Home ΔΙΕΘΝΗ Η βρετανική κυβέρνηση αρχίζει να αποζημιώνει τα θύματα του εμβολίου για τον COVID-19 με 140.000 δολάρια το καθένα!!!

Η βρετανική κυβέρνηση αρχίζει να αποζημιώνει τα θύματα του εμβολίου για τον COVID-19 με 140.000 δολάρια το καθένα!!!

by _
0 comment 234 views

Η βρετανική κυβέρνηση αρχίζει να αποζημιώνει τα θύματα του εμβολίου για τον COVID-19 με 140.000 δολάρια το καθένα!!!


Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα οικονομικής αποζημίωσης για άτομα και οικογένειες που έχουν πληγεί από το εμβόλιο COVID-19, παρά τους επανειλημμένους ισχυρισμούς των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ που αρνούνται τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από τα εμβόλια που δημιουργήθηκαν από τους μεγαλύτερους διαφημιστές τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι πρώτες πληρωμές, οι οποίες ανέρχονται το πολύ σε σχεδόν 150.000 δολάρια, έχουν ήδη γίνει σε μέλη της οικογένειας ατόμων που τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα του πειραματικού εμβολίου.

Η Vikki Spit, της οποίας ο 48χρονος σύντροφος Zion αρρώστησε οκτώ ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca και τελικά, πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος παραλήπτης ενός ποσού από το κυβερνητικό σύστημα πληρωμής ζημιών από το εμβόλιο (VDPS).

Το VPDS θα αποζημιώσει τους Βρετανούς πολίτες με αφορολόγητη πληρωμή έως και 120.000 £ ή σχεδόν 141.000 $. Τα εμβόλια για περίπου 20 ασθένειες είναι επιλέξιμα για πληρωμές στο πλαίσιο του προγράμματος και τα αρχεία του ιστότοπου της βρετανικής κυβέρνησης δείχνουν ότι ο COVID-19 προστέθηκε μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Ιουλίου 2021.

Για να λάβουν μια πληρωμή, τα άτομα πρέπει να αποδείξουν ότι ένα εμβόλιο τους άφησε «βαριά αναπηρία», την οποία η βρετανική κυβέρνηση ποσοτικοποιεί ως τουλάχιστον 60 τοις εκατό ανάπηρους.



«Αυτό θα μπορούσε να είναι ψυχική ή σωματική αναπηρία και θα βασίζεται σε ιατρικά στοιχεία από τους γιατρούς ή τα νοσοκομεία που συμμετέχουν στη θεραπεία σας», εξηγούν οι οδηγίες εφαρμογής.

Τα μέλη της οικογένειας μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για λογαριασμό τραυματισμένων ατόμων, όπως εξηγεί η πύλη της βρετανικής κυβέρνησης:

«Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την πληρωμή για λογαριασμό κάποιου που πέθανε μετά από σοβαρή αναπηρία λόγω ορισμένων εμβολιασμών. Πρέπει να διαχειρίζεστε την περιουσία τους για να κάνετε αίτηση.”

Μέχρι στιγμής, η Αρχή Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS), ο φορέας που χειρίζεται το VDPS, επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο του 2022 είχε λάβει 1.681 αξιώσεις σχετικά με εμβόλια για τον COVID-19.



«Με βάση τα τρέχοντα χρονοδιαγράμματα, μόλις σταλούν τα ιατρικά αρχεία για αξιολόγηση, αναμένουμε να λάβουμε μια έκβαση για τις περισσότερες περιπτώσεις από τον ανεξάρτητο ιατρικό αξιολογητή εντός 12 εβδομάδων», εξήγησε ένας εκπρόσωπος.

Το νέο πρόγραμμα ακολουθεί τη διαμάχη σχετικά με την ελαττωματική αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον COVID-19 καθώς και τις μαζικές συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ φαρμακευτικών εκπροσώπων και πολιτικών που πιέζουν τις εντολές εμβολίων.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας συνέβαλαν επίσης στην απόκρυψη δεδομένων από δοκιμές εμβολίων για τον COVID-19, τα οποία, όταν κυκλοφόρησαν, υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν το ίδιο επίπεδο ανοσίας που διαφημίζουν οι υποστηρικτές τους στον Λευκό Οίκο και τα συστημικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ >> https://thenationalpulse.com/2022/08/26/uk-to-pay-covid-19-vaccine-victims/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr