Home ΗΠΑ ΙΔΟΥ ο….«ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ» του Χόλιγουντ – ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ η γνωστή ηθοποιός Anne Heche που εξέθετε τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ του Χόλιγουντ!!! Το παρασκήνιο που προηγήθη της δολοφονίας της…

ΙΔΟΥ ο….«ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ» του Χόλιγουντ – ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ η γνωστή ηθοποιός Anne Heche που εξέθετε τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ του Χόλιγουντ!!! Το παρασκήνιο που προηγήθη της δολοφονίας της…

by _
0 comment 204 views

ΔΕΙΤΕ ΤΟ πριν το κατεβάσουν!!! – ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ από παρακρατικούς πράκτορες η γνωστή ηθοποιός Anne Heche (Αν Χέτσε) που εξέθετε τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ του Χόλιγουντ!!! 

Πάλευε για τη ζωή της, προσπαθώντας να βγει από τον…σάκο διακομιδής πτωμάτων!!! ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ…ΖΩΝΤΑΝΗ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΑΝΩ, ΤΗΝ  ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ!!!…

Αυτό καταγράφηκε ON CAMERA!!!…


ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Είχε πάει να αγοράσει ΠΕΡΟΥΚΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ, και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους σαν να προσπαθεί να ξεφύγει από κάποιον!!!…

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: θα δείτε μια άλλη γωνία της προσπάθειάς της να σηκωθεί απάνω, από τον σάκο διακομιδής πτωμάτων και το φορείο, ενω…ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό μας άρθρο για αυτό το θέμα σας γράψαμε τα εξής. Διαβάστε το και μετά την παρακάτω συνέχεια γιατί έχουμε τώρα μερικά άλλα εξίσου συγκλονιστικά στοιχεία να σας αποκαλύψουμε για την ίδια υπόθεση!….

Τα νέα σχετικά με τον τραγικό θάνατο της Anne Heche (Αν Χέτσε) κατέπληξαν τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα και έπεσε σε κώμα.

Γρήγορα ανακοινώθηκε ότι δεν αναμενόταν να επιβιώσει και η οικογένειά της διερευνούσε το ενδεχόμενο δωρεάς οργάνων, όπως ήταν η επιθυμία της σε όλη της τη ζωή.

Μέρες αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο Heche υπέστη εγκεφαλικό θάνατο και, την Παρασκευή, η 53χρονη ηθοποιός κηρύχθηκε νεκρή σύμφωνα με την υφηστάμενη νομοθεσία της Καλιφόρνια που διέπει τέτοιου είδους καταστάσεις.

Η ηθοποιός κρατήθηκε σε μηχανική υποστήριξη προκειμένου τα όργανά της να διατηρηθούν υγιή κατά την αναζήτηση πιθανών παραληπτών των οργάνων της. και αφού βρέθηκαν οι κατάλληλοι παραλήπτες, απενεργοποιήθηκε στις 15 Αυγούστου η μηχανική υποστήριξη.

Αλλά αυτό δεν είναι όλη η ιστορία. Μακριά από αυτό. Η Anne Heche πλησίαζε στην ολοκλήρωση μιας νέας ταινίας που είναι πολύ «επικίνδυνη» για τις δυνάμεις του Χόλιγουντ – μια ταινία για το… σεξουαλικό εμπόριο παιδιών.



Είχε δεχθεί πολλές προειδοποιήσεις που της είπαν να σταματήσει να εργάζεται πάνω στην ταινία. Αλλά δεν έδινε σημασία. Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Anne Heche ήταν πάντα γνωστή για το θάρρος της και ορκιζόταν να τη δει την ταινία μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Πρώτα απ ‘όλα, ας ρίξουμε μια ματιά στο βίντεο που έπαιξαν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης την ημέρα του τροχαίου.

Τα μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι η Heche ήταν «εγκεφαλικά νεκρή», αλλά άρχισαν να διαρρέουν…αντικρουόμενα στοιχεία. Π.χ., η Heche πάλευε για τη ζωή της, προσπαθώντας να βγει από τον…σάκο διακομιδής πτωμάτων!!! ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! Αυτό φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο παρακάτω βίντεο από το 02:08 και μετά.

Δεύτερον, αναφέρθηκε ότι η Anne Heche μιλούσε με πυροσβέστες ενώ διεσώζετο. Εμ…αυτό δεν χρειάζεται καμία εξήγηση, αφού συνήθως ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ οι εγκεφαλικά νεκροί.



Και αν κρίνουμε από τον τρόπο που ενεργούσαν οι πυροσβέστες, πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν καθόλου ότι ήταν πυροσβέστες. Δώστε προσοχή σε αυτό το βίντεο. Η Anne Heche ήταν καλυμμένη εντελώς σαν να ήταν…ΝΕΚΡΗ. Μεταφέρθηκε από…”ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ” σε ένα από τα οχήματά τους, όχι από παραϊατρικό προσωπικό σε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, όπως θα έπρεπε!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Τα εξής τρία αμείλικτα ερωτήματα τα λένε ΟΛΑ:

1) Γιατί την έβαλαν σε έναν σάκο διακομιδής πτωμάτων ενώ προφανώς ήταν ακόμα ζωντανή;;;

2) Γιατί την έσπρωξαν ΚΑΤΩ και την συγκρατούσαν ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ ενώ προσπαθούσε να…ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΑΝΩ;;;

3) Δεν δούλευε πάνω σε κάποιο είδος ταινίας για την παιδεραστία πριν από το θάνατό της;;;

ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ», ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ “ΠΙΑΣΤΕΙ” ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!….

Τώρα και σύμφωνα με το KTLA Channel 5 News από το Λος Άντζελες…

Λεπτομέρειες για τις στιγμές που οδήγησαν στο φλογερό τροχαίο δυστύχημα της Παρασκευής με την ηθοποιό Anne Heche. Νέο βίντεο παρακολούθησης δείχνει τον Heche να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα μέσα από ένα δρομάκι, παραλίγο να χτυπήσει έναν πεζό.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Βενετία είπε στο κανάλι Channel 5 Νews ότι η ηθοποιός επισκέφτηκε το κατάστημά του λίγες στιγμές πριν το τροχαίο. Ο Ρίτσαρντ Γκλας λέει ότι αγόραζε μια περούκα και συμπεριφερόταν σαν ένα «γλυκό κοριτσάκι».

Η Heche εθεάθη να τρέχει με ιλλιγιώδη ταχύτητα και να οδηγεί ακανόνιστα στους επιφανειακούς δρόμους. Ενεπλάκη σε ένα πρώτο ατύχημα όταν το όχημά της έπεσε σε γκαράζ. Η επικίνδυνη βόλτα τελικά έλαβε τέλος όταν στη συνέχεια χτύπησε το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στη γειτονιά Mar Vista του Λος Άντζελες. Η βίαιη σύγκρουση προκάλεσε φωτιά.

ΔΕΙΤΕ τώρα το σχετικό βίντεο μέχρι το ΤΕΛΟΣ διότι, στο τέλος, θα δείτε μια άλλη γωνία της προσπάθειάς της να σηκωθεί απάνω, από τον σάκο διακομιδής πτωμάτων και το φορείο, ενώ…ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ…!!!….

Προφανώς προσπαθούσε να μεταμφιεστεί γιατί ήξερε ότι κάποιος την παρακολουθούσε. Προφανώς έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους του Λος Άντζελες για να αποφύγει τις δολοφονόνους της!!
Τέλος, η Anne ήταν επίσης ειλικρινής επικρίτρια του σεξουαλικού κακοποιού Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Αλλά δεν σταματάμε ΕΔΩ!….

…γιατί το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ έχει συμβεί και σε…ΑΛΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, όπως ο κος Ισαακ Κάπι (Isaac Kappy). Στο άρθρο μας με τίτλο «Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ είχαμε γράψει…

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο ηθοποιός Isaac Kappy (Ισάακ Κάπι) είχε επίσης κατηγορήσει τον Tom Hanks ότι ήταν παιδόφιλος, καθώς και ο Steven Spielberg. Ο δε κ. Kappy είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr