Home ΗΠΑ O Ζούκερμπεργκ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι το FBI του είπε να λογοκρίνει αναφορές για τον υπολογιστή του Χ. Μπάιντεν που επηρέασε τις προεδρικές εκλογές του 2020!!!

O Ζούκερμπεργκ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι το FBI του είπε να λογοκρίνει αναφορές για τον υπολογιστή του Χ. Μπάιντεν που επηρέασε τις προεδρικές εκλογές του 2020!!!

by _
0 comment 213 views

O Ζούκερμπεργκ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι το FBI του είπε να λογοκρίνει αναφορές για τον φορητό υπολογιστή του Χ. Μπάιντεν που επηρέασε τις προεδρικές εκλογές του 2020!!!

Ζούκερμπεργκ: Το FBI επικοινώνησε με το Facebook προειδοποιώντας για ρωσική παραπληροφόρηση πριν από την ιστορία του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν…

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μέτα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η υπηρεσία είναι «πολύ νόμιμη»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Aug. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ιδρυτής του Facebook και διευθύνων σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο podcast “Joe Rogan Experience” την Πέμπτη, όπου αποκάλυψε ότι το FBI τον συμβούλεψε για “παραπληροφόρηση” πριν από τις εκλογές του 2020.

Αφού ο Rogan ρώτησε τον “Zuck” πώς η εταιρεία του χειρίζεται αμφιλεγόμενες ιστορίες όπως η ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter Biden που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις πολιτικές εκλογές, ο διευθύνων σύμβουλος παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του περιόρισε την εμβέλεια της ιστορίας.

Το FBI φέρεται να επικοινώνησε με την εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν από τη δημοσίευση του άρθρου της New York Post για φορητούς υπολογιστές Hunter.

«Απλώς σκεφτήκαμε, “Κοιτάξτε, αν το FBI – το οποίο εξακολουθώ να θεωρώ νόμιμο όργανο σε αυτή τη χώρα, είναι πολύ επαγγελματίες επιβολής του νόμου – έρχονται σε εμάς και μας λένε ότι πρέπει να προσέχουμε για κάτι, τότε εγώ Θα το πάρω στα σοβαρά», είπε ο Ζάκερμπεργκ στον Ρόγκαν.

Στη συνέχεια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta σημείωσε ότι η εταιρεία του χειρίστηκε το άρθρο της NY Post διαφορετικά από το Twitter, το οποίο απαγόρευε στους χρήστες να μοιράζονται ή να δημοσιεύουν καθόλου το άρθρο.

Το Facebook, είπε ο Zuckerberg, επέτρεψε στους χρήστες να μοιράζονται την ιστορία του Hunter, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι εμφανιζόταν στο NewsFeed λιγότερο συχνά και λάμβανε λιγότερη επισκεψιμότητα συνολικά.



Λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτικές προεκτάσεις αυτής της ενέργειας, ο περιορισμός της εμβέλειας μιας τέτοιας ιστορίας βόμβας θα μπορούσε σίγουρα να θεωρηθεί μια μορφή ανάμειξης στις εκλογές που ενθαρρύνεται από το FBI.

Όταν ο Ρόγκαν ρώτησε πώς αισθάνεται να λογοκρίνεις μια αναφορά που κατέληξε να είναι αληθινή, ο Ζακ παραδέχτηκε, «Είναι χάλια. Επειδή αποδείχθηκε [αληθής] εκ των υστέρων, εννοώ ότι οι ελεγκτές στοιχείων το εξέτασαν και κανείς δεν μπορούσε να πει ότι ήταν ψευδές. Οπότε, ουσιαστικά υπήρχε αυτή η περίοδος όπου γινόταν λιγότερη διανομή αυτής».

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta ισχυρίστηκε ότι όλα λύθηκαν στο τέλος αφού η ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter έχει πλέον παραδεχθεί ότι είναι αληθινή.

Φυσικά, αυτό δεν απαντά για τον τρόπο με τον οποίο θα ένιωθαν οι ψηφοφόροι για τον Τζο Μπάιντεν, αν η αλήθεια αποκαλυπτόταν αρχικά.

ΕΠΙΣΗΣ…

Το FBI και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ ελέγχουν κρυφά τους αμερικανικούς γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίστηκε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Ο ισχυρισμός ακολουθεί μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Mark Zuckerberg, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook υποτίθεται ότι αναγνώρισε μια τέτοια επιρροή.

Την Παρασκευή, η εκπρόσωπος Maria Zakharova δημοσίευσε μια ανάρτηση στο κανάλι της στο Telegram αφιερωμένη στην πρόσφατη εμφάνιση του Zuckerberg στο podcast του κ Joe Rogan. Σύμφωνα με την Ρωσίδα διπλωμάτι, ο αρχηγός του Facebook διηγήθηκε πώς τον επισκέφτηκαν στελέχη του FBI ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ, οι οποίες κατέληξαν σε νίκη του Τζο Μπάιντεν ζητώντας του να αποσιωπήσει τις ιστορίες που περιστρέφονταν γύρω από το «ανάρμοστο περιεχόμενο» του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν (Hunter Biden) στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του.



«Οι άντρες με τα μαύρα «έπεισαν» τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ… ότι όλα αυτά ήταν ψεύτικα πράγμα των Ρώσων», πρόσθεσε η Ζαχάροβα, αναφερόμενη στο podcast.

Συνέχισε υποθέτοντας ότι αυτού του είδους η «δικαιολογία για λογοκρισία» ήταν επαρκής για να κάνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook να συμμορφωθεί με το αίτημα. Η επακόλουθη καταστολή για την ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter Biden

«Βοήθησε να ανακηρυχθεί ο Τζο Μπάιντεν ως ο νικητής των προεδρικών εκλογών του 2020», σημείωσε η Ζαχάροβα, σημειώνοντας ότι πολλοί Αμερικανοί εξακολουθούν να μην έχουν πειστεί.



Η Ζαχάροβα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά αποδεικνύουν ότι «το FBI και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας ελέγχουν χειροκίνητα ψηφιακούς γίγαντες», με την ηγεσία των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης πολύ χαρούμενη να «συμμετέχει σε βρώμικα πολιτικά παιχνίδια στην Ουάσιγκτον». Η ανώτερη διπλωμάτις ισχυρίστηκε επίσης ότι «δεν υπάρχουν δημοκρατικά πρότυπα στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα: ούτε στη θεωρία ούτε στην πράξη».

Δείτε το βίντεο >>

Εδώ η πλήρη συνέντευξη >>

______________

ΠΗΓΕΣ >>

https://www.infowars.com/posts/zuckerberg-fbi-contacted-facebook-warning-of-russian-disinfo-ahead-of-hunter-laptop-story/

https://www.infowars.com/posts/russia-responds-to-zuckerbergs-fbi-revelations/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr