Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα τεστ PCR σχετίζονται με την ανθρώπινη κλωνοποίηση και το παραδέχονται τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα τεστ PCR σχετίζονται με την ανθρώπινη κλωνοποίηση και το παραδέχονται τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 616 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στο Stew Peters Show: Τα τεστ PCR σχετίζονται με την ανθρώπινη κλωνοποίηση και το παραδέχονται τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ!!!

Οι δοκιμές PCR αφορούν γενετική αλληλουχία για να προσδιοριστεί πόσο μακριά βρίσκονται οι άνθρωποι στη διαδικασία της… κλωνοποίησης…!!!

Οι πατέντες των τεστ λένε ότι οι δοκιμές PCR έχουν να κάνουν με την τεχνολογία κλωνοποίησης…!!!

‘Οπως σας έχουμε ξαναπει πολλές φορές…ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤO-ΤΕΣΤ!!! Το ίδιο το αμερικανικό CDC & o FDA έχουν παραδεχτεί πως είναι…ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ;;;!!!

Να ΓΙΑΤΙ μας προτρέπουνε να τρώμα τα…ΕΝΤΟΜΑ. Στόχος όλου του προγράμματος είναι η γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους!!! Μιλάμε για υβριδισμένους ανθρώπους με DNA εντόμων!!! Οι άνθρωποι θα γίνουν σαν τα… ΕΝΤΟΜΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Αυγ. 2020 | Αθήναι | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η Δρ. Ariana Love μίλησε πρόσφατα στο Stew Peters Show για μια φρικτή ανακάλυψη. Λέει ότι έχει αποδείξεις από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι τα τεστ Covid PCR στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τεστ αλλά ότι συνδέονται με την τεχνολογία ανθρώπινης κλωνοποίησης!!! Δεν μιλάμε για επιστημονική φαντασία, μιλάμε για πραγματικότητα.

Δηλώνει ότι τα τεστ PCR δεν έχουν καμία σχέση με τον Covid, όπως έχουν μάθει οι άνθρωποι να πιστεύουν. Αυτό έχει να κάνει με την κλωνοποίηση. Είναι συσκευές κλώνων και αυτό έχουν παραδεχθεί τα ίδια τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ σε μια μελέτη που ονομάζεται μοριακή κλωνοποίηση χρησιμοποιώντας αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης, έναν εκπαιδευτικό οδηγό για την κυτταρική μηχανική.

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο…


Molecular cloning using polymerase chain reaction, an educational guide for cellular engineering

Τις τελευταίες δεκαετίες, η μοριακή κλωνοποίηση έχει μεταμορφώσει τις βιολογικές επιστήμες. Έχοντας επηρεάσει βαθιά διάφορους τομείς όπως οι βασικές επιστήμες, οι κλινικοί, οι φαρμακευτικοί και οι περιβαλλοντικοί τομείς, η χρήση του ανασυνδυασμένου DNA έχει αρχίσει με επιτυχία να εισέρχεται στον τομέα της κυτταρικής μηχανικής. Εδώ, η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο βασικά εργαλεία.
Λόγω της εμφάνισης νέων και αποτελεσματικών αντιδραστηρίων PCR, κιτ κλωνοποίησης και λογισμικού, υπάρχει ανάγκη για ένα συνοπτικό και ολοκληρωμένο πρωτόκολλο που να εξηγεί όλα τα στάδια της κλωνοποίησης PCR ξεκινώντας από το σχεδιασμό του εκκινητή, την εκτέλεση PCR, τον προσδιορισμό αλληλουχίας προϊόντων PCR, την ανάλυση των δεδομένων αλληλουχίας και τέλος η αξιολόγηση της γονιδιακής έκφρασης. Στόχος αυτού του εγγράφου μεθοδολογίας είναι να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο με ένα βιώσιμο παράδειγμα για την εφαρμογή της PCR στην κλωνοποίηση γονιδίων.

Για παράδειγμα, η μελέτη μιλά για αλληλουχίες φορέων DNA και φθορίζουσα πρωτεΐνη. Βασικά όλα τα κιτ PCR είναι συσκευές κλωνοποίησης που χρησιμοποιούν τη φθορίζουσα πρωτεΐνη που προέρχεται από έντομα, τις πυγολαμπίδες. Αυτή είναι μια πράσινη, φθορίζουσα πρωτεΐνη.



Η τεχνολογία είναι πολύ γρήγορη και αποτελεσματική και χρησιμοποιούν διανύσματα (ή φορείς) που μπορούν να κόψουν σε κομμάτια. Οι “αγγελιοφόροι” φορείς MRNA κόβονται σε κομμάτια.

Στη συγκεκριμένη μελέτη αναφέρεται σε παράσιτα και σκουλήκια. Αυτοί λοιπόν είναι οι φορείς του αγγελιοφόρου mRNA. Κόβονται σε κομμάτια μέσα στο σώμα και αυτό χρησιμοποιείται για τη διαμόλυνση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Το DNA που μεταφέρεται από αυτούς τους μικροοργανισμούς χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τον μετασχηματισμό των ανθρώπων, για την κλωνοποίηση ανθρώπων.

Επιβεβαιώνονται όλα όσα είπε η κυρία Δρ. αγάπη για αυτό το θέμα. Όλα αυτά τα καταγράφει στην ιστοσελίδα της εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχουν και πατέντες και οι πατέντες λένε ότι αυτό έχει να κάνει με την τεχνολογία κλωνοποίησης. Χρησιμοποιούν αυτήν ακριβώς τη λέξη.

Αυτή η μελέτη στον ιστότοπο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας εξηγεί την όλη διαδικασία για το πώς λειτουργεί η κλωνοποίηση χρησιμοποιώντας τα κιτ PCR!!!



Ακολουθούν τα γενικά σημεία των όσων είπε η  Δρ. Love για αυτό θέμα:

-Η έρευνα για τη σύνδεση μεταξύ των δοκιμών PCR και της ανθρώπινης κλωνοποίησης βρίσκεται στον ιστότοπο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ (NIH, National Institutes of Health).

-Τα παράσιτα και τα σκουλήκια χρησιμοποιούνται για τη διαμόλυνση του ανθρώπινου γονιδιώματος.

-Οι φορείς DNA παρασκευάζονται σε βακτήρια Ecoli. Αυτή είναι η βάση τους.

-Χρησιμοποιούν τοξικά γονίδια. Σε ορισμένα από τα κιτ PCR, χρησιμοποιούν τοξικά γονίδια.



-Οι δοκιμές αφορούν γενετική αλληλουχία για να προσδιοριστεί πόσο μακριά βρίσκονται οι άνθρωποι στη διαδικασία της κλωνοποίησης.

-Οι δοκιμές PCR αναφέρουν την «κλωνοποίηση» στη βιβλιογραφία υποστήριξης.

-Στόχος όλου του προγράμματος είναι η γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους!!! Μιλάμε για υβριδισμένους ανθρώπους με DNA εντόμων!!!

-Οι άνθρωποι γίνονται σαν τα… ΕΝΤΟΜΑ!!! Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του του κόσμου μας προτρέπουν να…ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ;;;!!!

-Έχουν ήδη συνδυάσει ανθρώπους και ζώα μαζί. Τώρα αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν ζώα και ζωύφια.

-Η τεχνολογία της κλωνοποίησης είναι πιο προηγμένη από όσο γνωρίζει το κοινό.



-Τα τεστ PCR δεν ήταν ποτέ για έλεγχο για έναν υποτιθέμενο ιό που δεν απομονώθηκε ΠΟΤΕ!!!

-Οι πατέντες των τεστ λένε ότι οι δοκιμές PCR έχουν να κάνουν με την τεχνολογία κλωνοποίησης!!!

Δείτε τώρα τη συνέντευξη… 

https://stewpeters.com/video/2022/08/patent-pcr-test-linked-to-human-cloning-video-shows-animal-experiments-cross-species-genetics/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr