Home ΗΠΑ Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει τον ελληνικής καταγωγής Τζον Ποντέστα (που συνδέεται με παιδόφιλους) για να ηγηθεί της εφαρμογής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» στις ΗΠΑ

Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει τον ελληνικής καταγωγής Τζον Ποντέστα (που συνδέεται με παιδόφιλους) για να ηγηθεί της εφαρμογής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» στις ΗΠΑ

by _
0 comment 246 views

Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει τον ελληνικής καταγωγής Τζον Ποντέστα (που συνδέεται με παιδόφιλους) για να ηγηθεί της εφαρμογής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» στις ΗΠΑ. 


Ο Τζο Μπάιντεν προσέλαβε τον ντροπιασμένο πρώην διευθυντή της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, για να ηγηθεί της σκοτεινής ατζέντας της «Μεγάλης Επανεκκινήσεως» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Podesta θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή των διατάξεων για την ΨΕΥΤΟ-κλιματική αλλαγή αξίας 370 δισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνονται στον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού των Δημοκρατικών.

Ο συνεργάτης της Κλίντον που μαστίζεται από σκάνδαλα είναι “διάσημος” για το ότι έβαλε τα νήματα για να αποφυλακιστεί πρόωρα από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη παιδοφιλία και πρώην πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, Ντένις Χάστερτ.

Ο Ποντέστα θα «προεδρεύσει επίσης της Εθνικής Ομάδας Εργασίας για το Κλίμα του Προέδρου για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας», καυχήθηκε ο Λευκός Οίκος σε δήλωση.

«Είμαστε τυχεροί που ο Τζον Ποντέστα θα ηγηθεί της συνεχιζόμενης καινοτομίας και εφαρμογής μας», είπε ο Μπάιντεν σε δήλωση.



«Οι βαθιές του ρίζες στην πολιτική για το κλίμα και την καθαρή ενέργεια και η εμπειρία του σε ανώτερα κυβερνητικά επίπεδα σημαίνουν ότι μπορούμε πραγματικά να ευρεθούμε υπ’ ατμόν για να εκμεταλλευτούμε την τεράστια ευκαιρία καθαρής ενέργειας που έχουμε μπροστά μας».

Ο πρώην διευθυντής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον υπηρέτησε επίσης ως επικεφαλής του επιτελείου του πρώην προέδρου Κλίντον και ήταν κορυφαίος σύμβουλος του Προέδρου Ομπάμα για το κλίμα.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Podesta είπε ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί στη μεταμόρφωση της Αμερικής μακριά από το πετρέλαιο και τα ορυκτά καύσιμα.

«Ο μετασχηματισμός της ενεργειακής οικονομίας θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα από οικονομική άποψη που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα», είπε, δεσμευόμενος να εργαστεί για να δημιουργηθεί «ένα μέλλον που δεν θα καταστρέφεται από την απειλή της κλιματικής αλλαγής».

Ο Ποντέστα συνεχίζει να μαστίζεται από φήμες για φερόμενη ανάμειξη στο μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας της ελίτ που ονομάζεται «Pizzagate» (Πιτσαγκεϊτ) μετά τη διαρροή των email της εκστρατείας του DNC και της Κλίντον που δημοσιεύθηκαν από την οργάνωση πληροφοριοδοτών WikiLeaks το 2016.



Η σειρά των email αποκάλυψε ότι ο υψηλόβαθμος Ποντέστα, αξιωματούχοι της Εθνικής Συνέλευσης των Δημοκρατικών και η ομάδα Κλίντον σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του Μπέρνι Σάντερς.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης την Παρασκευή ότι η κορυφαία σύμβουλος του Μπάιντεν για το κλίμα, Τζίνα ΜακΚάρθι θα αποχωρήσει και θα αντικατασταθεί από τον αναπληρωτή της Αλί Ζαϊντί.

Ο Ζάιντι, στο παρελθόν εργάστηκε στο Υπουργείο Ενέργειας υπό την κυβέρνηση Ομπάμα.



Η Μακάρθι, η οποία προηγουμένως ηγήθηκε της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος υπό την κυβέρνηση Ομπάμα, θα εγκαταλείψει τη θέση της στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!! για να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ.

__________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/biden-hires-pedophile-linked-john-podesta-to-lead-americas-great-reset-implementation/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr