Ηλ. Ενέργεια στο Χρηματιστήριο διότι ίσως είναι μέτοχοι ημέτεροι του καθεστώτος.

Με τα νεροπίστολα των Επιδοτήσεων θα “σκοτώσει”  το τέρας των αυξήσεων που επέβαλαν οι ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ φίλοι; Τις Επιδοτήσεις μετά ποιος θα τις πληρώσει, μήπως κάποιο νέο μνημόνιο στο άμεσο μέλλον που θα φορτώσουν στον Ελληνικό λαό;

Επιδοτήσεις λοιπόν των ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ της Ηλεκτρικής Ενέργειας και όχι μόνο, οι οποίοι τελούν υπό τον φόβο της κοινωνικής οργής.

Επειδή το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να γίνει εύκολα κατανοητό από τους Έλληνες συνανθρώπους μας, θα πρέπει να το αναλύσουμε διεξοδικά και βήμα – βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%b5/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr