Home Greek News Πριν 1 μήνα το έγραψε το edolio5… σήμερα “ΤΑ ΝΕΑ”! Η εκλεκτή του Γρηγόρη Δημητριάδη, αστυνομική υποδιευθύντρια, που άκουγε ότι “πετούσε και κολυμπούσε”. Η “Βαγγελίτσα” που έδινε αναφορά μόνο στο Μαξίμου.

Πριν 1 μήνα το έγραψε το edolio5… σήμερα “ΤΑ ΝΕΑ”! Η εκλεκτή του Γρηγόρη Δημητριάδη, αστυνομική υποδιευθύντρια, που άκουγε ότι “πετούσε και κολυμπούσε”. Η “Βαγγελίτσα” που έδινε αναφορά μόνο στο Μαξίμου.

by _
0 comment 679 views

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2022

(Ν3) Πριν 1 μήνα το έγραψε το edolio5… σήμερα “ΤΑ ΝΕΑ”! Η εκλεκτή του Γρηγόρη Δημητριάδη, αστυνομική υποδιευθύντρια, που άκουγε ότι “πετούσε και κολυμπούσε”. Η “Βαγγελίτσα” που έδινε αναφορά μόνο στο Μαξίμου.

Του Άρη Σπίνου
 

Από τις 10 Αυγούστου με ρεπορτάζ  του edolio5 που είχε τίτλο: “Ανελέητος διωγμός” για να “ξεπλυθούν” από τις ευθύνες, στην εκλεκτή του Δημητριάδη αστυνομική υποδιευθύντρια “Γ.E.” που “αποκεφάλισαν” από την ΕΥΠ! Το πρωί την πήγαν στον τμήμα αναζητήσεων ενταλμάτων της ασφάλειας και την άλλη μέρα την “πέταξαν” στο τμήμα Αντιµετώπισης Βίας στον Αθλητισμό… υπεύθυνη για μια αποθήκη!”. Σήμερα με χαρά διαπιστώσαμε ότι ένα μήνα αργότερα την ίδια “πληροφόρηση” είχε και η καλή εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

Η πρώτη που την πλήρωσε, ως υπηρεσιακό στέλεχος, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών ήταν η αστυνομική υποδιευθύντρια Ε.Γ.  που υπηρετούσε στην ΕΥΠ “εξαφανισμένη” από τα μάτια των συναδέλφων της αλλά όχι από τα ευαίσθητα καθήκοντα που της είχαν ανατεθεί με εντολή Μαξίμου. Ήταν προφανές ότι μετά τον “αποκεφαλισμό” Δημητριάδη, στον οποίον έδινε καθημερινή αναφορά, θα ερχόταν και η σειρά της .

Όπως 1ο αποκάλυψε το edolio5 την έδιωξαν από την ΕΥΠ “κακήν κακώς” και επανήλθε στην ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ενώ την προόριζαν για το τμήμα αναζητήσεων ενταλμάτων ξαφνικά ήρθε σήμα και την έστειλαν σε μια θέση – ψυγείο που αφορά μια αποθήκη στην υποδιεύθυνση κατά της Αθλητικής βίας.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/09/3-1-edolio5.html?m=0

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr