Home ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ: Ο Κόμπι Μπράιαντ δείπνησε με τον “Tζόκερ” Heath Ledger 6 μήνες ΜΕΤΑ τον «θάνατο» του ηθοποιού! ΧΟΑΞ ο «θάνατος» & των δύο!!!

ΒΟΜΒΑ: Ο Κόμπι Μπράιαντ δείπνησε με τον “Tζόκερ” Heath Ledger 6 μήνες ΜΕΤΑ τον «θάνατο» του ηθοποιού! ΧΟΑΞ ο «θάνατος» & των δύο!!!

by _
0 comment 121 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ:

Ο Κόμπι Μπράιαντ δείπνησε με τον “Tζόκερ” Heath Ledger 6 μήνες ΜΕΤΑ τον «θάνατο» του μεγάλου ηθοποιού του Χόλιγουντ!!!! ΧΟΑΞ ο «θάνατος» και των δύο!!!

Ο Κόμπι έστησε το δικό του «θάνατο» και συναντιόταν από το 2008 με μεγάλους ηθοποιοπύς του Χόλιγουντ που έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ για την παραπλάνηση των μαζών….!!!

Ο Κόμπι είχε εδώ και χρόνια ένα ιδιαίτερο “κόλλημα” για το ρόλο του…ΤΖΟΚΕΡ…!!! Συναντήθηκε το 2008 με τον Heath Ledger που…ΑΔΕΙΑΣΕ πέρσι ο γενικός διευθυντής των Lakers Rob Pelinka ότι έστησε ο Ledger…ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ «ΘΑΝΑΤΟ»…!!!

Και το…2012, έλεγαν ότι είχει «πεθάνει» ο Κόμπι, αλλά αποδείχθηκε τελικά….ΧΟΑΞ!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Ιδού ο σύνδεσμος Κόμπι Μπράιαντ &…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ! – Το “Black Mamba” του Κόμπι είναι ο…ΔΑΙΜΩΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 31 Aug 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

 


Διαβάστε πρώτα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ των Σερίφηδων του Λος Άντζελες για τον Κόμπι Μπράιαντ: Εντολή για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των στοιχείων της ΨΕΥΤΟ-συντριβής ελικοπτέρου του μεγάλου μπασκετμπολίστα! Πως συνδέεται ο ΨΕΥΤΟ-θάνατος του Μπράιαντ με την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία!!! για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ του Κόμπι Μπράιαντ.

Διαβάστε τώρα το εξής άρθρο που είχαμε βγάλει τον Μάρ. του 2020 αλλά είναι επίκαιρο όσο ποτέ…

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ…

Στο άρθρο μας με τίτλο «ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ!» αποδείξαμε περιτράνως ότι ο υποτιθέμενος «θάνατος» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο…ΧΟΑΞ προοριζόμενο να παραπλανήσει τις μάζες από όλα όσα γίνονται….ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΚΑ με αυτό τό ΤΣΙΡΚΟ! Τα ΜΜΕ λένε ΨΕΜΑΤΑ έξω από τα δόντια τους για αυτό κι η «επίσημη» ιστοριούλα τους για το «τι έγινε» έχει ήδη αλλάξει αρκετές φορές για προφανείς καθώς και…ΒΟΛΙΚΟΥΣ λόγους για να τηρούνται τα προσχήματα.

Χαρακτηριστικό της ΑΠΑΤΗΣ που κάνουν τα ΜΜΕ στις κοιμισμένες μάζες είναι πως φάσκουν και αντιφάσκουν για την «επίσημη» εκδοχή της «συντριβής» του «ελικοπτέρου» του Κόμπι. Πρώτα από όλα…και αυτά είναι πολύ κρίσιμα, οπότε δώστε μεγάλη προσοχή τώρα σε αυτα…όπως τονίσαμε στο παραπάνω άρθρο μας, το «ελικόπτερο» το…ΑΣΠΡΟ που βρέθηκε στο έδαφος ΔΕΝ ΗΤΑΝ το ελικόπτερο του Κόμπι που τυχαίνει να είναι…ΜΑΥΡΟ!!! Δεύτερον, ΔΕΙΤΕ το παρακάτω κλιπ από του μεγάλο αμερικανικό κανάλι CBS, που από τη μία λέει ότι ο πιλότος ΔΕΝ πραγματοποίησε ΚΑΜΙΑ κλήση κινδύνου, ή έκκληση για βοήθεια, αλλά, από την…ΑΛΛΗ, τα ίδια μεγάλα ΜΜΕ λένε ότι «ξέσπασε» «φωτιά» μέσα στο ελικόπτερο και, γι’αυτό, ΕΠΕΣΕ. Εμ…ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΧΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΑΦΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ;;;!!!!

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ «ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ», κτλ. ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ Ο, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟ ΑΦΕΛΕΣ, ΩΣ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»!!!

Σε ένα άλλο άρθρο μας για το ίδιο θέμα, με τίτλο «Ο Κόμπι Μπάιαντ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο: Διαφήμιση όπου αψηφά ο ΙΔΙΟΣ το θάνατο με…ελικόπτερο», ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ αψηφά….ΑΨΗΦΑ το ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ….ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ σε διαφήμιση. Χαρακτηρηστικό και αξιοσημειωτο είναι πως στο ‘ίδιο βιντεο, ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΜΠΙ λέει οτι «Οι θρύλοι ποτέ δεν πεθαίνουν» ή «είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;!!! HELLOOOOOOOOOOO???!!!!

Δείτε πάλι το βίντεο από το κορυφαίο κανάλι RussianVids…

Στο τελευταίο μας άρθρο για τον στημένο «θάνατο» του Κόμπι, με τίτλτο «Κόμπι Μπράιαντ, Ιλλουμινάτι, Μασονία και το…666 – Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ – ΧΟΑΞ ο «θάνατός» του!!!», σας αποκαλύψαμε όλες τις αθέατες καθώς και…ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ του Κόμπι, ο οποίος ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, του οποίου οι πτυχές της ζωής του αντικατοπτρίζουν το….666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!

ΤΟ…ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΟΑΞ ΤΟΥ «ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΟΥ ΚΟΜΠΊ ΑΠΟ ΤΟ….2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ….

ΔΕΙΤΕ τι είχε δημοσιευθεί για τον Κόμπι Μπράιαντ πριν 8 χρόνια!!!

Και διαβάζουμε από τον τύπο….

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ? Ο παίκτης των Λέικερς γίνεται θύμα συνεχών χόαξ δυστυχημάτων αυτοκινήτου.

Ο Κόμπε Μπράιαντ (Kobe Bryant) είναι νεκρός. Αυτό είναι αυτό που λέει το Διαδίκτυο τουλάχιστον. Ωστόσο, ο παίκτης μπάσκετ των Λέικερς δεν είναι νεκρός. Είναι απλώς το θύμα ενος συνεχιζόμενου χόαξ- θανάτου μέσω διαδικτύου. Ο είναι μια χαρά.

Μια αναφορά εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα λέγοντας ότι ο Μπράιαντ πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Global Associated News δήλωσε ότι ο Bryant πέθανε σε δυστύχημα αυτοκινήτου στη διαδρομή 80 μεταξύ των πόλεων Morristown και Roswell στις 28 Οκτωβρίου του 2012. Η έκθεση λέει ότι ο Bryant έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κύλησε το αυτοκίνητο, σκοτώνοντας τον αμέσως. Στη συνέχεια λέει ότι θα ανακοινωθούν τα σχέδια μνημονικών υπηρεσιών και ότι θα έχει κλειστό φέρετρο λόγω τραυματισμού στο κεφάλι.

Η αναφορά είναι ψευδής. Ο Μπράιαντ δεν πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για το ατύχημα, είναι εύκολο να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικό, αλλά η Global Associated News δημιουργεί ψεύτικες αναφορές ειδήσεων.

-Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.travelerstoday.com/articles/3703/20121121/kobe-bryant-dead-lakers-guard-becomes-victim-of-continuous-car-crash-death-hoax-twitter-basketball-roswell-rumor-global-associated-news-died-die.htm

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!! ΠΑΜΕ ΤΩΡΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!….

Τα χάοξ των «θανάτων» μεγάλων ονομάτων ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ συνέχεια στο τύπο και στο διαδίκτυο…

Αυτά περι των ΔΗΘΕΝ «θανάτων» διασημοτήτω,ν κτλ., τα λένε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΠΑΝΤΟΥ. Δείτε το παρακάτω παράδειγμα για τον γνωστό παίκτη του Μπάσκετ Jeremy Lin (Τζέρεμι Λιν). Στις 27 του μηνός, δηλαδή μια μέρα ΜΕΤΑ τον «θάνατο» του Κόμπι, το διαδίκτυο «άναψε» και πάλι με…ΦΗΝΕΣ πως είχε πεθάνει κι ο Λιν!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ….ΧΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΞ!!!! Προσπαθούν, δηλαδή, με αυτά τα ψέματα για τον Λιν να μας πούν, δια της πλαγίου οδού, πως το…ΙΔΙΟ έγινε και στην περίπτωση του….ΚΟΜΙ…!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Και το ΙΔΙΟ έγινε και στην περίπτωση του «θανάτου« του Κόμπι. Δηλάδη, όταν πρωτοκυκλωφόρησε η «είδηση» του «θανάτου» του Κόμπι, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ νόμιζε ότι εμπρόκειται για….ΦΑΡΣΑ. Ακόμη κι ο Shaq, ο πρώην συμπαίχτης του Κόμπι στους Λέικερ νόμιζε ότι ήταν χόαξ.

Δείτε τώρα το παρακάτω άρθρο….

Πηγή >> https://en.mediamass.net/people/jeremy-lin/deathhoax.html

 

Ο σύνδεσμοος Κόμπι Μπράιαντ και του μεγάλου ηθοποιού….Heath Ledger – Κι ο θάνατος του Ledger ήταν…ΧΟΑΞ

Σύφωνα με το μεγάλο σάιτ του επιχειρείν “Business Insider” (πηγή εδώ), σε άρθρο τους με ημερομηνία 28 Μαίου 2019, ο γενικός διευθυντής των Λος Άντζελες Λέικερς Rob Pelinka (Ρομπ Πελίνκα) ισχυρίστηκε ότι είχε κλείσει μια συνάντηση μεταξύ του Kobe Bryant και του μεγάλου ηθοποιού του Χόλιγουντ Heath Ledger μετά από την πρώτη προβολή της ταινίας “The Dark Knight”, σύμφωνα με μια αναφορά του ESPN.

Ο Ledger…ΟΜΩΣ….«πέθανε»…-ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ!-…από μια υπερβολική δόση έξι μήνες ΠΡΙΝ ΑΠΟ την πρώτη προβολή του “The Dark Knight”…!!! Μια πηγή δήλωσε στο ESPN ότι η συνάντηση δεν συνέβη ποτέ, αλλά περιμένετε να ακούσετε το σχετικό κλιπ, όπου ο Ρόμπ Πελίνκα των Λέικερς λέει ότι…ΕΓΙΝΕ.

Σύμφωνα με τον Baxter Holmes του μεγάλου καναλιού σπόρ ESPN, ο Pelinka δήλωσε στην ομάδα ότι μετά την πρώτη κυκλοφορία του “The Dark Knight” σε κινηματογράφους, ο Μπράιαντ ήθελε να γνωρίσει τον Ledger για να διερευνήσει πώς ο Ledger συμμετείχε τόσο βαθιά στο ρόλο του ως ο Τζόκερ (Joker).

Ο ΚΟΜΠΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο….ΤΖΟΚΕΡ!!!! ΚΑΙ ΤΙ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ- ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΟΚΕΡ??? ΜΑ…ΦΑΡΣΕΣ ΚΑΙ ΧΟΑΧ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ…ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΤΧΟΚΕΡ….!!!….

Δεἰτε τὠρα το σχετικό βίντεο και τουίτ όπου τα λέει ολα αυτά ο κ Rob Pelinka!!! Στο Ακόλουθο βίντεο, ο κ Pelinka μιλάει δημόσια με τον ηθοποιό κ Dwane Johnson, επίσης γνωστός ο”The Rock”, για την μεγάλη προβλή της προαναφερθείσης ταινίας, «Ο Σκοτεινός Υπόπτης» (“The Dark Night”), που πήγε να δει εκείνη τη βραδιά κι ο Κόμπι Μπράιαντ όταν βρισκόταν στη πόλη Νέα Υόρκη. Μετά την προβολή της ταινίας, ρωτάει ο Κόμπι τον Ρόμπ Πελίνκα «Θέλω να μου γνωρίσεις τον κο Heath Ledger» διότι, σύμφωνα με τον Πελίνκα, είχε «κλειδωθεί» διανοητικά με αυτόν ρόλο του Τζόκερ. «Θέλω να μάθω πως πήγε εκεί διανοητικά» του λέει ο Κόμπι.

ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΜΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ…ΤΖΟΚΕΡ Ο ΚΟΜΠΙ!!!

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ήθελε ο ΚΟΜΠΙ να γνωριστεί με τον…ΗΔΗ ΤΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟ….HEATH LEDGER ΠΟΥ ΕΙΧΕ…«ΠΕΘΑΝΕΙ» ΗΔΗ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Αλλά, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, γιατί ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τις…ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του ο κ Πελίνκα, ο οποίος γνώριζε και εργαζόταν δίπλα στον Κόμπι ΧΡΟΝΙΑ, (εδώ και 18 χρόνια) και λέει «Οπότε δείπνησε με τον κο Heath ο [Κόμπι], και μιλούσαν για το πως ο Heath “κλειδώνεται σε κάποιο ρόλο” και ο Κόμπι χρησιμοποίησε κάποια από αυτά τα διαμαντάκια στο NBA»….!!!! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΣΤΕ;;;;!!!!! Ο ΚΟΜΠΙ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ…«ΝΕΚΡΟ» HEATH LEDGER!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΝ Ο ΠΕΛΙΝΚΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΣΕ!!!! ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο κ “THE ROCK”.

Όταν ο κ Πελίνκα είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις, οι επιπτώσεις αυτών ήταν καυστικές για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Και παρ’ όλο που πολλοί από την οργάνωση των Λέικερς προσπαθούσαν να μαζέψουν τα…ΑΣΗΜΜΑΖΕΥΤΑ, η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ κάτι το οποίο έρχεται τώρα να θέσει ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ τόσο τον «θάνατο» του Heath Ledger οσό και του…ΚΟΜΠΙ….!!! Όταν ο…ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ NBA μιλάει έτσι και μετά άλλα μεγάλα στελέχη προσπαθούν να τον διαψεύσουν λέγοντας όταν «αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ», αυτό σημαίνει πως…ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΈΙΚΕΡΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

ΤΕΛΟΣ….

Οι τότε αποκαλύψεις ενός από τα μεγαλύτερα στελέχη των Λέικερς, του κου Ρόμπ Πελίνκα κάνει εν προκειμένω δύο πράγματα…
  1. ΕΚΘΕΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ τον κο Heath Ledger, που σύμφωνα με τον Πελίνκα…ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! και…

  2. Θέτει εν αμφιβόλω και τον «θάντον» του…ΚΟΜΠΙ, ο οποίος έκαμανε παρέα με ηθοποιούς που…ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ…!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr