Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΦΡΙΚΗ – Ιδού η κρυφή, δαιμονική μύηση της Βασίλισσας Ελισάβετ εις το Τάγμα των Δρυιδών – Σπάνια πλάνα!!!

ΦΡΙΚΗ – Ιδού η κρυφή, δαιμονική μύηση της Βασίλισσας Ελισάβετ εις το Τάγμα των Δρυιδών – Σπάνια πλάνα!!!

by _
0 comment 959 views

ΦΡΙΚΗ – Ιδού η κρυφή, δαιμονική μύησις της Βασίλισσας Ελισάβετ εις το Τάγμα των Δρυιδών της Ουαλίας – Σπάνια Πλάνα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 ΣΕΠΤ. 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μετικά απίστευτα σπάνια πλάνα που ο οίκος Windsor προσπάθησε να συγκαλύψει. Λίγο πριν από τη στέψη της ως βασίλισσα της Αγγλίας, η πριγκίπισσα Ελισάβετ μυήθηκε στο τάγμα των Δρυιδών της Ουαλίας.

Η βασίλισσα φορούσε την πράσινη ρόμπα για να δηλώσει την κατάταξή της με τη σειρά που είναι γνωστή ως Vede (ή Vade) ή O’ Vede (O’ Vade). Είχαν τον ρόλο των μαντέων, παρόμοιο με τους χρησμούς της αρχαίας Ελλάδας.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτές τις φωτογραφίες γιατί το 99% των ανθρώπων εκεί έξω υποθέτουν ότι ο Οίκος του Windsor είναι μια λεγόμενη χριστιανική βασιλική οικογένεια. Αυτό, όμως, υποδηλώνει κάτι διαφορετικό.

Δείτε πρώτα το βίντεο

Στο βιβλίο με τίτλο «Το Πέπλο της Ίσιδος» ή «Τα Μυστήρια των Δρυιδών» του W. Winford Reade διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά για τους Δρυίδες εν σχέσει με τη Βρετανία….

Αυτό το ιερατείο άκμασε στη Γαλατία και στη Βρετανία και στη συνέχεια στα νησιά που τις περικύκλωσαν. Σε όποια χώρα και αν εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά, γνωρίζουμε τουλάχιστον ότι οι Βρετανοί Δρυίδες ήταν οι πιο διάσημοι και ότι ήταν έθιμο την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα οι Γελικοί μαθητές να περνούν το βρετανικό κανάλι για να σπουδάσουν στα ιερατικά σεμινάρια του αδελφού νησιού. .



Αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Δρυιδισμός είχε αρχίσει να εξασθενεί στη Γαλατία και να στερείται πολλά από τα προνόμιά του από την αυξανόμενη ευφυΐα της κοσμικής εξουσίας.

Είναι γενικά αποδεκτό ότι δεν υπήρχαν Δρυίδες στη Γερμανία, αν και ο Κίσλερ αμφισβήτησε σθεναρά αυτήν την πεποίθηση και ανέφερε μια αρχαία παράδοση σύμφωνα με την οποία διέθεταν Δρυιδικά κολέγια την εποχή του Ερμίου, ενός Γερμανού πρίγκιπα.

Ο λόγιος Selden αφηγείται ότι πριν από μερικούς αιώνες σε ένα μοναστήρι στα σύνορα του Vaitland, στη Γερμανία, βρήκαμε έξι παλιά αγάλματα τα οποία ήταν εκτεθειμένα σε θέα, ο Conradus Celtes, που ήταν παρών, πίστευε ότι ήταν φιγούρες αρχαίων δρυίδες. Ήταν 7 πόδια ύψος, ξυπόλητοι, τα κεφάλια τους καλυμμένα με ελληνική κουκούλα με ένα κείμενο στο πλάι και τα γένια που κατέβαιναν από τα ρουθούνια τους απλωμένα σε δύο τμήματα μέχρι τη μέση. Στα χέρια τους ένα βιβλίο και ένα ραβδί Διογένη μήκους 5 ποδιών. Τα χαρακτηριστικά τους είναι αυστηρά και θολά· τα μάτια τους χαμηλωμένα προς το έδαφος.

Από τους αρχαίους Γερμανούς ιερείς γνωρίζουμε μόνο ότι έμοιαζαν με τους Δρυίδες και τους ιατρούς των Αμερικανών Αβορίγινων ως γιατροί αλλά και ιερείς.



Οι Δρυίδες διέθεταν αξιοσημείωτες δυνάμεις και ασυλίες. Όπως οι Λευίτες, οι Εβραίοι και οι Αιγύπτιοι ιερείς, απαλλάσσονταν από φόρους και στρατιωτική θητεία. Εξέλεγαν επίσης ετησίως τους δικαστές των πόλεων: εκπαίδευαν όλα τα παιδιά οποιασδήποτε ανατροφής, χωρίς να επιτρέπουν στους γονείς τους να τα παραλάβουν μέχρι τα 14 τους χρόνια. Έτσι οι Δρυίδες θεωρούνταν οι πραγματικοί πατέρες του λαού.

Στους Πέρσες Μάγους ανατέθηκε η εκπαίδευση του κυρίαρχου τους. Αλλά στη Βρετανία οι βασιλιάδες όχι μόνο ανατράφηκαν από τους Δρυίδες, αλλά και απαλλάχθηκαν από αυτούς από όλα εκτός από το ωδείο και τις τελετές της κυριαρχίας.

_________________

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη Πριγκήπισσας Ντιάννα: Η βασιλική οικογέννεια είναι όλοι ερπετά – Ντέιβιντ Άικ: Πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους. 

Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο…

___________

ΠΗΓΗ >> “The Veil of Isis” or “Μysteries of the Druids” by W Winford Reade

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr