Home Greek News (Ν1) Η “σκοτεινή” ΕΥΠ! Οι “σκελετοί” της υπόθεσης Οτσαλάν και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων που παριστάνουν τους ήρωες (!) γιατί δεν έχει γίνει γνωστό τι έχουν πει! Η βαλίτσα της ντροπής!

(Ν1) Η “σκοτεινή” ΕΥΠ! Οι “σκελετοί” της υπόθεσης Οτσαλάν και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων που παριστάνουν τους ήρωες (!) γιατί δεν έχει γίνει γνωστό τι έχουν πει! Η βαλίτσα της ντροπής!

by _
0 comment 131 views

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2022

(Ν1) Η “σκοτεινή” ΕΥΠ! Οι “σκελετοί” της υπόθεσης Οτσαλάν και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων που παριστάνουν τους ήρωες (!) γιατί δεν έχει γίνει γνωστό τι έχουν πει! Η βαλίτσα της ντροπής!

Του Άρη Σπίνου

Το Σαββάτο που μας πέρασε αποφασίσαμε να περάσουμε λίγες ώρες σε μια επαρχιαρκή πόλη όπου ζει ένας φίλος από τα παλιά!

Γνωρίζει την υπόθεση Οτσαλάν (τι θυμηθήκαμε τώρα!) όσο κανένας. Κουβεντιάσαμε για διάφορες υποθέσεις και ξεφυλίσαμε απόρρητες καταθέσεις που είχαν δώσει είτε στα πλαίσια ΕΔΕ είτε δικογραφίας που σχηματίστηκε. Πολλοί από τους εμπλεκομένους, σήμερα κάνουν καριέρα, ως τηλεοπτικοί star και πολλοί εξ αυτών βγάζουν και μεροκάματων.

Εάν διάβαζαν όσοι θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια, όσα διαβάσαμε και εμείς από τις καταθέσεις αυτές, δεν θα έβγαιναν από τα σπίτια τους οι σημερινοί “ήρωες”. Δεν ξύνουμε πληγές αλλά είναι άλλο πράγμα το ψέμα και ο μύθος και άλλο πράγμα η προδοσία που μετατράπηκε σε ηρωϊσμό επειδή ο κόσμος των μυστικών υπηρεσιών δεν μιλάει πολύ! Φύγαμε από την συνάντηση με μια βαλίτσα χαρτιά. Σε όλη την διαδρομή κουβαλούσαμε μια ντροπή που δεν θα ξεπλυθεί ποτέ. Τουλάχιστον τώρα θα μπορούμε να βλέπουμε κάποιους στην τηλεόραση και να ξέρουμε τι κουμάσια είναι.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/09/1_5.html

Σάββας Καλεντερίδης,

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr