Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ των Σερίφηδων του Λος Άντζελες για τον Κόμπι Μπράιαντ: Εντολή για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των στοιχείων της ΨΕΥΤΟ-συντριβής ελικοπτέρου του μεγάλου μπασκετμπολίστα! Πως συνδέεται ο ΨΕΥΤΟ-θάνατος του Μπράιαντ με την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία!!!

Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ των Σερίφηδων του Λος Άντζελες για τον Κόμπι Μπράιαντ: Εντολή για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των στοιχείων της ΨΕΥΤΟ-συντριβής ελικοπτέρου του μεγάλου μπασκετμπολίστα! Πως συνδέεται ο ΨΕΥΤΟ-θάνατος του Μπράιαντ με την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία!!!

by _
0 comment 314 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…

MEGA ΣΟΚ…

Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ των Σερίφηδων του Λος Άντζελες για τον Κόμπι Μπράιαντ: Εντολή για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των στοιχείων της ΨΕΥΤΟ-συντριβής ελικοπτέρου του μεγάλου μπασκετμπολίστα! Πως συνδέεται ο ΨΕΥΤΟ-θάνατος του Μπράιαντ με την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Λοιπόν, αι πληροφορίαι ημών ασφαλεστάται εισί προερχόμεναι εκ των πηγών μας εις  το Τμήμα Σερίφηδων της Κομητείας του Λος Άντζελες (Los Angeles County Sheriff’s Department) και ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΟΝΤΑΙ

Δεν υπήρχαν ανθρώπινες σοροί στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ!!! Αυτό είναι σύμφωνα με τις καταθέσεις των σερίφιδων που είχαν πρωτο-φράσει στο σημείο. Είχαν τραβήξει πολλές φωτογραφίες αλλά δεν είδαν ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΟΡΟ εκεί!!!

Ο ψευτο-θάνατος του Κόμπι Μπράιντε συνέπεσε με την έναρξη της ψευτο-πανδημίας του ψευδο-κορωνοϊού!!! Γι᾽αυτό τον «έθαψαν» στη πόλη…ΚΟΡΩΝΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ (CORONA DEL MAR) της κομητείας Orange της Καλιφόρνια και μετά είχαμε την «πανδημία» της…CORONA (ΚΟΡΩΝΑΣ) ή του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Και η μεγαλύτερη ένδειξη αυτού ήταν στο άρθρο μας (21 Μαρ. 2020) με τίτλο Οι εταιρείες εμβολίων προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενω δεν υπήρχε γενικός φόνος εξάπλωσής του. Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιντ! όπου σας είχαμε αποκαλύψει τα εξής απίστευτα…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: H εφημερίδα “USA TODAY” είχε δημοσιεύσει άρθρο τον Ιαν. φέτος (2020) πως οι ψαρμακευτικές εταιρείες προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενώ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ γενικός φόνος εξάπλωσής του!!!
Ο….ΣΤΗΜΕΝΟΣ «θάνατος» του Κόμπι Μπράιντ χρησίμευσε ως μεγάλος…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ μακριά από όλα όσα συνέβαιναν/συμβαίνουν με την ΑΠΑΤΗ του…«κορωναϊού»…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ…!!!
Ο όνομα «Κόμπι» στα Εβραϊκά είναι…ΚΌΒΙΝΤ, COVID!!!… 

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας είχαμε πρωτο-αποκαλύψει αυτό από τη ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, με τα αποκλειστικά μας ρεπορτάζ πάνω σε αυτό το θέμα, αρχής γενομένης από τις 26 Ιαν. του 2020 και μετά! Αλλά τώρα πια είναι ΟΛΑ…ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΑ και τούτο μάλιστα εις τα δικαστήρια του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια εις το πλαίσιον της μηνύσεως που έχει κάνει η σύζυγος του -ΔΗΘΕΝ!– νεκρού Κόμπι Μπράιαντ, Βενέσα Μπράιαντ, η οποία έχει μηνύσει τον Νομό του Λος Άντζελες που κυκλοφόρησαν τις φωτογραφίες τους από το σημείο της «συντριβής» του ελικοπτέρου του Μπράιαντ οι σερίφηδες που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το CNN.com, διαβάζουμε στο άρθρο τους (25 Αυγ. 2022) με τίτλο Η κριτική επιτροπή επιδίκασε στους ενάγοντες 31 εκατομμύρια δολάρια σε αγωγή για φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ τα εξής…

Λος Άντζελες (CNN) Μετά από περισσότερες από τρεις ώρες συζήτησης, ομοσπονδιακό δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 31 εκατομμυρίων δολαρίων αφού έκρινε ότι το Τμήμα των Σερίφηδων της κομητείας του Λος Άντζελες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν υπεύθυνα για παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων της Vanessa Bryant και του συνενάγοντος Christopher Chester, που έχασαν ο καθένας έναν σύζυγο και μια κόρη στη συντριβή του ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020.

 

Ο Μπράιαντ αποζημιώθηκε με 16 εκατομμύρια δολάρια και ο Κρις Τσέστερ 15 εκατομμύρια δολάρια.

 

(Αριστερά προς τα δεξιά) Η Natalia Bryant, η μητέρα της, Vanessa Bryant, και η στενή της φίλη, Sydney Leroux, αναχωρούν από το δικαστήριο στο Λος Άντζελες στις 24 Αυγούστου.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Στις πλαστές εκθέσεις αυτοψίας ΔΕΝ υπάρχουν φωτογραφίες τόσο του Κόμπι Μπράιαντ όσο και της κόρης του, απλώς σκίτσα τους!!! Οι φωτογραφίες των πραγματικών τους σορών θα έπρεπε να είχαν συμπεριληφθεί στις εκθέσεις, ενώ δεν έγινε!!! Δεν συμπεριελήφθησαν γιατί τις φωτογραφίες τις είχαν καταστρέψει ΟΛΕΣ όπως θα δείτε παρακάτω…

Μπορείτε να βρείτε τις ψεύτικες εκθέσεις αυτοψίας τους εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1YPKNDUphBwufD6f8RbNhGD-HPFyAmoDV/view?usp=sharing

Περισσότερα έγγραφα της υποθέσεως στα εξής λινκ:

https://drive.google.com/drive/folders/1bSh3AI6ca6DY3Oq3XmRvZA4nBNFRDWgf

https://drive.google.com/drive/folders/1OZy4q3fba4mWV2hNYXUqo_t_S7C12EvG

https://www.reddit.com/r/morbidquestions/comments/iunuvo/does_anyone_have_any_pictures_of_kobe_bryants/

Φυσικά, όλοι οι σερίφηδες που είχαν τραβήξει φωτογραφίες από τη σκηνή της συντριβής έλαβαν εντολή από τον δικαστή της υπόθεσης να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες τους!!! Χμμμ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Σύμφωνα με το Business Insider στις 17 Αυγούστου 2022….

Υψηλόβαθμο στέλεχος των σερίφηδων του Λος Άντζελες μίλησε αφού ο σερίφης Άλεξ Βιλανούεβα διέταξε το προσωπικό να διαγράψει τις φωτογραφίες από τη συντριβή του Κόμπι Μπράιαντ, κατέθεσε. Εβδομάδες αργότερα, μετατέθηκε και υποβιβάστηκε.

 

Υψηλόβαθμο στέλεχος των Σερίφηδων του Λος Άντζελες είπε ότι ανησυχούσε όταν ζητήθηκε από το προσωπικό να διαγράψει φωτογραφίες από τη συντριβή. “Πώς ξέρουμε ότι δεν παραβιάζουμε κάποιο δυσνόητο ομοσπονδιακό νόμο που δεν γνωρίζουμε;” είπε στους συναδέλφους.

Γιατί να διαγράψουν κρίσιμης σημασίας στοιχεία για τη συντριβή του ελικοπτέρου ενός από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες που έπαιξαν ποτέ στο ΝΒΑ;;!!!!; Γιατί να μην αρχειοθετήσουν απλώς τα στοιχεία;;; Και γιατί αυτά τα στοιχεία δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο;;;!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

Τις φωτογραφίες τις διέγραψαν γιατί ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ούτε μια ανθρώπινη σορό γιατί ήταν όλα…ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100!!! ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΠΙ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Κι ΑΥΤΟ άφησαν να εννοηθεί ένας σερίφης και ένας πυροσβέστης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης όπου η Βανέσα Μπράιαντ κατηγορούσε τους Σερίφηδες ότι «παραβίαζαν» τη προσωπική της ζωή μοιράζοντας αυτές τις φωτογραφίες, ΟΧΙ στο κοινό, αλλά σε κάτι…ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Έγινε δίκη…ΓΙΑ ΑΥTO;;;!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ;;; Πού ακούστηκε ποτέ τέτοιο πράγμα;;;

Τους μήνυσε η κα Μπράιαντ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΊ ΠΟΤΕ Η…ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα αυτά διότι είναι ΚΙ ΑΥΤΗ…ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. Αλλά το γεγονός πως δόθηκε εντολή στους Σερίφηδες να καταστρέφουν κρίσιμα στοιχεία τα λέει ΟΛΑ!!! Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πως πήγαν να ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ την αλήθεια αυτού του στημένου γεγονότος από τη πρώτη μέρα κιόλας χρησιμοποιώντας άτυπες, παράνομες και…σκοτεινές μεθόδους!!!

Έχουμε επίσης στοιχεία για την εταιρεία ναυλωμένων ελικοπτέρων που υποτίθεται ότι πέταξε τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη και τους φίλους του κατά τη διάρκεια εκείνης της «μοιραίας» ημέρας. ΔΕΝ λειτουργεί πλέον–όλως περιέργως!!! Αναγκάστηκαν να “κατεβάσουν ρολά” εβδομάδες ΜΕΤΑ τη «συντριβή»!!! Τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» (GreekNewsOnDemand.com) έχει προσωπικούς φίλους που δούλευαν εκεί και αυτά μας μετέφεραν!!!

Το μεγαλύτερο στοιχείο που έχουμε για το γεγονός πως δεν πέθανε ΠΟΤΕ ο Μπράιαντ, ούτε η παρέα του, κτλ, είναι στο άρθρο μας με τίτλο ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ σιγά-σιγά το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ, της…ΑΠΑΤΗΣ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ…!!! όπου σας είχαμε αποκαλύψει τα εξής απίστευτα…

Ξεκινάμε λοιπόν με το μεγάλο…ΧΟΑΞ…ΦΑΡΣΑ πίσω από τον υποτιθέμενο «θάντο» του κου Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης και μερικών φίλων του….

 

Πρώτα από όλα, το δήθεν βίντεο της «συντριβής» του «ελικοπτέρου του Κόμπι» που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου στον τύπο και το διαδίκτυο είναι, στη…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, από…ΆΛΛΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ που ελαβε χώρα τον Ιαν. του…2019 στα ΗΑΕ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!…

 

Δείτε τώρα ένα απόσπασμα αυτού…

 

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΊΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΠΟΥ…ΞΑΝΑΒΑΦΤΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΕΟΣ!!!!….

 

 

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) λυπούμεθα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που τα ελληνικά ΜΜΕ και πολλά από τα πατριωτικά σάιτ εκεί στην Ελλάδα συνεχίζουν να πέφτουν ΕΡΜΑΙΑ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και των ΨΕΜΑΤΩΝ των δυτικών ΜΜΕ που παίνουν τις εντολές τους από τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των χωρών τους, και αυτές, με τη σειρά τους, από τις μεγάλες…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που ελέγχουν ΚΡΥΦΑ τις ειδήσεις, την ενημέρωση και τον…ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ εν γένει!!!

 

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό το θέμα…

ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!
Μία επένδυση του ΔΗΘΕΝ “αδικοχαμένου” Κόμπι Μπράιαντ έκανε πλουσιότερη κατά 400 εκατ. δολάρια την οικογένειά του! Η σύνδεση Κόμπι &..ΚΟΡΩΝΑΣ..!!!
ΜΜΕ: Βάλε στη Google «Πότε πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ» και σου βγάζει την ημερομηνία της…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!
Κόμπι Μπράιαντ, Ιλλουμινάτι, Μασονία και το…666 – Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ – ΧΟΑΞ ο «θάνατός» του!!!
ΒΟΜΒΑ: Ο Κόμπι Μπράιαντ δείπνησε με τον “Tζόκερ” Heath Ledger 6 μήνες ΜΕΤΑ τον «θάνατο» του ηθοποιού! ΧΟΑΞ ο «θάνατος» & των δύο!!!
Οι εταιρείες εμβολίων προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενω δεν υπήρχε γενικός φόνος εξάπλωσής του. Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιντ!
Το ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκή & Αγγλιστί βγάζει το…KOBE (ΚΟΜΠΙ)! Η σύνδεση Κόμπι Μπράιντ & κορωναϊού!
Ο Κόμπι Μπάιαντ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο: Διαφήμιση όπου αψηφά ο ΙΔΙΟΣ το θάνατο με…ελικόπτερο
ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!
ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ σιγά-σιγά το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ, της…ΑΠΑΤΗΣ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ…!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr