Home Greek News ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

by _
0 comment 110 views

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Άλλο ένα εθνικό κάστρο ανατίναξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο χειρότερος Πρωθυπουργός κατά κοινή ομολογία, από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους!

Η Τουρκία πασχίζει να μπει στην ΕΕ πολλά χρόνια! Αφού είδε λοιπόν πως δεν γίνεται τίποτε, επεξεργάστηκε άλλο σχέδιο και το οποίο αποδέχτηκαν ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, αλλά πρωτίστως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν! Αλλά έγκριση έδωσε και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ!

Έτσι εγένετο στα μουλωχτά η Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr