Home Greek News ΕΣΠΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η “ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΗ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΣΠΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η “ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΗ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 124 views

ΕΣΠΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η “ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΗ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. και έγκριτος νομικός Κώστας Τζαβάρας, είχε ευθαρσώς απορρίψει το αφήγημα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί “απορρήτου” στο κυβερνητικό σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων!

Ο μετέχων της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Κώστας Τζαβάρας στη συνέχεια ζήτησε την εκ νέου κλήτευση των κυρίων Δημητριάδη και Κοντολέοντα στην Επιτροπή, ισχυριζόμενος πως διασαλεύεται η συνταγματική και κοινοβουλευτική τάξη του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και πως δημιουργείται ένα απαράδεκτο προηγούμενο που περιορίζει – και στην εξεταζόμενη περίπτωση αχρηστεύει – την ελεγκτική λειτουργία της Βουλής προς την Κυβέρνηση, η οποία αποτελεί θεμέλιο του κοινοβουλευτικού συστήματος!

Αλλά το κρεσέντο περί του “απορρήτου” συνεχίστηκε από τον κ. Τζαβάρα σε τηλεοπτική εκπομπή στο Kontra24, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και με επιστημονικά νομικά επιχειρήματα κατέρριψε το κυβερνητικό αφήγημα! Μάλιστα είπε, πως προσυπογράφει την φράση του Κώστα Καραμανλή για το απόρρητο”!

Όπου ο πρώην Πρωθυπουργός από τα Ανώγεια της Κρήτης είχε πει προ ολίγων ημερών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! > https://egerssi.gr/%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr