Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Όταν οι πράκτορες της ΕΥΠ “κρέμονται” με τα ονόματα τους στα πινάκια των δικαστηρίων προς τέρψη όλων ως κατηγορούμενοι! Μια Ελληνική Μυστική Υπηρεσία που όμοια της δεν υπάρχει ούτε στο Μαλάουι της Αφρικής.

Όταν οι πράκτορες της ΕΥΠ “κρέμονται” με τα ονόματα τους στα πινάκια των δικαστηρίων προς τέρψη όλων ως κατηγορούμενοι! Μια Ελληνική Μυστική Υπηρεσία που όμοια της δεν υπάρχει ούτε στο Μαλάουι της Αφρικής.

by _
0 comment 206 views

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2022

(Ν1) Όταν οι πράκτορες της ΕΥΠ “κρέμονται” με τα ονόματα τους στα πινάκια των δικαστηρίων προς τέρψη όλων ως κατηγορούμενοι! Μια Ελληνική Μυστική Υπηρεσία που όμοια της δεν υπάρχει ούτε στο Μαλάουι της Αφρικής.

Του Άρη Σπίνου


Μπορεί από την καθημερινότητα του δικαστικού ρεπορτάζ να απουσιάζουν οι δίκες με πρόσωπα που βρίσκονται στο εδώλιο και είναι εν ενεργεία πράκτορες της ΕΥΠ αλλά δεν σημαίνει ότι οι δίκες αυτές δεν υπάρχουν. Σημεία και τέρατα εξελίσσονται στα Ελληνικά δικαστήρια (με ένταση τα προηγούμενα 10 χρόνια), όταν ο ένας συνδικαλιστής έκανε μήνυση στον άλλον. Μάρτυρες υπερασπίσεως, κατηγορίας, πληροφοριοδότες, όλοι με τα ονόματα τους φόρα παρτίδα. Στις αίθουσες έμπαινε όποιος ήθελε και έβλεπε, άκουγε και βούταγε και κανένα χαρτί από τα έδρανα! 

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της ΕΥΠ είχε γίνει με την δίκη του Κ.Α., ανώτερου στελέχους της υπηρεσίας, που τον κατηγόρησαν ως κατάσκοπο! Τελικά αθώωθηκε αλλά αυτό που έχει σημασία, δεν είναι η ουσία της υπόθεσης, (έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες) αλλά οι τόνοι δελτίων πληροφοριών που κατατέθηκαν στο δικαστήριο με ονομάτα “πηγών” στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ονόματα που φώναζαν δυνατά εκατέρωθεν οι δικηγόροι για τον έναν ή για τον άλλον λόγο.

Μια ακόμη δίκη, της οποίας παρουσιάζουμε το πινάκιο, με τους 8 κατηγορουμένους εν ενεργεία πράκτορες που βρέθηκαν στο εδώλιο σιτς 1/4/19 με την κατηγορία της απιστίας που αφορούσε το ταμείο του σωματείου τους. Όλοι με τα ονόματα τους φόρα παρτίδα σε όσους ήταν παρόντες στην δίκη με διάφορους ρόλους.

 Οι κατηγορούμενοι αυτοί τελικά, για την ιστορία , αθώωθηκαν αφού προφανώς όπως έγινε αντιληπτό για όσους παρακολούθησαν την διαδικασία είχαν υπάρξει “συνενοήσεις” μεταξύ μηνυτών και μηνυομένων. Μιας και θυμηθήκαμε την υπόθεση αυτή  να πούμε ότι στην δίκη αυτή οι 2 βασικοί που θα έπρεπε να βρίσκονται στο εδώλιο δεν ήταν ούτε καν κατηγορούμενοι. Πρόκειται για την Θ.Γ. και τον Π.Π. Ας είναι! Όλα αυτά τα αναφέρουμε για να τονίσουμε ότι ούτε στο Μαλάουι της Αφρικής δεν συμβαίνουν. Μυστική υπηρεσία σημαίνει ότι σημαίνει η πρώτη λέξη της πρότασης. Μια μπουλτόζα πρέπει να γκρεμήσει το κτήριο της Κατεχάκη μαζί με τα μυαλά ορισμένων διοικητικών στελέχων και να ξαναχτιστεί από την αρχή.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/09/1_17.html?spref=fb&fbclid=IwAR3GIgzL5Q32GvuOnmsAt8lpke3z75RJ4Et9JnBWyp145s88bbqAbYfkIPo

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr