Home ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

by _
0 comment 555 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

Προσπάθησε ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ να σταματήσει τον Τραμπ σε αυτό αλλά ο ΔΕΝ τον άκουσε o τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Σεπτ. 2022 | 19:39 | AΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Μπιλ Γκέιτς καυχήθηκε σε μια συνέντευξη το 2020 ότι είχε…ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ να σταματήσει όλες τις έρευνες για τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων mRNA Covid-19 το 2020, λέγοντάς του «αυτό θα ήταν κακό, μην το κάνεις».

Σε ένα ανησυχητικό νέο βίντεο, ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος παραδέχτηκε ότι το προσωπικό του Ιδρύματος Γκέιτς άσκησε πίεση στον Τραμπ κατά του ερευνητικού του έργου για την ασφάλεια των εμβολίων.

«Και στις δύο αυτές συναντήσεις [με τον Ντόναλντ Τραμπ], με ρώτησε αν τα εμβόλια δεν ήταν κακό πράγμα, επειδή σκεφτόταν μια επιτροπή για να εξετάσει τις κακές επιπτώσεις των εμβολίων… Και είπα «Όχι… αυτό θα ήταν κακό πράγμα, μην το κάνεις αυτό.”

Δείτε το ακόλουθο τουίτ-βίντεο…

Μετάφραση Ο Μπιλ Γκέιτς διέταξε στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών δύο φορές να μην ερευνήσει τις αρνητικές συνέπειες των ενέσεων mRNA του, επειδή ήξερε ότι σκότωναν και ακρωτηρίαζαν ανθρώπους. Είναι υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους, υπογονιμότητα και τραυματισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αξιοσημείωτον είναι το γεγονός πως στο ίδιο παραπάνω βίντεο, ο Μπίλ Γκεϊτς αναφέρεται στον κ Ρόμπερτ Κένεντι τον Νεώτερον, ο οποίος, λέγει ο Γκεϊτς, προσπάθησε να πείσει τον Τράμπ να ερευνήσει τις αρνητικές συνέπειες των ενέσεων mRNA αλλά, τελικά, ΔΕΝ τον άκουσε σε αυτό ο τότε (την άνοιξη του 2020) Αμερικανός Πρόεδρος!!!



Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ιστορικό δημόσιας αμφισβήτησης για τη συχνότητα του προγράμματος εμβολίων για την παιδική ηλικία, παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με το εάν σκόπευε να προχωρήσει στην επιτροπή ασφάλειας εμβολίων κατά την ανάπτυξη των εμβολίων Covid-19. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γκέιτς εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να ερευνήσει τα εμβόλια. «Υπάρχει μια φήμη ότι πρόκειται να κάνει κάτι σε αυτόν τον τομέα. Αλλά ίσως εγώ και άλλοι θα τον πείσουμε ότι αυτό δεν αξίζει τον κόπο», είπε ο Γκέιτς το 2020.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό ήταν μια ομιλία που έδωσε ο Gates για τα εμβόλια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο TED το 2010, όπου αναφέρθηκε στο θέμα της αύξησης του πληθυσμού και δήλωσε ότι τα εμβόλια είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για τη μείωσή της…

«Ο παγκόσμιος πληθυσμός σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους που φτάνει τα 9 δισεκατομμύρια περίπου.»

Τώρα, αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%. [πηγή]



Στις 29 Αυγ. φέτος, ο γνωστός εξ ‘Οστιν Τέξας δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εκλογή του Τράμπ ως Προέδρου του ΗΠΑ το 2016, μας αποκάλυψε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε μιλήσει με τον Τραμπ στο τηλέφωνο όπου ο Τραμπ του είπε ευθέως “Δεν θέλω να ακούσω πια ότι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο για τον COVID!”

Δείτε το σχετικό βίντεο και..«ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ» ΤΟ, ιδίως ΕΣΕΙΣ που τον Τράμπ τον έχετε κάνει τον νέον σας «σωτήρα»…

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε αποκαλύψει δεκάδες φορές το ΓΕΓΟΝΟΣ πως την ΨΕΥΤΟ-πανδημία μας την έφερε ο….ΤΡΑΜΠ που οδήγησε μετά ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να αποδεχτεί μια εντελώς ΠΕΙΡΑΜΤΙΚΗ καθώς και…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΕΣΗ για τον ΨΕΥΤΟ-ιο (του οποίου η ύπαρξη παραμένει ΑΦΑΝΤΗ μέχρι σήμερα) ώστε να “εμβολιαστούν”… ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ!!! Το μπόλι, που ΣΚΟΤΩΝΕΙ, μας το έφερε ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΜΠ.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας που επιβεβαιώνουν 100 τοις 100 πως αυτά τα ήξερε ο Τράμπ ακόμη και…ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ενώ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ. Ναι ΣΩΣΤΑ διαβάσατε!!! Αλλά παρ’ όλ’ αυτά, ας πούμε υποθετικά μιλώντας ότι ο Τράμπ δεν τα ήξερε αυτά. Ωστόσο, και παρά το ΓΕΓΟΝΟΣ πως είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ότι το «εμβόλιο» κορωνοϊου χρησιμεύει ως ΕΡΓΑΛΕΙΟΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και πολλές κρατικές υπηρεσίες πολλών χώρων έχουν αποδείξει αυτό με επίπονες ιατρικές εκθέσεις και όχι μόνο, αυτά τα…ΑΓΝΟΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ο ΤΡΑΜΠ και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι…«ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΟΒΟΛΙΟ» (ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!).

Διαβάστε λοιπόν αυτά που έχουμε βγάλει και μόνο ΕΚΕΙ θα καταλάβετε πως αυτός…ΜΕΓΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΉΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!! ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΠΟΥ, ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ.Ο.Κ.!!!

ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΑΙ…ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΪΤΣ, ΤΟΤΕ,…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΡΥΠΗΜΑ!!!



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr