Home Greek News Η τιμή της Δημοκρατίας στα χέρια της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας…

Η τιμή της Δημοκρατίας στα χέρια της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας…

by _
0 comment 102 views

Η τιμή της Δημοκρατίας στα χέρια της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την Δευτέρα συνεδρίασε η Βουλή των Ελλήνων με ελάχιστο αριθμό Βουλευτών να παραβρίσκονται σε αυτήν, προκειμένου να αποφασίσουν ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ!

Το νέο μέγα σκάνδαλο της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη και του ιδίου του Πρωθυπουργού, που ανάγκασε σε παραίτηση τον Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, αλλά και τον Γ. Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη! Τον συμβουλάτορα του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τον οποίο πολλές φορές συναποφάσιζαν! Ο οποίος Γρηγόρης Δημητριάδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, πολιτική ευθύνη την οποία δεν είχε τον ανδρισμό, δεν είχε το θάρρος να αναλάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!  

Κι ενώ ο Παναγιώτης Κοντολέων πήγε σπίτι του, η παραίτηση Γρηγοριάδη – σύμφωνα με πληροφορίες μας – είναι καθ΄ όλα προσχηματική!

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας – “Μακεδονομάχος” στη λαοσύναξη της Αθήνας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας – ανακοίνωσε λοιπόν την Δευτέρα, ότι την προσεχή Πέμπτη θα κληθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, οι παρακάτω μάρτυρες, προκειμένου να διαφωτίσουν το θεσμικό όργανο της Βουλής για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων!

Έτσι κλήθηκαν οι παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr