Home Greek News “Βόμβα” Χρήστου Ράμμου στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές

“Βόμβα” Χρήστου Ράμμου στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές

by _
0 comment 181 views

“Βόμβα” Χρήστου Ράμμου στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της διερεύνησης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων προκύπτουν μετά τις αποκαλύψεις του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το θέμα.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Αρχής σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αποκάλυψε (διαβάζοντας και το σχετικό πρακτικό της ΕΥΠ) ότι η καταστροφή των αρχείων της παρακολούθησης Ανδρουλάκη έγινε την ημέρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε την παρακολουθηση του, και μάλιστα με εντολή του τότε διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Μάλιστα, ένταση επικράτησε όταν ο κ. Ράμμος θέλησε να καταθέσει το επίμαχο πρακτικό λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης, με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννη Κεφαλογιάννη, να υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να το καταχωρίσει επειδή δεν έχει υπογραφή.

Άμεση ήταν η αντίδραση εκ μέρους της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης να υπαναχωρήσει. Συνεπώς, από τις 9 το πρωί της Τετάρτης όλοι οι βουλευτές θα έχουν πρόσβαση στα εν λόγω έγγραφα.

ΠΗΓΗ >> https://www.olympia.gr/1509186/politiki/quot-vomva-quot-christoy-rammoy-stin-exetastiki-epitropi-gia-tis-ypoklopes/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr