Home Greek News ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

by _
0 comment 130 views

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στην μνήμη μας είναι πολύ νωπά τα γεγονότα που συνέβησαν στα τέλη Φεβρουαρίου 2020 στον Έβρο με την εργαλειοποίηση παράνομων μεταναστών από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν.

Όταν στις 28 Φεβρουαρίου 2020, η Τουρκία έσπρωχνε χιλιάδες παράνομους μετανάστες στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, προχωρώντας μονομερώς στο άνοιγμα των συνόρων της προς την Ελλάδα, τάχατες ως αντίδραση για τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτών στο Ιντλίμπ, με το πρόσχημα πως όλοι αυτοί ήθελαν να περάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οι οποίοι συνεχώς αύξαναν, αφού η τουρκική κυβέρνηση τους προέτρεπε ότι τα σύνορα με την Ελλάδα είναι ανοικτά! Έτσι δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες έφθαναν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα κατά μήκος του ποταμού Έβρου!

Ταυτόχρονα, αφού όλοι αυτοί μεταφέρθηκαν στα σύνορα της Ελλάδος με την Τουρκία μέσω λεωφορείων και ταξί, στρατοχωροφύλακες της Τουρκίας έζωναν εφοδιασμένοι με όπλα και πυρομαχικά τη συνοριακή γραμμή του Έβρου ποταμού!

Μάλιστα αρκετές φορές προσπάθησαν με τεθωρακισμένα οχήματα ευρωπαϊκής προέλευσης (;;;) να διαρρήξουν το υποτυπώδες φράγμα στις Καστανιές Έβρου!

Τότε και μόνον αντιλήφθηκε για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, πως απαιτείται να ενισχυθεί το υπάρχον φράγμα και να επεκταθεί στα 40 χιλιόμετρα, κυρίως σε σημεία που είχε παρατηρηθεί επί χρόνια ότι είναι περάσματα παράνομων μεταναστών από Τούρκους διακινητές!

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μάλιστα εκείνη την περίοδο, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην επίσκεψή του στον Έβρο δήλωνε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr